Bana yol gosterin....
2.452 görüntülenme · 22 yanıt
SEVGİLİ KARDEŞİM SAKIN BUKADAR İSYANKAR OLMA EYİLİMİNE KAPILMA.. ALLAH SANA DOĞRU YOLU GÖSTERMİŞ SANA SADECE KALBİN İLE TÖVBE VE KALBİN İLE YÜREYİNDEN GELEREK ALLAH c.c DUA ETMEN GEREK KENDİN DUA EDECEKSİN CANI GÖNÜLDEN İSTEYECEKSİN YÜCE RABBİM KULUNUN DUA SINI GERİ CEVİRMEZ AKLIN FİKRİN ALLAH c.c ZİKRETMEKLE OLSUN HER FIRSATTA ONU AN HER FIRSATTA ONU ZİKRET İŞTE BU EN ETKİLİ DUADIR...
ALLAHIM SEN BU KULUNUN DUA LARINI KABUL EYLE
ŞÜPESİZ SEN DUALARI KABUL EDENSİN SENDEN BAŞKA DUA EDİLECEK KİMSE YOKTUR YARABBİM AF EYLE YARABİMMMMM...AMİNNNNNN
ALLAHIM SEN BU KULUNUN DUA LARINI KABUL EYLE
ŞÜPESİZ SEN DUALARI KABUL EDENSİN SENDEN BAŞKA DUA EDİLECEK KİMSE YOKTUR YARABBİM AF EYLE YARABİMMMMM...AMİNNNNNN
Aleykum Selam Canim Kardeşim Rabbim Yardimciniz Olsun. Bu Dünyanin Sikintilari Inşallah Ahirette Bize Gölgelik Olacaktir.rabbim Hiçbir Kuluna Kaldiramayacaği Yükü Vermez. Evet Yaşadiklariniz çok Zor. Ama Bu Dünyaya Gelme Nedenimiz Imtihana Tabi Tutulmak Değilmi? Sizde Bir Imtihandan Geçtiğinizi Hiç Unutmayin. Dua Ipine Siki Siki Sarilmayi Hiç Unutmayin. Rabbim Mutlaka Rahmet Kapilarini Sabreden Kendisine Inanarak Duaya Devam Eden Için Açacaktir.çünkü Siz Hiçbirzaman Yalniz Değilsiniz.peygamberimiz Ve Onun Güzel Ailesi De Kendisine Yapilanlari Hiç Ama Hiç Haketmedi Ancak Kafirler Onlara Birçok Zulumde Bulundular. Ama Sonuç Ortada Bizlerin Dualari Hep Sizlerle Kardeşim Duaciniz Olmaya çalişacağim Rabbimize Emanet Olun.
derya86Aleykum Selam Canim Kardeşim Rabbim Yardimciniz Olsun. Bu Dünyanin Sikintilari Inşallah Ahirette Bize Gölgelik Olacaktir.rabbim Hiçbir Kuluna Kaldiramayacaği Yükü Vermez. Evet Yaşadiklariniz çok Zor. Ama Bu Dünyaya Gelme Nedenimiz Imtihana Tabi Tutulmak Değilmi? Sizde Bir Imtihandan Geçtiğinizi Hiç Unutmayin. Dua Ipine Siki Siki Sarilmayi Hiç Unutmayin. Rabbim Mutlaka Rahmet Kapilarini Sabreden Kendisine Inanarak Duaya Devam Eden Için Açacaktir.çünkü Siz Hiçbirzaman Yalniz Değilsiniz.peygamberimiz Ve Onun Güzel Ailesi De Kendisine Yapilanlari Hiç Ama Hiç Haketmedi Ancak Kafirler Onlara Birçok Zulumde Bulundular. Ama Sonuç Ortada Bizlerin Dualari Hep Sizlerle Kardeşim Duaciniz Olmaya çalişacağim Rabbimize Emanet Olun.
Derya kardeşim cok güzel yazmişsin Allah razı olsun.....
Allah hepinizden razi olsun dilerim kalbim nefsime uymaz dilerim isyan etmem.Allah a siginiyorum.Bu gece ruyamda bu sitedeki kadinlari gordum hep birlikte temizlik yapiyorduk.Suyla yerleri yikiyorduk dilerim ruyam cikar ve tertemiz olur her yer.
