Şikayet Kutusu

793 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

aradım taradım bulamadım bir şikayet başlığı yada yönetime iletmek istediklerimize dair bir başlık

neyse efendim
bir şikayetim olacak
forumda paylaşılan yazıların kime ait olduğunuda yazarsanız yazarsak daha düzenli ve daha iyi olacağı kanaatindeyim

şikayetimin ardından yönetimden bir de isteğim olacak

başörtüsü ve namaza özel bir bölüm başlığı istiyorum
mümkün olurda açılısa çok memnun olurum

emeği geçenlerden ALLAH razı olsun

dua ile
Ya kimse söylemesin sevdiğini...
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini!
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

ayrıca serbest mekan adlı bir başlık da açılsa tanışma bölümü farklı konulara yer vermese daha iyi olur
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

sesimi duyan hiç olmadı mı?
bu yazı sadece bana mı gözüküyor?
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

SİZE KATILIYORUM TANIŞMA BÖLÜMÜ YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA BANA DA GEREKSİZ GELDİ.ÜSTELİK İSMİN SON HARFİYLE BAŞLAYAN İSİMLER GİBİ OYUNLARIN ANLAMSIZ OLDĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.ÜSTELİK BURASI BİLGİ PAYLAŞIM FORUMU OLDĞU İÇİN GERKSİZ YAZILARA YER VERİLMEMELİ.BENİ YANLIŞ ANLAMYIN LÜTFEN...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
kakule

kakule

Aktif Üye · 99 mesaj

hyalcin_67SİZE KATILIYORUM TANIŞMA BÖLÜMÜ YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA BANA DA GEREKSİZ GELDİ.ÜSTELİK İSMİN SON HARFİYLE BAŞLAYAN İSİMLER GİBİ OYUNLARIN ANLAMSIZ OLDĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.ÜSTELİK BURASI BİLGİ PAYLAŞIM FORUMU OLDĞU İÇİN GERKSİZ YAZILARA YER VERİLMEMELİ.BENİ YANLIŞ ANLAMYIN LÜTFEN...

Bende size katılıyorum yalnız buraya her yaştan kardeşimiz giriyordur, belki bize boş yada anlamsız gelen şeyler yaşı daha küçük olan kardeşlerimize eğlenceli gelebilir, daha sakıncalı sitelerde tehlikeli şeylerle uğraşacaklarına burda oyun oynansın daha iyi diye düşünüyorum.
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

kakuleBende size katılıyorum yalnız buraya her yaştan kardeşimiz giriyordur, belki bize boş yada anlamsız gelen şeyler yaşı daha küçük olan kardeşlerimize eğlenceli gelebilir, daha sakıncalı sitelerde tehlikeli şeylerle uğraşacaklarına burda oyun oynansın daha iyi diye düşünüyorum.

O AÇIDAN HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM SAĞOLUN KARDEŞİM SELAMETLE KALIN...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.