Canınız Sıkıldı
7.547 görüntülenme · 100 yanıt
Canınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.
Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)
Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
Allah Cennette gülenlerden, eğlenenlerden eylesin.
Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)
Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
susuzyazCanınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.
Canınız sıkıldığında
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
A.E.OL.DUA İLE....
Sikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
Ama Asla Isyanim Olmaz Elhamdülillah :)
Odaya Kapanmam Aile Halkina Eziyet Etmemek Için,sıkılınca çok Fena Olurum Da...
ZEHRA MELEKSikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
BENDE BENDE AYNEN SENİN GİBİ YAPIYORUM...
BİRAZ YANLIZ KALMAK İYİ GELİYOR İNSANA...
A.E.OL.DUA İLE...
susuzyazAllah cümlemizden razı olsun. Dualar müşterektir. Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahın selamı, bereketi, vefası üzerine olsun. Rabbim ahiret gününde gülenlerden eylesin
AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM
TŞK... EDERİM...
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Daha çok Namaz Kilarim Ibadet Yaparim Dua Okurum Dini Kitaplardan Tesbih çekerim.yasin Okurum...
Selam Ve Dua Ile...
Selam Ve Dua Ile...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
s.a. :)evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..
efzairems.a. :)evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..
ALLAHA EMANET OL..KARDEŞİM....
canım sıkıldı çünkü
canım sıkıldı çünkü
:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:
canım sıkıldı çünkü
:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:
berrak gençlik, post: 631194, member: 77146:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:
KARDEŞİM MALESEF BAZEN BÖYLE DURUMLAR OLUYOR BENDE ÜZÜLDÜM. AMA BİR TAVSİYEM VAR SANIRIM BU SİTELERE GİRMEYİ ENGELLEMEK İÇİN BAZI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI VAR AMA BUNU NASIL YAPAR BİLEMİYORUM EGER KOCASI FARKEDESE KAPATTIRDI DİYE KIZAR MI DAHA DA KÖTÜMÜ OLUR BİLEMİCEM. İŞALLAH DÜZELİR VE NİYETİNDEN VAZGECER VE BİRAZ ÖZEL OLUR BELKİ KARDEŞİM AMA O ARKADAŞINA SÖYLE EŞİYLE COKÇA MUHABBET ETSİN ONUN SEVDİĞİ SEYLERİ YAPSIN GÖNLÜNÜ ALSIN ONA DAHA COK ZAMAN AYIRSIN VE EN BAŞKA SABRETSİN İŞALLAH KOCASI ONU ANLAYIP BU NİYETİNDEN VAZ GEÇER
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22440-caniniz-sikildi · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.