Sitede 1. Yilim

6.935 görüntülenme · 72 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü..Hamd, Allah'a; salat ve selam, Resulullah Hz. Muhammed (s.a.v) ve onun pak ehl-i beytinin üzerine olsun..

Kainatın yegane sahibi Yüce Allah'a layık kul, Habib-i Zişan'ına yaraşır ümmet olmak gayesinde olan,
Hepsi birbirinden değerli büyüklerim ve kardeşlerim..Bu değerli sitede başta emeği geçen, bu güzel ve sıcak kardeşlik ortamının bizlere ulaşmasına vesile olan ve burayı bizler için güzelden de daha güzel hale getirmek için uğraş veren, birarada kardeşçe bulunmamıza imkan sağlayan yöneticilerimizden ve siteye birbirinden güzel, değerli ve yararlı paylaşımlarıyla renk katan, emek veren, tüm kardeşlerimizden Rabbimiz c.c her iki cihanda da razı olsun inşallah. bugün, bu güzide siteye katılışımın 1. yılı oluyor.. geçen 1 sene benim için öylesine anlamlı ve güzel geçti ki, bu zaman diliminin nasıl geçtiğini anlayamadım. 1 yıllık zaman zarfında sitede çok şey öğrendim. sizlerin birbirinden güzel ve değerli paylaşımlarını kendimde harmanlayarak, sizlerden öğrendiklerimi hayata geçirmeye azmederek, kısacası kendime çok şey katarak kendimi daha da geliştirmeyi amaç edindim burada.. o güzel ve değerli paylaşımlarda emeği geçen herkesten Rabbimiz c.c ebeden razı ve memnun olsun inşallah.. Rabbim devamını getirmeyi nasip etsin cümlenize...Allah c.c bu kıymetli gayretlerinizin karşılığını her iki cihanda da kat be kat lütfetsin sizlere inşallah..burada kazandığım birbirinden kıymetli dostlarıma, kardeşlerime her zaman yanımda oldukları için onlarla beni karşılaştıran Rabbime şükür, kendilerine ise teşekkür ediyorum..zira benim için burayı daha da güzelleştiren o mucize sır : '' dostluk ve kardeşlikleri'' idi..Rabbim onlardan da her daim razı olsun..

Allah rızasını gaye edinerek, yalnızca O'nun memnuniyetini ve hoşnutluğunu dileyerek -şimdiye kadar olduğu gibi- burada bulunmaya gayret edeceğim..Rabbim sizlerle daha nice yıllara erişmemi nasip eylesin, birlikteliğimizi daim kılsın inşallah...

Can'ların asıl sahibine, kıymet verenlerin en hayırlısına emanet olun.. Selam ve dualar ile..B)B)B)

Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Ve Aleyküm Selam Kardesim

Nice senelere InsALLAH__
Iyiki Üye Olmussun Kardesim__ Yoksa o actigin güzel faydali konulardan mahrum kalacaktik__

Allah eksikligini Göstermesin__Nice Senelere
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim..daha nice sizle bizle tüm üyelerle nice hayırlı güzel senelere..iyiki varsınız ve iyiki burdasınız...hayırlısı olsun...daim ve devamlılığınız'dan ALLAH cc razı olsun..siz bu sitenin şahsımca olmaz sa olmazlarındansınız..

ALLAH cc razı olsun sizden yaptığınız katıldıldığınız güzel faydalı ve yararlı paylaşımlardan dolayı...

ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kalın..Rabbime enaet olun selametle inşaALLAH..
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Ve Aleyküm Selam Kardeşim daha nice hep beraber kardeşce dostca mutlu yıllara :H:H:H

Benim için Bu Sitenin olmazsa olmazlarından birisin senin Değerli paylaşımlarından çok şeyler öğrendik kardeşim Hakkını Helal et
Selam ve Dua ile A.E.O.

aliye_aliye

aliye_aliye

Bahar_58
Ve Aleyküm Selam Kardesim

Nice senelere InsALLAH__
Iyiki Üye Olmussun Kardesim__ Yoksa o actigin güzel faydali konulardan mahrum kalacaktik__

Allah eksikligini Göstermesin__Nice Senelere

ve aleyküm selam Bahar kardeşim. ben de iyi ki üye olmuşum diyorum..sağolasın, güzel dilek ve temennilerin için Rabbimiz c.c senden razı olsun.. birşeyler verebilmişsem, ne mutlu kardeşim.. Rahmanın izniyle nice güzel senelere inşallah..selam ve dua ile..B)B)
aşk-ı vefa

aşk-ı vefa

Üye · 26 mesaj

ve aleykümselam rahmetullahu ve berekatuh kardeşim inşh nice yıllara nasip olur pek tanımıyorum seni ama iyi insan olduğunu tahmin edebiliyorum selametle kardeşim
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Ve aleyküm selam;
Rabbim daim etsin inşallah.Ben sizin kadar eski üye değilim daha yeni sayılırım ama bu geçen zaman içinde bile çok keyif aldım.Hep birlikte inşallah daha nice paylaşacağımız konularımızın olması ümidiyle.

