Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...

3.059 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...
Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiin
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Amin Rabbim Kabul Eder Inşallah Allaha Emanet Olun
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Amin Yüce Rabbim Amin.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Amin..amin.......amin...allahtan Başka Ilah Yoktur Hz.muhammed(sallallahü Aleyhi Ve Sellem) Onun Resulüdür.
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

amin aldığım nefes kadar,verdiğim nefes kadar,bundan sonra alıp vereceğim nefesler kadar amin,amin,amin.....
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Amin Yarabbi Amin Yarabbi Amin Yarabbi.......................................
beyzanurekin

beyzanurekin

Aktif Üye · 65 mesaj

yureğinize sağlık çokguzel bi konu seçmişşınız...Allah razı olsun...sizden bi isteğim olcak şırnakta şehit düşen askerlerimiz için yasini şerif dağıtıyom almak isterseniz benim konu başlıklarıma tıklayın yasını şerif kampanyasına 26/10/2007 tarihine kadar ekleğebilirsiniz...bende bu kampanyayı sabırla beklıyom umarım duyarlı arkadaşlar olurda kampanya tavan yapar...AMİN
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Amin Binlerce Defa Amin!
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

amin..ALLAH razı olsun anne..
hayırlı cumalar..dua ile inş..
selamun aleyküm
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

Amin Amin Amin,allah Razi Olsun Annem çok Güzel Bi Dua,selametle A.e.o
mücahitayvaz

mücahitayvaz

Yeni Üye · 3 mesaj

Amin Ya Rabbim.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Amin Yarabbim.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Amin Yarabbim..amin Yarabbim...amin Yarabbim...allah Razi Olsun...çok Güzel Bir Dua....a.e.olun Dua Ile.
ozen72

ozen72

Aktif Üye · 90 mesaj

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kibaraggul

kibaraggul

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Aminnn...gökteki Yildizlar Sayisinca Amin...
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Bütün samaimiyetimle AMİN AMİN AMİN
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

AMİN AMİN AMİN AMİN SONSUZ KERE AMİN DESEMDE AZDIR YİNEDE AMİN :gulegule EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH C.C. RAZI OLSUN SENDEN
hacet

hacet

Üye · 47 mesaj

amin AMİN AMİN RABBİM KABUL EDER İNŞ
SELAMETLE
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

Amin... Amin... Amin...
Allah Razi Olsun Hafize Hanim.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.