Başörtülü Kızın Müthiş Cevabı

1.555 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

BAŞÖRTÜLÜ KIZIN MÜTHİŞ CEVABI!

BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇ KIZ ÜNİVERSİTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR BAŞÖRTÜSÜ SERBEST.

BİR GÜN BİR BAYAN HOCA ONUN BU HALİNİ GÖRÜYOR VE SİNDİREMİYOR.
TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİR SÜRÜ ÜNİVERSİTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYİRE VESAYİRE....

O ZAMANA KADAR SUSKUN DURAN KIZIN O MÜTHİŞ CEVABI İSE ŞÖYLE OLUYOR:

-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

- ............

( yaşanmış bir olaydır )
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

s.a hayır olurmu öyle şey.ama iki mantığın baş örtüsü olur veya öbürü olmaz mantığu bizi buralara getirdi.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

bana o hocanın bu cevaba karşılık verdiği cevap lazım o ne demiş.
gerici zihniyet dedikleri kendileri asıl laiklikten bahsederler ama hiçbir din grubuna eşit mesafe davranmazlar gerici zihniyet budur.sen biere adam ol bakalım
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

senin gibileri yüzünden marsa uzay gemisi göderemedik demiş
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

tevhiterisenin gibileri yüzünden marsa uzay gemisi göderemedik demiş
bunu kızın cevabından çnce demesi daha uygun
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ekremeeeBAŞÖRTÜLÜ KIZIN MÜTHİŞ CEVABI!

BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇ KIZ ÜNİVERSİTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR BAŞÖRTÜSÜ SERBEST.

TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİR SÜRÜ ÜNİVERSİTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYİRE VESAYİRE....

- ............

( yaşanmış bir olaydır )

sa yazıyı çok beğendim cidden tokat gibi bir cevap allah razı olsun sizden aeolun
oflu61

oflu61

Üye · 31 mesaj

al sana tokat gibi cvp öğretmen ne demiş merak ettim doğrusu
mrymylmz

mrymylmz

Aktif Üye · 60 mesaj

başörtülü kızın müthiş cevabı

başörtülü kızın müthiş cevabı

ne güzel cevap vermiş gerçektende ne engeli varsa başımızdaki örtünün onlara
biz siz neden başınızı örtmüyrsunuz neden saçınızda boya var sizin saçınızdaki boyadan ötürü ilerleyemiyrz diye karışıyrmuyuz onlara
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

s.a bu hikayede aslolan baş örtüsü degil aslolan başörtüsünü kullanan insanın dünyaya bakış açısı. onun için ögretmen o lafı söylüyor. burada bile sabahtan beri bakın hangi ilimi konuştuk.kahve falından bile bahsettik.o anlattıgımız İMAM GAZALİ,İMAM RABBANİ.onlar şimdiki ilim sahiplerinden yüksekte idiler. şimdi size soruyorum biz bu sözlere layıkmıyız ve sözler allah tarafından söyletilmiyormu.
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Selamunaleyküm,ellerine sağlık kardeşim,paylaştığın için sağol,selam ve dua ile AEO.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

tevhiteris.a bu hikayede aslolan baş örtüsü degil aslolan başörtüsünü kullanan insanın dünyaya bakış açısı. onun için ögretmen o lafı söylüyor. burada bile sabahtan beri bakın hangi ilimi konuştuk.kahve falından bile bahsettik.o anlattıgımız İMAM GAZALİ,İMAM RABBANİ.onlar şimdiki ilim sahiplerinden yüksekte idiler. şimdi size soruyorum biz bu sözlere layıkmıyız ve sözler allah tarafından söyletilmiyormu.
kardeş sorunu biraz daha çar sn n demek istedin
gül kokulunun a.

gül kokulunun a.

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleykümer

kızın verdiği cevap çok güzelmiş:)
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ekremeeeBAŞÖRTÜLÜ KIZIN MÜTHİŞ CEVABI!

VESAYİRE VESAYİRE....

- ............

( yaşanmış bir olaydır )

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
İŞTE BİZİM BACIMIZ..:GÖRTÜSÜNÜ NE GÜZEL DE SAVUNMUŞ..KEŞKE BU HAZIR CEVAPLARLA KAFİRİ SUSTURUP,DURDURABİLSEK..RABBİM ÖRTÜLÜ BACILARIMIN ŞEVKLERİNİ ARTTIRSIN,MÜCADELEDEN YILDIRMASIN İNŞALLAH..o hoca müsvettesinin de cevap verebildiğini düşünmüyorum..çuvallamıştır inşallah..:K
SELAM VE DUALARIMLA...

ekremciğim, yani formu açanın sen olduğunu yorum yaptıktan sonra farkettim..Rabbim paylaşımlarını daim eylesin inşallah...
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
askinoglu1

askinoglu1

Yeni Üye · 2 mesaj

valla bacım ii düşünmüşsünn ben n
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun hatırlattığınız için arapça kursundaki bir arkadaşım anlatmıştı ve çok hoşuma gitmişti süper cevap vermiş helal olsun selam ve dua ile...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM, çok güzel bir cevap gerçekten..Bugün çağdaş yobazların her fırsatta gözden kaçırdıkları bir şey var, Avrupa'daki Rönesans'a kimlerin eserlerinin sebep olduğunu unutuyorlar..Ve o zamanlar bayanlar da istedikleri gibi eğitimlerini görmekteydiler, örtüleriyle..Bugün Avrupa'nın birçok üniversitesi, tıp alanındaki gelişmelerde İbn-i Sina'nın eserlerinin örnek ve esas alındığını, coğrafyada, matematikte Farabi'den yola çıktıklarını itiraf ediyorlar.(!) Bugün ülkemizdeki bazı kesimlerce de ''yobaz'' olarak gösterilen birçok ülke, bugün akademik manada buradaki üniversitelerden çok daha kaliteli ve ileride..Bilimsel araştırma özgürlüğüyle insanlığa faydalı birçok çalışma yürüttüler.. Uluslararası platformlarda da neyin ne olduğu görülüyor zaten:) Örtümüzle ilerleyeceğimiz günlere ulaşmak duasıyla inşallah..Selam ve dua ile.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA HEM GÜLDÜM HEMDE HELAL OLSUN DEDİM.SÜPER CEVAP SÜPER.
HayL4zTurk

HayL4zTurk

Üye · 16 mesaj

bu İnsanların İnançlarıyla Uğraşanları rabbim Islah Eylesin... Allah Mümin Kardeşlerimizin yardımcısı Olsun...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.