Kalbi Göbeğinde Olan Tek Hayvan (bush)
2.194 görüntülenme · 18 yanıt
mabet_bekcisi, post: 478688, member: 8833ben hiçbişey göremiyorum neden yoksa bişey yok mu
S.A KARDEŞİM BUSHA BAKSANA HERKESİN ELİ KALBİNDE BUSHUN Kİ GÖBEĞİNDE:K
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Resmi şimdi Gördüm Ya çok Güzel Düşünmüşsün Sen Kesin Trabzonlusun Ya Da Bir Damarin Ordan Ancak Trabzonlular Bu Kadar Zeki Olablir:):)
mabet_bekcisi, post: 478698, member: 61910Resmi şimdi Gördüm Ya çok Güzel Düşünmüşsün Sen Kesin Trabzonlusun Ya Da Bir Damarin Ordan Ancak Trabzonlular Bu Kadar Zeki Olablir:):)
s.a kardeşim trabzonlu değilim ama ama trabzonu çok seviyorum hatta urfalı olupta tek trabzonsporlu olan benim heralde
ekremeee, post: 478794, member: 34164s.a kardeşim trabzonlu değilim ama ama trabzonu çok seviyorum hatta urfalı olupta tek trabzonsporlu olan benim heralde
ne güzel işte teksin urfada
selam ve dua ile kal inşALLAHB)
ekremeee, post: 478794, member: 34164s.a kardeşim trabzonlu değilim ama ama trabzonu çok seviyorum hatta urfalı olupta tek trabzonsporlu olan benim heralde
SENDENDE BU BEKLENİRDİ URFALI OLUPTA TRABZONSPORLU OLMAK ALLAH C.C ZEVAL VERMESİN..................
merdivenSENDENDE BU BEKLENİRDİ URFALI OLUPTA TRABZONSPORLU OLMAK ALLAH C.C ZEVAL VERMESİN..................
s.a kardeşim anlamadım ki köTümü urfalı olupa trabzonsporlu olmak yok öyle fanatik değilim ama trabzon ve trabzonspora bi sempatim var.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22856-kalbi-gobeginde-olan-tek-hayvan-bush · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Irak'tan Bush'a güle güle öpücüğü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Bush a Veda :) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 23 cevap
- Dr. Mahmud AHMEDİNEJAD'DAN G.W.Bush'a MEKTUP Boykot 11 cevap
- Bush :) Resimler 4 cevap
- Bush a atılan ayakkabının heykeli dikildi Kutlama ve Tebrik Mesajları 26 cevap
- Bush a ayakkabı fırlatma oyunu :) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 50 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.