selametle kalın...

1.252 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

HOŞÇAKALIN KARDEŞLERİM
BUNDAN SONRA BU SİTEYE DAHA AZ GİREBİLECEM ÇÜNKÜ İŞTEN AYRILIYORUM VE EVDE İNTERNET OLMADIĞI İÇİN SİZİNLE DAHA AZ GÖRÜŞEBİLECEZ.BUNUN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM TEFRİCİYELERİ DE BENİM YERİME ARKADADAŞIM TAKİP EDECEK İNŞALLH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAHa emanet olun...:H
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşim nereye gidiyon gitmezsen olmazmı yiene bekleriz ama gitmesen daha iyi mesela bne evde değilim cafeye geliyom sende öyle yap
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

İŞDEN AYRILMANIZA ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM İYİ BİR İŞ BULURSUNUZ VE TEKRAR GELİRSİNİZ BİZ SİZİ ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLARAK KABUL ETMEYİZ SİZ İÇTEN İSTEMEDİKÇE İNTERNET CAFEDENDE GİREBİLİRSİN 1 SAATLİĞİNE BİLE OLSA OLUR MU? SELAMETLE KAL RABBİME EMANETSİN:gulegule
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

zaten öle yapıcam inşallh ama çalışrken akşama kadar bu sitedeydim ama şimdi anca bir kaç saat.ama çok şey öğrendim bu site ve sizin sayenizde.ALLAH razı olsun hepinizden.
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Allaha Emanet Ol Kardeşim.....bizleri Unutma Emi.....
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

rüyam3İŞDEN AYRILMANIZA ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM İYİ BİR İŞ BULURSUNUZ VE TEKRAR GELİRSİNİZ BİZ SİZİ ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLARAK KABUL ETMEYİZ SİZ İÇTEN İSTEMEDİKÇE İNTERNET CAFEDENDE GİREBİLİRSİN 1 SAATLİĞİNE BİLE OLSA OLUR MU? SELAMETLE KAL RABBİME EMANETSİN:gulegule

-----------------------------------------------------------------------------------

selamün aleyküm kardeşim rüya kardeşimin yazdıklarına aynen katılıyorum herzaman bekleriz biz burdayız hakkını helalet benden yana helal olsun allaha emanet ol kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Allah(CC) yar ve yardımcın olsun her daim,Sağlık ve esenlik içinde olmanı dilerim.Selam ve dua ile A.E.O.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.