Konu açarken dikkat edilmesi gereken kurallar
41.706 görüntülenme · 39 yanıt
Bu uyarının Daha çok dikkat edilmesini Rica ediyrum benim gibi uye kardeşlerimden..
Konu açarken arama yapmadan,aynı konuyu defalarca başka bir başlık altında okuyoruz..Bu da site için sağlıklı olmuyor..İstirham ediyorum kardeşlerimden..başlık açmadan önce lütfen arama yapın..Örnek;bugün ki,kandil kutlama başlıklarından minimum 5 tane anasayfada görnüyor..Bu da haliyle Dğer başlıkları arka planda bırakıyor...
Bunlarda haddim olmadan,nacizane fikirlerim..
Allah herkesin gönlüne Göre versin..
Hayırlı akşamlar kardeşler.
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Özellikle yeni üyelerimiz olmak üzere , tüm kardeşlerimiz için önemli bir hatırlatma yapalım.
Açmak istediğiniz konuları önce forumumuzda aratın lütfen.
Başlık farklı olsa da , içerik aynı olan bir çok konumuz var.
Yeni başlık açmak yerine paylaşımlara bu konulardan devam edelim lütfen.
Önemle duyurulur..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
GEVHER, post: 1872247, member: 87466
Selamünaleyküm...
Özellikle yeni üyelerimiz olmak üzere , tüm kardeşlerimiz için önemli bir hatırlatma yapalım.
Açmak istediğiniz konuları önce forumumuzda aratın lütfen.
Başlık farklı olsa da , içerik aynı olan bir çok konumuz var.
Yeni başlık açmak yerine paylaşımlara bu konulardan devam edelim lütfen.
Önemle duyurulur..
Evet kardeşim...
Bazen mükerrer konuları bu nedenle SİLMEK zorunda kalıyoruz...
Lütfen DİKKAT ❗❗❗
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Bu konuyu acali yıllar olmuş ..ama bir konuda fikrimi beyan etmek isterim ..olayları o dönemin şartlarına göre değerlendirmek gerekir ..yıllarca siyaseti bu forumdan uzak tutalim derken çok haklıydınız ve sizinle kesinlikle hem fikirdim..çünkü siyaset kardeşlligimize zarar veriyordu...hiçbir partinin ideolojinin şahsın fanatiği olmadım elhamdülillah ? ama at itinin it izine karıştığı batılın yedi düvelin bir araya gelip hakka savaş açtığı,ummedin kalesi vatanim ateş cemberine alınırken,
3.dunya savaşı adim adım yaklaşırken küfür tek yumruk olurken zamanı gelirse ben siyaset konuşurum ..zira bunun adı siyaset değil vatan devlet millet ummeddir artık ...umuyorum ve inanıyorum ki sizin de bu dönemde düşünceniz bu yöndedir..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22923-konu-acarken-dikkat-edilmesi-gereken-kurallar · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- SİTEYE KONU AÇARKEN RESİM EKLERKEN DiKKaT EDİLECEK HUSUSLAR Nasihatler 4 cevap
- Eş Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar İslamda Erkek 12 cevap
- cemeatle namaz kılarken dikkat edilmesi gereken hususlar Hadis-i Şerif 2 cevap
- Ramazan Ayın’da Edilmesi Gereken Dualar Her Gün Ayrı Dua… Ramazan Ayı 31 cevap
- Ramazanda dikkat edilmesi gerekenler.. Sağlık ve Yaşam 10 cevap
- İşyerini açarken okunacak dua Dua Listesi 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.