çok etkileyici!!!
3.435 görüntülenme · 34 yanıt
Aleyküm Selam
Rabbim çok büyük şu minicik bebeğini annelerin karnında büyüyüp gelişmesini sağlıyor hamileliğim aklıma geldi çok duygulandım benim bebeğime 5 aylık hamileyken ilk hareketini hissetmiştim çok heyacanlanmıştım bu resmi görüncede öyle oldum çok güzel bi duygu Rabbim tüm bayanlara yaşatsın bunu
Rabbim çok büyük şu minicik bebeğini annelerin karnında büyüyüp gelişmesini sağlıyor hamileliğim aklıma geldi çok duygulandım benim bebeğime 5 aylık hamileyken ilk hareketini hissetmiştim çok heyacanlanmıştım bu resmi görüncede öyle oldum çok güzel bi duygu Rabbim tüm bayanlara yaşatsın bunu
rüyam3Aleyküm Selam
en büyük hayalim bu ne büyük lutuf ne büyük ayrıcalıktır o karnında başka bir insanı taşımak ona hayat wermek gün be gün büyüdüğünü hareketlendiğini hissetmek we en sonunda onu kucklayabilmek amin kardeşim RABBİM tüm bayanlara hepimize yaşamayı nasip eder inşallah hayırlı günler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22955-cok-etkileyici · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gercek ve etkileyici Sırlar Dünyası 5 cevap
- filin fedakarlığı çok etkileyici Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- En Etkileyici Gülüş :) Resimler 8 cevap
- Etkileyici gerçek bir aşk hikayesi Dini Hikayeler 6 cevap
- Uzun ama çok etkileyici mutlaka sonuna kadar okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- ÜZERİNDE YİNE YEŞİLLER VARDI!!! (..... Gerçekten Çok Etkileyici.....) Dini Hikayeler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.