Bir Tek Kur'an-ı Kerim yanmadı.

1.406 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

Yolcu otobüsü kül oldu. Yangın sonrası yolcular gözlerine inanamadı.

Kayseri'den İstanbul istikametine gitmekte olan Abdullah Bal yönetimindeki yolcu otobüsü, Kayadibi mevkiine geldiğinde motor kısmında yangın çıktı.

Yolcuların tahliye ettiği otobüsteki bütün özel eşyalar yanarken geriye sadece Kur'an-ı Kerim kaldı.

Elmadağ'da karayolunda seyir halinde olan yolcu otobüsünde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Otobüsün motor kısmında başlayan yangının aracı tamamen sarması sebebiyle otobüsteki 44 yolcu büyük panik yaşadı.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

ALLAH razı olsun kardeş paylaşımın için işte KURAN-I KRİMin mücizesini burdan anlayabiliriz.o yokolamaz yokedilemezde
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

maşaALLAH..selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

NikkoYolcu otobüsü kül oldu. Yangın sonrası yolcular gözlerine inanamadı.

Kayseri'den İstanbul istikametine gitmekte olan Abdullah Bal yönetimindeki yolcu otobüsü, Kayadibi mevkiine geldiğinde motor kısmında yangın çıktı.

Yolcuların tahliye ettiği otobüsteki bütün özel eşyalar yanarken geriye sadece Kur'an-ı Kerim kaldı.

Elmadağ'da karayolunda seyir halinde olan yolcu otobüsünde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Otobüsün motor kısmında başlayan yangının aracı tamamen sarması sebebiyle otobüsteki 44 yolcu büyük panik yaşadı.
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

mabet_bekcisiALLAH razı olsun kardeş paylaşımın için işte KURAN-I KRİMin mücizesini burdan anlayabiliriz.o yokolamaz yokedilemezde

Bazılarına karşı, bazı şeylere karşı bizlerin gücü yetemiyor. Birşeyleri korumak istiyoruz, ama gücümüz yetemiyor, işte böyle durumlarda onları (Kâbe'yi, Kur'an-ı Kerim'i, kutsal emanetleri,...) koruyan biri var. O öyle biri ki, hiçbir kimsenin O'na gücü yetmez, nasıl yetsin ki; O Yaratan, O'ndan başka herşey ise O'nun yarattığıdır. Yaratan yarattığını bilmez mi? Ne yazık Yaratan'ı yalanlayanlara. Selâmetle kardeşim.
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

KAAN ERDEMmaşaALLAH..selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

Selâm ve dua ile kardeşim, selâmetle, Allah razı olsun.
bursali_faruk

bursali_faruk

Üye · 13 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim Güzel Paylaşim , Inanmayan Insanlara örnek Olur Inşallah...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Kimsenin Gücü Ona Yetmez. O Tektir.allh Razi Olsun Inamayanlara Ibrettir Bu Olay
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Allah Affetsin.yukarda Eksik Yazdim Allah Kelimesini.rabbim Affet.hem çalişiyorum Hemde Sizlerin Değerli Yorumlarini Takip Ediyorum Ondan Oluyor.ay çok üzüldüm Yaa
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

Cenabi Allahin Yüceliğini Böyle Olaylarda Anlamak Ne Aci.hala Mucizeler Bekliyoruz Ne Kadar Hazirciyiz Cenabi Allahi Mucizelerinden ötürü övmek.cennete Gitmek Için Namaz Kilmaya Benzer.mucize Isteyene Kuran Yeter.
tuts@k

tuts@k

Kıdemli Üye · 124 mesaj

HasbinALLAH venimmel Vekil...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.