Bildiğiniz gibi hediyeleşmek peygamber efendimizin bize bıraktığı en güzel sünnetlerinden birisi.Bu sevaptan bu forumdaki üyelerin mahrum kalmasını istemem.Gönlümüzden geçen hediyeleri (hertürlü hediye kabulümüzdür) birbirimize sunalım ne dersiniz.Nasıl iyi düşünmüşmüyüm.
Haydi Hediyeleşmeye!!!
5.455 görüntülenme · 41 yanıt
Selamün aleyküm GÜL DEVRİNİN GÜL İNSANLARI
Bildiğiniz gibi hediyeleşmek peygamber efendimizin bize bıraktığı en güzel sünnetlerinden birisi.Bu sevaptan bu forumdaki üyelerin mahrum kalmasını istemem.Gönlümüzden geçen hediyeleri (hertürlü hediye kabulümüzdür) birbirimize sunalım ne dersiniz.Nasıl iyi düşünmüşmüyüm.
B)B)B)B)bende bir çiçek resmi eklemek siterdim ama nasil yapiliyobilmiyorum ki??
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Selamunaleykum,bende size hediyeler yollamak isterdim ama nasil resim eklendigini bilmiyorum:(
Selam ve Dua ile....:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22987-haydi-hediyelesmeye · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

.jpg)