Dikkattttttt

4.064 görüntülenme · 59 yanıt

Paylaş:
oflu61

oflu61

Üye · 31 mesaj

allah razı olsun:A:A:A
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

oflu61allah razı olsun:A:A:A

amin sizdende rabbim razı olsun rabbime emanet olun:H
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

S.a Bir Gece Evvel Oğlunu Hurilerle Evlendiren Kadinin Kizi ölseydi Nurilerlemi Evlendirecekti .benim Iniandiğim Din Bu Kadar Basit Söylevler üzerinemi Kurulu Allah Aşkina Söyleyin Allahu Ekber.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

tevhiteriS.a Bir Gece Evvel Oğlunu Hurilerle Evlendiren Kadinin Kizi ölseydi Nurilerlemi Evlendirecekti .benim Iniandiğim Din Bu Kadar Basit Söylevler üzerinemi Kurulu Allah Aşkina Söyleyin Allahu Ekber.

a.s hayır ozamanda kız olduğu için gılmanlarla evlenecekti şehidlik basit birşey değildir nasibi olan hak etmiş olan evlendirilir.:A
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

S.A kadınlara gılmanmı veriliyor vallahi bilmiyordum hakkını helal et kardeş.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

evet kadınlara gılman veriliyor hakkım varsa helel olsun
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

Ben O Zaman Kendi Kadinimi Biraz Islamdan Uzak Tutacagim çünkü Ben Gilman Istemiyorum.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

tevhiteriBen O Zaman Kendi Kadinimi Biraz Islamdan Uzak Tutacagim çünkü Ben Gilman Istemiyorum.

o sizin sorununuz rabbim kendine layık yaşatsın hanımınızın şehid olacağından eminmisiniz rabbime emanet olun:(
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

sadece şehitler alıyorsa önemli degil ben onu göndermem
cennet yolcusu

cennet yolcusu

B)b)b)(:(:(::h:h
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Selamunaleyküm, Allah razı olsun,dualarımızdan ihmal etmeyelim şehadeti inşaallah,amin,ellerinize sağlık.Selam ve dua ile AEO.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

talipamcaSelamunaleyküm, Allah razı olsun,dualarımızdan ihmal etmeyelim şehadeti inşaallah,amin,ellerinize sağlık.Selam ve dua ile AEO.

rabbim sizdende razı olsun beğendiğinize sevindim rabbim cümle kullarına şehadet şerbetinden içmek nasip etsin AMİNN....:A:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.a. kardeşim incinur mahsum kılun kızı üye olmuş ve benimle konuştu sizi sordu bende akşama gelirlerdedim sizinle konuşmayı cok istedi formunun adı bismillahirrahmanirrahim allaha emanet ol kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet yolcusu

cennet yolcusu

CEVDET-71s.a. kardeşim incinur mahsum kılun kızı üye olmuş ve benimle konuştu sizi sordu bende akşama gelirlerdedim sizinle konuşmayı cok istedi formunun adı bismillahirrahmanirrahim allaha emanet ol kardeşim

ALEYKÜM SELAM ABİ ALLAH RAZI OLSUN HEMEN BAKICAM RABBİME EMANET OL CEVDET ABİ:H:H
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Selamunaleyküm,

Cabir b.Abdullah(r.a.):" Uhud Savaş'ında bir kimse Hz.Peygamber(SAV)'e ''Ne dersin? Ben öldürülürsem nerede olacağım?'' dedi.
Hz.Peygamber(SAV);" Cennet'te " buyurdu. O'da elindeki hurmaları fırlatıp ölene kadar savaştı" demiştir.

Allah(CC) razı olsun,güzel ve değerli bir konuyu bizlerle paylaştığınız için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

talipamcaSelamunaleyküm,

Cabir b.Abdullah(r.a.):" Uhud Savaş'ında bir kimse Hz.Peygamber(SAV)'e ''Ne dersin? Ben öldürülürsem nerede olacağım?'' dedi.
Hz.Peygamber(SAV);" Cennet'te " buyurdu. O'da elindeki hurmaları fırlatıp ölene kadar savaştı" demiştir.

Allah(CC) razı olsun,güzel ve değerli bir konuyu bizlerle paylaştığınız için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN PAYLAŞIMLARINIZLA BİZLERE DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİN
SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE:H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

s.a yorumlarınız için rabbim razı olsun selametle
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

slm

slm

cennet yolcusus.a yorumlarınız için rabbim razı olsun selametle
selam aleyküm cennet yolcusu ne güzel hikaye idi allah senden razı olsun bende gılman istemem eşimi isterim diyorum ama eşim ben huri isterim rabbim vermiş alırım diyo şaka yapıyo bide nerden biliyon ikimizde cennete girecekmiyiz aceba cümlemize rabbim cennetinden güzel bir yer ve cemaliullahını nasip eylesin aminnn dua ile
cennet yolcusu

cennet yolcusu

havzaselam aleyküm cennet yolcusu ne güzel hikaye idi allah senden razı olsun bende gılman istemem eşimi isterim diyorum ama eşim ben huri isterim rabbim vermiş alırım diyo şaka yapıyo bide nerden biliyon ikimizde cennete girecekmiyiz aceba cümlemize rabbim cennetinden güzel bir yer ve cemaliullahını nasip eylesin aminnn dua ile

aleyna ve aleyküm selam :Kdemekki eşiniz kıskanıyor çok güzel rabbim eşinizle geçiminizi rasulullah s.a.v ve h.z hatice validemizin geçimini versin önceki forumlarda beni sordunuz ama ben yazdım siz fark etmemişsiniz oasun rabbime emanet olun selametle:H
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

slm

slm

cennet yolcusualeyna ve aleyküm selam :Kdemekki eşiniz kıskanıyor çok güzel rabbim eşinizle geçiminizi rasulullah s.a.v ve h.z hatice validemizin geçimini versin önceki forumlarda beni sordunuz ama ben yazdım siz fark etmemişsiniz oasun rabbime emanet olun selametle:H

selam aleyküm evet beni yanlış anlamıştınız ben avatardaki resminiz cilbab giyinen bir bayan oldugu için sormuştum . gerçek halinizmi diye çok begenmiştim allaha emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.