Allah Rizasi Için Yardima Ihtiyacimiz Var

4.672 görüntülenme · 71 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Salatı Tefrciye için özel bir dua yoktur,içimizden geldiği gibi dua edilir.Dikkat edilmesi gereken duanın kabulu için gerekli şartların yerine getirilmesidir.SELAM VE DUA İLE
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

ben yetişemedim ama senin için 1 tanede ben okudum allah kabul etsin sağlıcakla kal
çimen_gözlü

çimen_gözlü

Üye · 40 mesaj

s.a selenny kardeşim ALLAH SENDEN VE TÜM BENİM İÇİN OKUYAN KARDEŞLERİMDEN RAZI OLSUN HAKLARNIZI HELAL EDİN ALLAH'A EMANET OLUN...
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

S.a.kardeşim.ben Kendim Için Okuyordum Ama Sizinkide Acil Kendime Okuduğumun 100 Tanesini Size Gönderiyorum.rabbim Yardim Etsin Yuvalari Yikilmasin.sizlerde Bana Yardim Edin.yasin-i şerif Sirasi Bende.ayrica Kendim Için Salavati Tefriciye Okuyorum.yardimlaşirsak Sanirim Hepimiz Daha Kolay Bitiririz.rabbim Kabul Etsin....
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum ben aldigim salat-i tefriciye yi bitirdim Allah kabul etsin.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

sena30S.a.kardeşim.ben Kendim Için Okuyordum Ama Sizinkide Acil Kendime Okuduğumun 100 Tanesini Size Gönderiyorum.rabbim Yardim Etsin Yuvalari Yikilmasin.sizlerde Bana Yardim Edin.yasin-i şerif Sirasi Bende.ayrica Kendim Için Salavati Tefriciye Okuyorum.yardimlaşirsak Sanirim Hepimiz Daha Kolay Bitiririz.rabbim Kabul Etsin....

ve aleyküm selam abla.4444 adet tefriciye tamamlandı Allah'ın izniyle..
selametle..
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

nigdeli, post: 479252, member: 3585ve aleyküm selam abla.4444 adet tefriciye tamamlandı Allah'ın izniyle..
selametle.
allah kabul etsin kardeşim.benim okuduğum bu 100 lemi tamamlandı yoksa daha önce bitirmişmiydiniz.cevap yazarsan sevinirim kardeş ona göre kendime alayım bu okuduğum salavatı tefriciyeyi selametle kal kardeşim....
tamam baktım bitmiş rabbim kabul etsin inşallah.benimkinide bitirelim kardeşler varmısınız.....
ÖZDECAN KARDEŞİM:250ALDI.
BEN 500 OKUDUM:TOPLAM 750 OLDU.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

sena30
allah kabul etsin kardeşim.benim okuduğum bu 100 lemi tamamlandı yoksa daha önce bitirmişmiydiniz.cevap yazarsan sevinirim kardeş ona göre kendime alayım bu okuduğum salavatı tefriciyeyi selametle kal kardeşim....

Allah razı olsun güzel ablam ilginiz için.. daha önce bitmişti inş.
siz kendinizinkine ekleyin o zaman abla bu okumuş olduğunuzu.Rabbim kabul etsin..selam ve dua ile kalın..
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

tamam baktım bitmiş rabbim kabul etsin inşallah.benimkinide bitirelim kardeşler varmısınız.....
ÖZDECAN KARDEŞİM:250ALDI.
BEN 500 OKUDUM:TOPLAM 750 OLDU.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

RABBİM RAZI OLSUN.....
çimen_gözlü

çimen_gözlü

Üye · 40 mesaj

ALLAH HEPİNİZDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN HAKLARINI HELAL EDIN KARDEŞLERIM İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLURDA YUVAMIZ KURTULUR ALLAH'A EMANET OLUN SELAMETLE KARDEŞLERİM
hacet

hacet

Üye · 47 mesaj

s.aleykum bittiğine sevindim rabbim niyetinizi kabul etsin inş
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

hepinizden ALLAH razı olsun inşallah

ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.