Radyo Yayinim Tekrar Başladi...

1.391 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Mübarek Üye · 2.046 mesaj

büyük bir aradan sonra Radyo Yayınım Tekrar başladı...
Sizlerle Radyo İslam aracılıgı ile Buluştugumuz Bizzat kendimin Sunuduğu Kalemiden Damlayanlar... Tekrar Sizlerle... Dinlemek için www radyoislam net girmeniz yeterli...

Kalemimden Damlayanlar Bu akşam Saat:21:00 da sizlerle...

GÖNLÜNÜZE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İÇİN KALEMİMDEN DAMLAYANLAR RADYO İSLAM'DA
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

B)B)B)B)hos geldiniz ....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

hayırlı yayınlar selam ve dua ile kalın selametle kardeşim...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

huzunlu_gurbet ve Kaan Erdem Kardeşim tşkler iyi dileklerinize inş. :) Allah razı olsun...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

VE VUSLAT ANI İÇİMDE Kİ DUYGULARIMI SİZİNLE PAYLAŞMAYA

KALEMİMDEN DAMLAYANLAR BAŞLADI...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

şuanda Yayindayim...

Tüm Kardeşlerimizi Bekliyorum...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Programımızın sorusu Aşk ve Sevgi NEdir Cevaplarınızı bekliyoruz...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Siyahgulsevdalisibüyük bir aradan sonra Radyo Yayınım Tekrar başladı...
Sizlerle Radyo İslam aracılıgı ile Buluştugumuz Bizzat kendimin Sunuduğu Kalemiden Damlayanlar... Tekrar Sizlerle... Dinlemek için www radyoislam net girmeniz yeterli...

Kalemimden Damlayanlar Bu akşam Saat:21:00 da sizlerle...

GÖNLÜNÜZE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İÇİN KALEMİMDEN DAMLAYANLAR RADYO İSLAM'DA

Selamun aleykum ben daha yeni gordum insALLAH dinliyecegim.Ama her aksam mi var yoksa belli gunlerdemi?Ayrica ben yurt disinda ikamet ediyorum.dolayisiyla radyoda dinleyemem.siz bana frekansini verin yada ben internetten dinlerim.Allah razi olsun.Kolay gelsin
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Gonlumun_guluSelamun aleykum ben daha yeni gordum insALLAH dinliyecegim.Ama her aksam mi var yoksa belli gunlerdemi?Ayrica ben yurt disinda ikamet ediyorum.dolayisiyla radyoda dinleyemem.siz bana frekansini verin yada ben internetten dinlerim.Allah razi olsun.Kolay gelsin

a.s. KArdeşim Özürdileyerek anca Yazınızı gördüm...

Benim Yayınım Her Salı 21:00 ile 23:00 Yukarıda ki iki sitednede ulaşabilirsin inş. Allah razı olsun ...
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Hayirli Olsun_B) (Suan dinliyorum:G)
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Bahar_58
Hayirli Olsun_B) (Suan dinliyorum:G)

Sorumuzada bir cevap beliyoruz inş. Aşık Nedir ???? ...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Evet Beklenen Salı Geldi KArdeşilerim Ben Şuanda Yayındayım... Ezgi ve Şiir Sevenler Allah ve Rasülünü Birazda olsun degişik yönleriyle tanımaya ve anlatılmasına, Kıssalar Mevneviden Konulara aç olan Kardeşlerimiz buyrun... KALEMİMDEN DAMLAYANLAR İLE BEN ŞUANDA YAYINDAYIM... Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

Bugün kü Sorumuz Anne... Annenizi Bir kaç kelime ile Açıklamanızı istiyoruz... Saygılarımla...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Yayındayım... Bu Gün kü Sorumuz '' Efendimizi Nasıl tarif Edersiniz''?...'' Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

Cevaplarınızı Bekliyorum inşallah... Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

SiyahgulsevdalisiYayındayım... Bu Gün kü Sorumuz '' Efendimizi Nasıl tarif Edersiniz''?...'' Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

Cevaplarınızı Bekliyorum inşallah... Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

O'nu tarif etmeye kelimeler ve benzetmeler yetmez , kaldiki O hiçbirseye benzemez kusursuz bir kisilige sahiptir... O'nun ummetinden oldugum için Rabbime binlerce kez sukurler olsun ... O en mis kokulu gullerin efendisidir ,O yureklerin sevgilsidir, O hiç taniyamadan en çok sevdigimizdir... O'na sevgimiz sonsuzdur Rabbim bizleri O'nun sefaatien nail eylesin insAllah selam ve dua ile... (hoparlor çalismiyo dinleyemiyom:()
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Hoşgeldiniz Hayirli Yayinlar...:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.