Yeter Artik!!!
1.365 görüntülenme · 7 yanıt
S.a Kardeşim.bu Soru özelliklede Bu Sabah Ki Olaylardan Sonrada Aklimda Firtinalar Oluşurdu.gerçekten Izlerken Kendimi Zor Tutuyorum..rabbim Inşallah Bu Nasipsizleri Islah Eder Bu Kan Dökme Savaşini Sona Erdirir Bu Insafsizlari Engeller.. ölenlere Allahtan Rahmet Yakinlarina Sabir V E Yaralilarada Rabbimden şifa Diliyorum..
artık sabrımız taştı tahamül sınırları zorlandı 200 hain terör mehmetçiklerimizi şehit etti.biz bile dayanamazken bu acıya analar eşler çocukar babalar nasıl dayansın.nasıl bir insaftır neyin kavgasıdır neden.sınır ötesi yapılsın ve görsünler TÜRK ordusu ne imiş TÜRKten korkulur mu korkulmazmı görsünler.1 teröre 10 şehidim feda olsun
şehitlerimize ALLAHtan rahmet ailelerine sabır diliyorum
selam ve dua ile
şehitlerimize ALLAHtan rahmet ailelerine sabır diliyorum
selam ve dua ile
berra34HAKKARİ DE ÖLEN ŞHİTLERİMİZİN ACILI AİLELERİNE RABBİMDEN METANET VE SABIR DİLİYORUM.ALLAHIM ÖLÜMÜ VEREN AMA YASAYAN SEHİTLRIMIZERAHMET ETSİN.
BU NEREYE KADAR GİDECEK...
BERRA KARDEŞİM 2 .Cİ HATİM İÇİN CÜZ ALMAK İSTİYORMUSUN.......CUMA GÜNÜ DUASI YAPILICAK......ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH........A.E.OL.DUA İLE.....
Allah Hepimize Ve şehit Ailelerine Sabir Gerekenlere Cezasini Versin Amin Allah Rahim Ve Rahmandir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22660-yeter-artik · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yeter Artik Diyeli Mi ?? Bilim ve Teknoloji Haberleri 9 cevap
- Yeter Artik Emperyelizm Boykot 3 cevap
- artik bu form deyisti Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- Ben gidiyorum.artik siteye girmicem yasak çünkü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- Nerdesiniz Gelin Artik Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Yoruldum artik Kendi Şiirleriniz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.