Allah Rizasi Için Yardima Ihtiyacimiz Var
4.672 görüntülenme · 71 yanıt
s.a selenny kardeşim ALLAH SENDEN VE TÜM BENİM İÇİN OKUYAN KARDEŞLERİMDEN RAZI OLSUN HAKLARNIZI HELAL EDİN ALLAH'A EMANET OLUN...
S.a.kardeşim.ben Kendim Için Okuyordum Ama Sizinkide Acil Kendime Okuduğumun 100 Tanesini Size Gönderiyorum.rabbim Yardim Etsin Yuvalari Yikilmasin.sizlerde Bana Yardim Edin.yasin-i şerif Sirasi Bende.ayrica Kendim Için Salavati Tefriciye Okuyorum.yardimlaşirsak Sanirim Hepimiz Daha Kolay Bitiririz.rabbim Kabul Etsin....
sena30S.a.kardeşim.ben Kendim Için Okuyordum Ama Sizinkide Acil Kendime Okuduğumun 100 Tanesini Size Gönderiyorum.rabbim Yardim Etsin Yuvalari Yikilmasin.sizlerde Bana Yardim Edin.yasin-i şerif Sirasi Bende.ayrica Kendim Için Salavati Tefriciye Okuyorum.yardimlaşirsak Sanirim Hepimiz Daha Kolay Bitiririz.rabbim Kabul Etsin....
ve aleyküm selam abla.4444 adet tefriciye tamamlandı Allah'ın izniyle..
selametle..
nigdeli, post: 479252, member: 3585ve aleyküm selam abla.4444 adet tefriciye tamamlandı Allah'ın izniyle..
selametle.
allah kabul etsin kardeşim.benim okuduğum bu 100 lemi tamamlandı yoksa daha önce bitirmişmiydiniz.cevap yazarsan sevinirim kardeş ona göre kendime alayım bu okuduğum salavatı tefriciyeyi selametle kal kardeşim....
tamam baktım bitmiş rabbim kabul etsin inşallah.benimkinide bitirelim kardeşler varmısınız.....
ÖZDECAN KARDEŞİM:250ALDI.
BEN 500 OKUDUM:TOPLAM 750 OLDU.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
sena30
allah kabul etsin kardeşim.benim okuduğum bu 100 lemi tamamlandı yoksa daha önce bitirmişmiydiniz.cevap yazarsan sevinirim kardeş ona göre kendime alayım bu okuduğum salavatı tefriciyeyi selametle kal kardeşim....
Allah razı olsun güzel ablam ilginiz için.. daha önce bitmişti inş.
siz kendinizinkine ekleyin o zaman abla bu okumuş olduğunuzu.Rabbim kabul etsin..selam ve dua ile kalın..
ALLAH HEPİNİZDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN HAKLARINI HELAL EDIN KARDEŞLERIM İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLURDA YUVAMIZ KURTULUR ALLAH'A EMANET OLUN SELAMETLE KARDEŞLERİM
hepinizden ALLAH razı olsun inşallah
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22532-allah-rizasi-icin-yardima-ihtiyacimiz-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- Dualariniz Ihtiyacimiz Var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Allah Rizasi Için Sorularim Cevap Istiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Rizasi Için Bakin Ne Olur :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 104 cevap
- Allah Rizasi Için Bana Bir Yol Gösterin çok çaresizim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.