Hocamdan tek şey öğrendim

766 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Bir gün bir âlime, yakınlarından biri, (Sen hep hocam hocam diyorsun, anlat bakalım sen hocandan ne öğrendin?) diye sorar. Talebeleri merak ederler, bu kadar geniş bir soruya ne cevap verecekler diye. Kim sevilir, kim sevilmez bunu öğrendim der.
Evet hubbi fillah buğdi fillah imanın şartlarındandır. Yani Allah için sevmek, Allah için buğzetmek.

:H:H:H

alıntı
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Kim sevilir, kim sevilmez bunu öğrendim der.

selam ve dua ile kalın..anlayana çok bile.......
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

istikbalBir gün bir âlime, yakınlarından biri, (Sen hep hocam hocam diyorsun, anlat bakalım sen hocandan ne öğrendin?) diye sorar. Talebeleri merak ederler, bu kadar geniş bir soruya ne cevap verecekler diye. Kim sevilir, kim sevilmez bunu öğrendim der.
Evet hubbi fillah buğdi fillah imanın şartlarındandır. Yani Allah için sevmek, Allah için buğzetmek.

:H:H:H

Selamun Aleyküm,söylediği cümle herşeye değer ve yeter. Allah razı olsun,selam ve dua ile A.E.O.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

Kim sevilir, kim sevilmez bunu öğrendim
bunu öğrenebilmişse ne mutlu ona işte
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

s.a güzel bir paylaşım olmuş kardeşim ALLAH (C.C) razı olsun.
en güzel şeyi öğrenmiş.
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

KAAN ERDEMKim sevilir, kim sevilmez bunu öğrendim der.

selam ve dua ile kalın..anlayana çok bile.......

Ve alaykümselam verahmetullahi vebreketuh
Evet abi anlayana çok bile Allah c.c. emanet olun
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.