Sa.bk Canim Ne Tesadüftür Ki 3 Gün öncede Sitedeki Kardeşlerimi Ben Gördüm.hepimiz Bir Mahallede Oturuyoruz.çocuklarimiz Beraber Oynuyor Herkes Birbirine Iyilik Yapiyor Kuranlar Okunuyor.çocuklarimizla Beraber Namaz Kiliyoruz.ailem Gibi Oldu Bu Site.rabbim Hayirlara çikartsin Işallah.
Mahsun Kul kardesim insallah hayirlara cikar ruyalarimiz.Bir zamanlar her gordugum ruya oldugu gibi cikardi.Biliyorum Rabbim bize ruyamizla da yol gosteriyor.Burasi benim siginacagim tek yer oldu.Ben ingiltere deyim ailemden uzaktayim.Beni anlamayan bir suru kafirin icindeyim.Yasama siginmak icin Allah im,dualarim,kizim ve bu sitedekilerden baska kimsem yok gibi....
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ALLAH cc yar ve yrdımcınız olsun..fakat değerli kardeşim ''cektigim eziyetler bence hakkim degildi cunku ben kimsseye kotuluk yapmadim'' burada belki farkında olmadan isyana hatta küfre giriyorsunuz..bu sizin için bir imtihan sebebi olabilir..burada bir çok konuda sabır etmeli ve ALLAH cc sıkı sıkı sarılmalısın...
neden ben,niye ben,niçin biz,bunlar niye bu kadar uzun sürdü demeniz bile sabrınızın sonundaki mükafatı alıp götürür ve şeytana bu acizlikten hoşnutluk çıkarır ve emeline arzusunda hemen ulaştırırsınız..
bizler tüm müslüman kardeşlerimiz için dua etmekteyiz darda olana hasta olana zorda olana,dualarımızda yer veriyoruz rabbim kabul buyursun...
bizlerde 17 ağustos 1999 öncesi çok zengindik ama 45 sn.yede hepsi tuzla buz oldu..elde hiçbir şey kalmadı üstümüzdeki giysilerden başka....ve lüx apartman dairelerinden tuvaleti ve banyosu dışarıda olan tahta barakalarda indik oturduk...
ama neden biz niçin biz demedik şükrettik ki hayatta kalıp son fırsatı rabbim bizlere verdiği için...şu an emin olun ki eskisinden daha iyiyiz....tüm düzen yerine geldi...
bu yaşananlar sizin ve tüm zorda darda kalanlar içinde şükürleri sonunda gerçekleşir inşaALLAH......
ALLAH CC yar ve yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısını ihsan nasip etsin...selam ve dua ile kalın selametle..dualarımızdasınız.....
neden ben,niye ben,niçin biz,bunlar niye bu kadar uzun sürdü demeniz bile sabrınızın sonundaki mükafatı alıp götürür ve şeytana bu acizlikten hoşnutluk çıkarır ve emeline arzusunda hemen ulaştırırsınız..
bizler tüm müslüman kardeşlerimiz için dua etmekteyiz darda olana hasta olana zorda olana,dualarımızda yer veriyoruz rabbim kabul buyursun...
bizlerde 17 ağustos 1999 öncesi çok zengindik ama 45 sn.yede hepsi tuzla buz oldu..elde hiçbir şey kalmadı üstümüzdeki giysilerden başka....ve lüx apartman dairelerinden tuvaleti ve banyosu dışarıda olan tahta barakalarda indik oturduk...
ama neden biz niçin biz demedik şükrettik ki hayatta kalıp son fırsatı rabbim bizlere verdiği için...şu an emin olun ki eskisinden daha iyiyiz....tüm düzen yerine geldi...
bu yaşananlar sizin ve tüm zorda darda kalanlar içinde şükürleri sonunda gerçekleşir inşaALLAH......