Selametle
aliye_aliye

aliye_aliye

........................
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA GÜZEL KARDEŞİM.BENDE SİZİN FAYDALI PAYLAŞIMLARINIZI TAKİP EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN.DAHA NİCE YILLARDA KARDEŞLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLERİM.SELAMETLE KAL.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Daha Nice Yillara Güzel Paylaşimlara Diliyorum,aliye Kardeşim...bende Yeniyim Daha Ama Burda Bu Sitede Olmaktan çok Mutluyum.....iyiki Tesadüfen Bu Siteyi Bulmuşum,iyiki Sizleri Tanidim.....allah .c.c. Senden Ve Bütün üyelerden Razi Olsun.....a.e.ol.dua Ile....
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm..Ne mutlu ..1 sene geçmiş...Allah(c.c) bizleri bu çatı altında birçok yıl geçirmemizi ve kardeşliğimizin bozulmadan daha da gelişmesini nasip etsin inşallah...
amin...

bu sitede okadar faydalı bilgilerin olduki 1 sene değil 5 10 senelik üyeymiş gibi hissediliyor.. Yani ne güzel 1 sene boyunca bir çok bilgilere ulaştık rabbim hep böyle
güzel bilgilerden faydalanmamızı nasip etsin inşallah..
Amin.....

Allah(c.c)'ya emanet olun......

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

selamun aleyküm ,

nice mutlu senelere ... allaha emanet olun ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

aliye_aliye

aliye_aliye

umeyyeVe Aleyküm Selam Kardeşim daha nice hep beraber kardeşce dostca mutlu yıllara :H:H:H

Benim için Bu Sitenin olmazsa olmazlarından birisin senin Değerli paylaşımlarından çok şeyler öğrendik kardeşim Hakkını Helal et
Selam ve Dua ile A.E.O.

Amin inşallah abi.. ecmain olsun. sağolasınız..güzel temennileriniz ve düşünceleriniz için Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Est. hakkım geçmemiştir, geçmişse helal hoş olsun. siz de helal edin..Allah'a emanet olunuz. selam ve dualar ile.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuh gönlü güzel kardeşim. bu forumu ben açarak sana sürpriz yapmak istemiştim.ancak sen daha erken davranmışsın..
Seni tanımış olmaktan dolayı o kadar mutluyum ki..Rabbime sonsuz şükürler olsun, senin gibi bir kardeşi, Hak dostu karşıma çıkardığı için..Varlığın inan bana çok büyük güç veriyor güzel kardeşim..Rabbim seni yetiştiren değerli ailenden de ebeden razı olsun inşaAllah.Onlar için de her daim duacıyım..

Birinci yılının hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Rabbimden dilerim canım kardeşim.

:)

Rabbim nice yıllarda, nice güzelliklerde birlikte olmayı nasip eylesin bizlere. Yokluğunu, eksikliğini göstermesin Mevlam inşaAllah..

Seni Rabbim c.c. için çok ama çok seviyorum canım kardeşim. Rabbim kardeşliğimizi, dostluğumuzu baki kılsın inşaAllah..

Rabbim hizmetlerini, gayretlerini daim eylesin, ecrini versin inşaAllah. Bu yolda daim olanlardan eylesin cümlemizi inşaAllah.

Rabbimin rızası, rahmeti, bereketi, yardımı her daim seninle olsun can..Emanet edilenlerin en güzeline emanet ol inşaAllah..Selam ve acizane dualarımla

Bunu da kabul et inşaAllah Gül kardeşim..

aliye_aliye

aliye_aliye

aşk-ı vefave aleykümselam rahmetullahu ve berekatuh kardeşim inşh nice yıllara nasip olur pek tanımıyorum seni ama iyi insan olduğunu tahmin edebiliyorum selametle kardeşim

sağolasınız kardeşim. teşekkür ederim.. Rabbim sizi de daim kılsın inşallah.Allah razı olsun. selam ve dua ile.
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Faydalı ve güzel olan paylaşımlarınızdan alarak bilgilerimize bilgi ekledik,Allah c.c. sizden razı olsun.Rabbim yapmış olduğunuz ibadetleri ve yapacak olduğunuz ibadetleri dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin.amin.....
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

S.a.aliye Kardeşim.birlikte Daha Nice Yillara.rabbim Doğru Yolda Birleşmek Nasip Etti Ayirmasin.a.e.o.
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Ve aleyküm selam, yüreği güzel, paylaşımları değerli, varlığı gerekli kardeşim. Rabbim daha nice senelere ulaştırsın inşaAllah hayırlısıyla cümlemizi. Allah C.C. razı olsun, hakkını helal et...Allah'a C.C. emanet ol, selam ve dua ile...
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam
Kardeşim sizin adınıza bende çok mutlu oldum nice senelere diyorum bizlerde inşallah her daim bu sitede olur ve sizin gibi senelerimizi kutlarız selametle :H
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

...VE ALEYKÜM SELAM...
NİCE SENELER BURADA RABBIMIN İZNİYLE GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...KONULARINIZLA SİZ BURANIN BAŞTACISINIZ...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.