ebru_Selamün aleyküm tüm dostlara. ben dün üye oldum. Aranızda yeniyim. Bu konuda söyleyeceklerim var. Şuam 32 yaşındayım ve kapanalı 3 sene oldu. Çok şükür. Bu süreçte yaşadıklarımı sizinle paylaşmak isterim. Malum bu konuyu düşünen ve içinde bi kıvılcım bekleyen bir sürü bayan olduğuna inanıyorum. Çalıştığım firmada 5 senemi doldurmuştum. Kapanma konusunda da içimde önüne geçemediğim bir istek vardı. Öyle eşimin veya ailemden başkalarının zoruyla değil. 2 müdüre bağlı olarak çalışıyordum. Biri dış tic. md. ü diğeri ise genel müdür. Bir cumartesi tüm cesaretimi toplayıp ne diyeceğimi bile bilmeden, düşünmeden (Rabbim yardım eder elbet dedim) ve dış tic. Md. nün yanına gittim. Efendim dedim benim içimde çok farklı duygular ve güzel hisler var ve ben kapanmak istiyorum, Biraz şaşırdı, duraksadı dediki kararınıza saygılıyım yeterki bu yola girdikten sonra fikir değiştirmeyin. Yani bir öyle sonra yok böyle olmayın. Tabiki dedim. Öncelikle böyle bişey benim karekterime ters, olmaz dedim. Ve rica etsem dedim genel md. ile konuşurmusunuz, aslında bende konuşabilirim çekincem yok ama bu şekilde daha doğru olur gibime geliyor. Tama dedi 1 hafta ver bana ben konuşurum. Bu 1 hafta boyunca düşündüm durdum. Gerçekten kararlımıyım, daim olabilecekmiyim, başarabilirmiyim ?, ya olmaz derse ? Sonra şöyle dedim izin vermesse çantamı takar koluma çıkar giderim. İşte bu kadar kararlıydım. Veee 1 hafta geçti bizimki konuşmamış. Malum işleri yoğun ,onumu bekliycem . Pazartesi günü karar verdim ve o gün kapanıp gittim işe. Halimi düşünmeniz zor olmasa gerek. Dış Tic. Md. nün hayırlı olsun dememesi biraz zoruma gitti. Ve arkasından Gn. Md. geldi. Aynen şöyle dedi AY NE GÜZEL OLMUŞSUN SEEN !!! ..... Azim , ve gerçek kararlılık.... Ve Rabbimin yardımı inanın arkasından geliyor. Yeterki siz o yolda olun...... Selam ve dua ile.....
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
21 yaşındayım ve ortaokul bittiği yaz kapandım ve ogün bugündür kapalıyım.Liseye açık gittim ünüversitede ise beyazıt meydan camii bayan abdesthanesi imadadıma yetişti.Okula girerken açtım çıkarken kapadım.İş görüşmelerine giderken tuvaletlerde açtım kapadım.Ama okumuş olduğum sektörde maalesef benim gibi bir elemana yer yoktu.Her gittiğim yerden çevrildim.Siz ne şanslıymışsınızki bu kadar anlayışlı ve haklarınıza,kararlarınıza saygılı müdürler ile çalışıyorsunuz.Ama sizin kadar şanslı bayan çok az maalesef.2 yıldır lojistik firmasında çalışıyorum.Buraya sekreter olarak girdim ama şuanda operasyon sorumlusu sayılırım.Bahsetmiş olduğunuz gibi azim ve kararlılık çok fazla yol katetmenize yardımcı oluyor.