ALLAH CC yar ve yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısını ihsan nasip etsin...selam ve dua ile kalın selametle..dualarımızdasınız.....
nevintercanSelamun aleykum dostlarim,
Bizim aile olarak basimizda kara bulutlar var ve bu bulutlar eskiye dayaniyor.Babam ben 11 yasindayken hapise girdi,kacakciliktan.6 sene kaldi hapiste.Ailem ve bende dahil olmak uzere hpimiz turlu hakssizliklara ugraayarak bosandik cok zengindik fakirlestik.Abim iki cocukla kaldi oysa abim iyi bir insan,karisi terketti baskasiyla gitti.Ablam evsiz kaldi.Ben 2 evliligimi yaptim,esim alkolik dinsiz beni doven biri cikti.Annem yatalak anneanneme bakiyor abimin iki cocuguna bakiyor hemde ebir emekli maasiyla.sizden ricam bize yol gosterin.Bizim icin dua edin.Etkili bir dua biliyorsanizz soyleyin edeyim.Etmedigim dua kalmadi,cektigim eziyetler bence hakkim degildi cunku ben kimsseye kotuluk yapmadim.Bana yolgosterin.Ablam sokakta kalmak uzere ne olur o bir kapi acilsin dua edelim.
Aleyküm Selam,
Anlattıkların inanki beni çok üzdü çok kötü günler geçirmişsiniz ailecek ve belkide hala devam ediyor. Güzel kardeşim öncelikle sana ilk tavsiyem sakın isyan etme isyan etmek şeytana uymaktır. Bundan kaçın yaşadıklarınıza gelince abinin yapacağı şey çocuklarını yetiştirmek ve iyi bir gelecek sağlamak olsun annelerin gün gelir pişman olur koca olsun eş olsun çok bulunur ama evlat bulunmaz evlat hasreti çekmek de hiç iyi değil, bu dediğim senin içinde geçerli kocan madem öyle bir insan cezasını ama bu dünyada ama Ahirette illaki çeker pişman olur, Annene diğecek pek bişeyim yok o benim gözümde ama Allah c.c. bilir en başta "cennetlik" hem yatalak annesine hemde 2 torununa bakıyor bu dünyada çekse bile Ahirette saadetli günler onu bekliyor kısaca özetliyim yaşayacağız ve göreceğiz herşeyden önce Yüce Rabbimize sığınalım bol bol namaz kılalım, dua edelim güzel kardeşim umarım dediklerimi anlamışsındır.
Allah c.c. Yar ve Yardımcınız olsun Ailecek
Gece Kondu kardesim ben dunden beri olaylara farkli bakiyorum artik,Rabbim in isine karismakla ben gunah isledim.Allah beni affetsin.Insanlar var savalsarda oluyorlar,99 depreminde halam bir saniyede hem kocasini hemkizini hem evini kaybetti,Rabbime sukurler olsun.Kaan Erdem kardesim de benim hatami buldu Allah ondan da razi olsun.Ben hep dusunurdum niye ben Rabbim bu kadar aci cekiyorum diye?simdi anliyorum bu sorum Rabbime isyanmis.Hepimiz insaniz hepimiz turlu acilar yasiyoruz.Rabbime sukurler olsun.Beni ve tum kardeslerimi veremeyecegi sinavlara almasin.Bana yol gosteren veya gostermeyen tum kardeslerimden Allah razi olsun.gece kondu kardesim uzulmene bende uzuldum seni uzdugum icin,benimde dualarim seninle...
selamun aleyküm abla.çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.sabırlı olmaya çalışın inş..
bir forumumdan alıntı yapıyorum abla.faydalı olur inşaAllah.Allaha emanet olun..
SIKINTI ANINDA ÇEKİLECEK TESBİHLER
ALLAHÜMME EİNNİ ALA ZİKRİKE VE ŞÜKRİKE VE HUSNİ İBADETİK
ALLAHIM SENİ ZİKRETMEDE SANA ŞÜKRETMEDE VE SANA GÜZEL KULLUK YAPMADA BANA YARDIM ET.
RABBİ ENNİ MESSENİYEDDURRU VE ENTE ERHAMÜRRAHIMİN.
YA RABBİ ZARAR BANA DOKUNDU SEN MERHAMET EDENLERİN EN MERHAMETLİSİSİN.BANADA MERHAMET EYLE YARABBİ.
ESTAĞFİRULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYHİ SÜBHANEH
BÜTÜN GÜNAHLARIMDAN YÜCE VE KUSURSUZ OLAN RABBE TEVBE EDERİM.
RABBENA LA TUZİĞ GULUBENA BA'DE İZ HEDEYTANA.
EY RABBİMİZ BİZİ HİDAYETE ERDİRDİKTEN SONRA AYAKLARIMIZI KAYDIRMA.
ALLAHÜMME YA MUGALLİBEL GULUB SEBBİT GULUBENA ALA DİNİL İSLAM
EY KALPLERİ HALDEN HALE ÇEVİREN ALLAHIM, BENİM KALBİMİ İSLAM DİNİ ÜZERİNE SABİT KIL.
HASBİYALLAHÜ LA İLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZIYM.
ALLAHDAN BAŞKA İLAH YOKTUR.ONA TEVEKKÜL ETTİM.O ARŞI AZİYMİN RABBİDİR.
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİ AZIYM.
ALLAHIM SENİ HERTÜRLÜ NOKSANLIKTAN TENZİH EDERİM.SEN SÜBHANSIN.VE ÇOK BÜYÜKSÜN.
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
YA RABBİ SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR.SÜBHANSIN.DOĞRUSU KENDİME ZULMETTİM.AFFINI BEKLİYORUM.
HASBİNALLAHU VE Nİ'MEL VEKİL Nİ'MEL MEVLA VE Nİ'MENNASIYR
ALLAH BİZE YETER O NE GÜZEL VEKİLDİR. NEGÜZEL DOST VE NEGÜZEL YARDIMCIDIR.
ALLAHÜMME VEFFIGNİ VE VEFFİGNA İLA MA TUHIBBÜ
ALLAHIM SENİN SEVDİĞİN VE RAZI OLDUĞUN ŞEYİ YAPMAYA BİZLERİ MUVAFFAK KIL.
ALLAHUMME İNNÎ ES'ELÜKE HAYRA'L-MES'ELETİ VE HAYRA'D-DUÂİ, VE HAYRA'N-NECÂHİ, VE HAYRA'L-AMELİ VE HAYRA'S-SEVÂBİ, VE HAYRA'L-HAYÂTİ VE HAYRA'L-MEMÂTİ
ALLAHIM! SENDEN SANA EDİLEN VE EDİLECEK OLAN DUALARIN VE İSTEKLERİN EN HAYIRLISINI, BAŞARILARIN, AMELLERİN VE SEVAPLARIN EN HAYIRLISINI İSTİYORUM.
SENDEN YAŞAMIN VE ÖLÜMÜN EN HAYIRLISINI DA İSTİYORUM YÂ RABBİ!
(Hâkim, el-Müstedrek, 1/701)
bir forumumdan alıntı yapıyorum abla.faydalı olur inşaAllah.Allaha emanet olun..
SIKINTI ANINDA ÇEKİLECEK TESBİHLER
ALLAHÜMME EİNNİ ALA ZİKRİKE VE ŞÜKRİKE VE HUSNİ İBADETİK
ALLAHIM SENİ ZİKRETMEDE SANA ŞÜKRETMEDE VE SANA GÜZEL KULLUK YAPMADA BANA YARDIM ET.
RABBİ ENNİ MESSENİYEDDURRU VE ENTE ERHAMÜRRAHIMİN.
YA RABBİ ZARAR BANA DOKUNDU SEN MERHAMET EDENLERİN EN MERHAMETLİSİSİN.BANADA MERHAMET EYLE YARABBİ.
ESTAĞFİRULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYHİ SÜBHANEH
BÜTÜN GÜNAHLARIMDAN YÜCE VE KUSURSUZ OLAN RABBE TEVBE EDERİM.
RABBENA LA TUZİĞ GULUBENA BA'DE İZ HEDEYTANA.
EY RABBİMİZ BİZİ HİDAYETE ERDİRDİKTEN SONRA AYAKLARIMIZI KAYDIRMA.
