Allah Rizasi Için;

3.621 görüntülenme · 50 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm kardeşim. ben 5 tane alıyorum inşallah..

Rabbimiz c.c kabul eylesin.. selam ve dua ile..B)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agacis.a ablacım 1 tane de yasin ben alıyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah ne dileğiniz varsa Rabbım kabul etsin inşaAllah selam ve dua ile kalın hayırlı geceler...

s.a. kardeşim yasinleri yasin bölümüne yazın sıra arkadaşa gelmiş ilginize teşekkür ederim buraya tefriciye yazacağız
a.e.o.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

CEVDET-71, post: 479472, member: 65928s.a. kardeşim yasinleri yasin bölümüne yazın sıra arkadaşa gelmiş ilginize teşekkür ederim buraya tefriciye yazacağız
a.e.o.

a.s abı yasin bölümü nerdeydı ılk sayfaya bakıyorum ama orda göremedim yardımcı olursan sevınırım dua ile hayırlı geceler
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaci, post: 479479, member: 61910a.s abı yasin bölümü nerdeydı ılk sayfaya bakıyorum ama orda göremedim yardımcı olursan sevınırım dua ile hayırlı geceler

a.s.ana sayfayı ac bu adresi tıkla sıra arkadaşta imiş Yasin-i Şerif a.e.o

cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

CEVDET-71, post: 479484, member: 23787a.s.ana sayfayı ac bu adresi tıkla sıra arkadaşta imiş Yasin-i Şerif a.e.o

sağolasın abi buldum unutmuşum ya kusura bakma hakkını helal et ıyı geceler
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a.hepinizden rabbim razı olsun....
hacet

hacet

Üye · 47 mesaj

s.aleykum ben 200 tefriciye alayım
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

aliye_aliyeselamün aleyküm kardeşim. ben 5 tane alıyorum inşallah..

Rabbimiz c.c kabul eylesin.. selam ve dua ile..B)

sağolasın kardeşim.yasinleri,yasin-i şerif bölümüne eklerseniz sevirim.sıra bana gelmiş.allah hepinizden razı olsun.cümlemizin duaları kabul olsun.....
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

hacets.aleykum ben 200 tefriciye alayım

sağolasın kardeşim.rabbim razı olsun.bende 100 tane daha okudum.
cevdet bey bunları listeliyor.o bakımdan ekliyorum.hepinizden rabbim razı olsun.selametle kalın....
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

mihr_mardinkuran okuyamııyorum ama sizin için dua ederim inş.

s.a.sağolasın kardeşim.rabbim razı olsun.selametle kalın.a.e.o.
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

sena30, post: 479454, member: 22830
CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sema 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak Cimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sena30------500
özdecan------250
Cevdet-71-----250
sena30--------100
hacet---------200
sena30-------100
toplam =1400
rabbim tez zamanda bitirmek nasip etsin inşallah........
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sema 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak Cimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sena30------700
özdecan------250
Cevdet-71-----250
hacet----------200
cevdet-71 eşi--500

toplam =1900

sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

Biraz Gayret

Biraz Gayret

:!
CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sena 30 Kardeşimiz Tefriciye Başlatmiş 4444 Adet Olunacak şimdiden Okuyan Okuyamayan Kardeşlerimde Allah Razi Olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

Sena30------700
özdecan------250
Cevdet-71-----250
hacet----------200
cevdet-71 eşi--500
sena30-------500

toplam =2400

S.A KARDEŞLERİM BİLİYORUM HEPİNİZİN OKUMASI GEREKEN AYRI AYRI ŞEYLER VAR.BU ARA SİTEYE FIRSAT BULUP FAZLA GİREMİYORUM BİLE.BU SALAVATI TEFRİCİYEYİ KISA ZAMANDA BİTİRMEK İSTEMİŞTİM BAŞLARKEN.NİYETİMİN KABUL OLMASI BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÖNEMLİ.AMA HAYIRLISI OLSUN.BU YÜZDEN YARDIMINIZI ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİM.RABBİM HERKESTEN RAZI OLSUN....
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a.kardeşlerim.bu salavat-ı tefriciyeden sadece 600 tane kaldı.aranızda yardım edecek yokmu.bitirmek istiyorum ama zamanım yok.rabbim okuyandan da okumayandan da razı olsun.selametle kalın......
aliye_aliye

aliye_aliye

sena30s.a.kardeşlerim.bu salavat-ı tefriciyeden sadece 600 tane kaldı.aranızda yardım edecek yokmu.bitirmek istiyorum ama zamanım yok.rabbim okuyandan da okumayandan da razı olsun.selametle kalın......

Ve aleyküm selam kardeşim..Ne zamana kadar okunması gerek? Alabilirim çok az bir zaman kalmadıysa..
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

aliye_aliye, post: 515128, member: 3585
Ve aleyküm selam kardeşim..Ne zamana kadar okunması gerek? Alabilirim çok az bir zaman kalmadıysa..

SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BEN ALIRIM HEPSİNİ SENİN İŞİN VARSA BEN OKURUM SENA ABLA ALİYE KARDEŞİM OKUYAMAZSA BEN OKURUM SELAM VE DUA İLE:H
aliye_aliye

aliye_aliye

cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BEN ALIRIM HEPSİNİ SENİN İŞİN VARSA BEN OKURUM SENA ABLA ALİYE KARDEŞİM OKUYAMAZSA BEN OKURUM SELAM VE DUA İLE:H

Ve aleyküm selam Mücahide kardeşim..B)
Cüz ve tefriciyelerimiz yeni bitti..Şimdi normal günlük cüzlerime döndüm..Onlara yoğunlaştım birkaç gündür..Okuyabilirim zaman oldukça veya arkadaşlara verebilirim, onlar da istiyorlar..Sağolasınız güzel kardeşim..Onlar da biraz yoğunlar, zamanını sormamı istiyorlar, alabilirler yani;)..Rabbimiz c.c razı olsun hak davamızın mücahidesi.Rabbimize emanetsiniz..Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceniz için..Daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

aliye_aliye, post: 515128, member: 3585

s.a.aliye kardeşim.belli bir zaman tayin etmemiştim.ama artık bitirmek istiyorum rabbimin izniyle.formu açalı bir ayı yeni geçti.sanırım belli bir zamanı yok salavat-ı tefriciyenin.sadece 600 tane kaldı.aldıklarınızın sayısını belirtirseniz sevinirim.hakkınızı helal edin.rabbim razı olsun.selametle kalın.
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BEN ALIRIM HEPSİNİ SENİN İŞİN VARSA BEN OKURUM SENA ABLA ALİYE KARDEŞİM OKUYAMAZSA BEN OKURUM SELAM VE DUA İLE:H

s.a.sağolasın kardeşim rabbim razı olsun.sende hakkını helal et.rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin inşallah.selametle kalın....
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A. KARDEŞİM SİZİN DUALARINIZ BİTMEMİŞMİYDİ NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM DEVAM EDECEKMİYİZ OKUMAYA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİZ A.E.O.

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.