Yeter Artik!!!

1.365 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

HAKKARİ DE ÖLEN ŞHİTLERİMİZİN ACILI AİLELERİNE RABBİMDEN METANET VE SABIR DİLİYORUM.ALLAHIM ÖLÜMÜ VEREN AMA YASAYAN SEHİTLRIMIZERAHMET ETSİN.
BU NEREYE KADAR GİDECEK...
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

S.a Kardeşim.bu Soru özelliklede Bu Sabah Ki Olaylardan Sonrada Aklimda Firtinalar Oluşurdu.gerçekten Izlerken Kendimi Zor Tutuyorum..rabbim Inşallah Bu Nasipsizleri Islah Eder Bu Kan Dökme Savaşini Sona Erdirir Bu Insafsizlari Engeller.. ölenlere Allahtan Rahmet Yakinlarina Sabir V E Yaralilarada Rabbimden şifa Diliyorum..
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

artık sabrımız taştı tahamül sınırları zorlandı 200 hain terör mehmetçiklerimizi şehit etti.biz bile dayanamazken bu acıya analar eşler çocukar babalar nasıl dayansın.nasıl bir insaftır neyin kavgasıdır neden.sınır ötesi yapılsın ve görsünler TÜRK ordusu ne imiş TÜRKten korkulur mu korkulmazmı görsünler.1 teröre 10 şehidim feda olsun

şehitlerimize ALLAHtan rahmet ailelerine sabır diliyorum
selam ve dua ile
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Rabbim Sabir Versin Artik Yeter Onlardan Nedir çektiğimiz Bizim Ya
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

berra34HAKKARİ DE ÖLEN ŞHİTLERİMİZİN ACILI AİLELERİNE RABBİMDEN METANET VE SABIR DİLİYORUM.ALLAHIM ÖLÜMÜ VEREN AMA YASAYAN SEHİTLRIMIZERAHMET ETSİN.
BU NEREYE KADAR GİDECEK...

BERRA KARDEŞİM 2 .Cİ HATİM İÇİN CÜZ ALMAK İSTİYORMUSUN.......CUMA GÜNÜ DUASI YAPILICAK......ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH........A.E.OL.DUA İLE.....
çöl arslanı

çöl arslanı

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah Hepimize Ve şehit Ailelerine Sabir Gerekenlere Cezasini Versin Amin Allah Rahim Ve Rahmandir
seherce

seherce

Aktif Üye · 76 mesaj

evt toplum olarak cinnetteyiz cok hassasiz ve müzderibiz bu konuda ALLAH sehit yakinlarina sabir versin baska elem keder göstermesin bu son olmasi dilegiyle
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Ama Toplum Olarak Asla Galyana Gelmemeliyiz Amaç Farkli Kardeşi Kardeşe Vurdurmak Rabbim O Kişileri Kahretsin Inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.