ALLAHÜMME YA MUGALLİBEL GULUB SEBBİT GULUBENA ALA DİNİL İSLAM
EY KALPLERİ HALDEN HALE ÇEVİREN ALLAHIM, BENİM KALBİMİ İSLAM DİNİ ÜZERİNE SABİT KIL.
HASBİYALLAHÜ LA İLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZIYM.
ALLAHDAN BAŞKA İLAH YOKTUR.ONA TEVEKKÜL ETTİM.O ARŞI AZİYMİN RABBİDİR.
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİ AZIYM.
ALLAHIM SENİ HERTÜRLÜ NOKSANLIKTAN TENZİH EDERİM.SEN SÜBHANSIN.VE ÇOK BÜYÜKSÜN.
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
YA RABBİ SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR.SÜBHANSIN.DOĞRUSU KENDİME ZULMETTİM.AFFINI BEKLİYORUM.
HASBİNALLAHU VE Nİ'MEL VEKİL Nİ'MEL MEVLA VE Nİ'MENNASIYR
ALLAH BİZE YETER O NE GÜZEL VEKİLDİR. NEGÜZEL DOST VE NEGÜZEL YARDIMCIDIR.
ALLAHÜMME VEFFIGNİ VE VEFFİGNA İLA MA TUHIBBÜ
ALLAHIM SENİN SEVDİĞİN VE RAZI OLDUĞUN ŞEYİ YAPMAYA BİZLERİ MUVAFFAK KIL.
ALLAHUMME İNNÎ ES'ELÜKE HAYRA'L-MES'ELETİ VE HAYRA'D-DUÂİ, VE HAYRA'N-NECÂHİ, VE HAYRA'L-AMELİ VE HAYRA'S-SEVÂBİ, VE HAYRA'L-HAYÂTİ VE HAYRA'L-MEMÂTİ
ALLAHIM! SENDEN SANA EDİLEN VE EDİLECEK OLAN DUALARIN VE İSTEKLERİN EN HAYIRLISINI, BAŞARILARIN, AMELLERİN VE SEVAPLARIN EN HAYIRLISINI İSTİYORUM.
SENDEN YAŞAMIN VE ÖLÜMÜN EN HAYIRLISINI DA İSTİYORUM YÂ RABBİ!
(Hâkim, el-Müstedrek, 1/701)
SELAMÜN ALEYKÜM NEVİN TERCAN .
Etmedigim dua kalmadi, DEMİŞSİN.
SEN DUA ETMEYE DEVAM ET. RABBİM DUALARA MUHAKKAK CEVAP VERENDİR.
BU CEVAP VERİŞ İLLEDE BİZİM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMASI GEREKMEZ.
DUAMIZ BİZİM İÇİN HAYIRLI İSE RABBİM BİREBİR VERİR , YADA DAHA İYİSİYLE CEVAP VERİR, YADA BİZİM İÇİN DUANIN KARŞILIĞINI AHİRETE ERTELER VE BU DÜNYADA VERMEZ .
YANİ RABBİM HER HALİKARDA DUALARIMIZA CEVAP VERİYOR. DUAM KABUL OLMUYO , OLMADI DİYEMEYİZ.
HASTA DOKTOR İLİŞKİSİYLE KIYASLAYABİLİRİZ BU OLAYI.
BİR YERİMİZ AĞRIDIGINDA DOKTORA GİDER BANA GFELANCA İLACI YAZ DERİZ
DOKTOR YA İSTEDİĞİMİZİ YAZAR , YA DAHA ETKİLİ BİR İLAÇ YAZAR , YADA GEREK GÖRMEDİĞİ İÇİN İLAÇ YAZMAZ.
DOKTARA NİYE BENİM İSTEĞİMİ YAZMADIN DİYEBİLİRMİYİZ ????
BU DUNYADA KABUL OLMAYAN HAYIR DUALRIMIZ AHİRETE SAKLANIYOR , BUNUDA UNUTMAYALIM.
DÜNYA BİR İMTEHAN YURDU DEĞİLMİ? BU İMTEHAMN SONUCUNDA CENNET YADA CEHENNEME GİTMEYECEKMİYİZ. CENNETİ İSTİYORUZ AMA SABRETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK.
<< CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİL.>>
RABBİM HAKKIYLA SABREDENLERDEN OLMAYI NASİP ETSİN. DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN.............
Etmedigim dua kalmadi, DEMİŞSİN.
SEN DUA ETMEYE DEVAM ET. RABBİM DUALARA MUHAKKAK CEVAP VERENDİR.
BU CEVAP VERİŞ İLLEDE BİZİM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMASI GEREKMEZ.
DUAMIZ BİZİM İÇİN HAYIRLI İSE RABBİM BİREBİR VERİR , YADA DAHA İYİSİYLE CEVAP VERİR, YADA BİZİM İÇİN DUANIN KARŞILIĞINI AHİRETE ERTELER VE BU DÜNYADA VERMEZ .
YANİ RABBİM HER HALİKARDA DUALARIMIZA CEVAP VERİYOR. DUAM KABUL OLMUYO , OLMADI DİYEMEYİZ.
HASTA DOKTOR İLİŞKİSİYLE KIYASLAYABİLİRİZ BU OLAYI.
BİR YERİMİZ AĞRIDIGINDA DOKTORA GİDER BANA GFELANCA İLACI YAZ DERİZ
DOKTOR YA İSTEDİĞİMİZİ YAZAR , YA DAHA ETKİLİ BİR İLAÇ YAZAR , YADA GEREK GÖRMEDİĞİ İÇİN İLAÇ YAZMAZ.
DOKTARA NİYE BENİM İSTEĞİMİ YAZMADIN DİYEBİLİRMİYİZ ????
BU DUNYADA KABUL OLMAYAN HAYIR DUALRIMIZ AHİRETE SAKLANIYOR , BUNUDA UNUTMAYALIM.
DÜNYA BİR İMTEHAN YURDU DEĞİLMİ? BU İMTEHAMN SONUCUNDA CENNET YADA CEHENNEME GİTMEYECEKMİYİZ. CENNETİ İSTİYORUZ AMA SABRETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK.
<< CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİL.>>
RABBİM HAKKIYLA SABREDENLERDEN OLMAYI NASİP ETSİN. DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN.............
sa kardeşim ALLAH yardımcın olsun inşALLAH.ama bütün kardeşleriminde dediği gibi isyankar olmayalım önce rabbim bir sıkıntı vermişse dermanınıda veriri ama seninde önce sabır sonrada tefekkül etmen gerek.yapılacak dua kalmadı demek hiç doğru değil dua bitmez tükenmez bir ufuktur sadece istemeyi bilmek gerek.siz bu yaşadıklarınızı haketmediğinizi düşünebilirsiniz ama rabbim her verdiği cefayıda sefayıda kime neden verdiğini çok iyi bilir bu dünya bir sınav ve sen sabrederek tefekkül ederek bu sınavı aşacaksın ALLAHın izniyle.
selam ve dua ile
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
bu arada niğdeli kardeşimin yadığı tesbihleri de önemse olur mu
selam ve dua ile
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
bu arada niğdeli kardeşimin yadığı tesbihleri de önemse olur mu
nevintercannigdeli kardesim hemen simdi senin verdigin dualari okumaya basslayacagim,dualarimda sen de olacaksin.Allah kabul eder insallah.Sagol bana yol gosterdigin icin.Allah senden razi olsun.
Allah razı olsun abla.inşaAllah isyana sürüklenmeden, sabırla duaya devam edin..Rabbim yardımcınız olacaktır inş..
Rabb'im tüm ümmet-i Muhammed den razı olur inş..
selametle..
Rabbim Bu Gunun Yuzu Suyu Hürmetine Dualari Kabul Olmuş Kullarindan Etsin...dualarim Seninle Vede Senin Gibi Dua Bekliğenlerle...bol Bol Salavat Getir Enzü Besmele çek....rabbim Bu Dünyada çektiğin Sikintilarin Karşiliği Olarak Ahirette Yüzünü Güldürsün...canim Karseşim Sabret...rabbim Bi Kapi Kapamişsa Muhakkak Bi Kapi Açar...rabbim Yar Vede Yardimcin Olsun...allah C.c Emanet Ol....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22476-bana-yol-gosterin · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.