°°Ne Güzeldir...
8.640 görüntülenme · 98 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamünaleyküm değerli kardeşim,
Uzun zamandır forum içerisinde yokluğunuzu farkettim belkide bana denk geldi,inşaALLAH sağlık sıhhat ve keyfiniz yerindedir.
Bu vesile ile bayramınızın mübarek ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Hayırlı,bereketli geceler olsun kardeşim.Selametle kal kardeşim.
Uzun zamandır forum içerisinde yokluğunuzu farkettim belkide bana denk geldi,inşaALLAH sağlık sıhhat ve keyfiniz yerindedir.
Bu vesile ile bayramınızın mübarek ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Hayırlı,bereketli geceler olsun kardeşim.Selametle kal kardeşim.
_KAAN_, post: 1207052, member: 102862Selamünaleyküm değerli kardeşim,
Ve Aleyküm Selam Abi
Iyiyim cok sükür abi Tesekkür Ederim. Dogru uzun zamandan beri yokum. Dersler cok yogun..cok vaktimi aliyor Abi zamanim olmuyor.
InsALLAH sende iyisindir..
InsALLAH sende iyisindir..
Dualarda Unutulmamak Dilegiyle
ALLAH´a Emanet Ol Abi
ALLAH´a Emanet Ol Abi
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
selamünaleyküm BAHAR_58 kardeşimiz...
Uzun zamandır sizi aramızda göremiyoruz.
İnşaAllah yokluğunuz hayırlı sebeplerdendir ve herşey yolundadır.
Forumda sizi ve paylaşımlarınızı eskiden olduğu gibi sık sık görebilme duasıyla...
Hayırlı geceler kardeşim.
Forumda sizi ve paylaşımlarınızı eskiden olduğu gibi sık sık görebilme duasıyla...
GEVHERselamünaleyküm BAHAR_58 kardeşimiz...
VE Aleyna Aleyküm Selam
Cok sükür Hersey yolunda Dersler yüzünden pek vakit bulamiyorum Bu dönem daha yogun dersler..
Fark edilmek Güzel.. Ilgin icin Tesekkür ederim ALLAH Razi Olsun
Fark edilmek Güzel.. Ilgin icin Tesekkür ederim ALLAH Razi Olsun
Dualarini Eksik Etme INSALLAH
ALLAH´a Emanet Ol
ALLAH´a Emanet Ol
tsunamiselamun aleykum canim bende hatirliyorum seni neden yoksun sende beni hatirladinmi acaba...........
Ve Aleyküm Selam, Hatirlamaz olurmuyum hic! Bu Sitede cok Degerli insanlar tanidim hic görmeden kimdir nasildir bilmeden Gönül Bagi Kurduk... Birbirimize dua ettik dua aldik.. birbirimizin dertlerine ortak olduk en güzel sekilde dua ile destek olduk birbirimize..
Islamiyet adina insanlik adina Kardeslik adina cok sey ögrendim,
Senide Unutmam Mümkün degil, Bu sitede cok degerli insanlar Tanidim, Sende dahil :) nigdeli,berat,Gevher, Kaan abi, Receb i Kamer, Yunus25, Hüzünlü Gurbet, resul, esmani abi, Unutulmasi mümkün olmayan kisiler.... ismini yazamadigim daha bircok kisi, saymakla bitmez...
.... ALLAH´a Emanet olun :)
Bahar_58Ve Aleyküm Selam, Hatirlamaz olurmuyum hic! Bu Sitede cok Degerli insanlar tanidim hic görmeden kimdir nasildir bilmeden Gönül Bagi Kurduk... Birbirimize dua ettik dua aldik.. birbirimizin dertlerine ortak olduk en güzel sekilde dua ile destek olduk birbirimize..
Islamiyet adina insanlik adina Kardeslik adina cok sey ögrendim,
Senide Unutmam Mümkün degil, Bu sitede cok degerli insanlar Tanidim, Sende dahil :) nigdeli,berat,Gevher, Kaan abi, Receb i Kamer, Yunus25, Hüzünlü Gurbet, resul, esmani abi, Unutulmasi mümkün olmayan kisiler.... ismini yazamadigim daha bircok kisi, saymakla bitmez...
.... ALLAH´a Emanet olun :)
Baharcım hatırlanmak hatırda olmak güzeldi bende siteye giremesemde sen ve birçok kardeşimi nutmuş değilim hepsine selam eder RAHMAN dan güzellikler dilerim sende ALLAH a emanet ol inşaALLAH ..selam du a ve muhabbetle
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22899-0-0ne-guzeldir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ve bu üçü varsa, hayatınız güzeldir Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Kaderin Herşeyi Güzeldir Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Susmak Güzeldir Dini sohbet 8 cevap
- Ölüm neden güzeldir? İşte yanıtı... Dini sohbet 6 cevap
- Bu Üçü Varsa, Hayatınız Güzeldir... Nasihatler 7 cevap
- Hayat Bizim Çabamızla Güzeldir Nasihatler 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.