Canınız Sıkıldı

7.547 görüntülenme · 100 yanıt

Paylaş:
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

YENIDEN DOGUSNasil Unutmuşum Ben Canim Sikildiği Zaman Bu Siteye De Giriyorum Ve Bir Bakmişim Rahatlamişim...

BENDE AYNEN KARDEŞİM..

A.E.OL.DUA İLE..
keltepe

keltepe

gurbeteki_kizkuran okurum interneten dini siteleri gezer yeni biligler edinirim ve alaha sükredirim her sey iicin

ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM...

ALLAHA EMANET OL...DUA İLE...
susuzyaz

susuzyaz

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Canınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.

Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)

Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
Allah Cennette gülenlerden, eğlenenlerden eylesin.
keltepe

keltepe

susuzyazCanınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.

Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)

Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
Allah Cennette gülenlerden, eğlenenlerden eylesin.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...

A.E.OL.DUA İLE....
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

Sikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
Ama Asla Isyanim Olmaz Elhamdülillah :)
Odaya Kapanmam Aile Halkina Eziyet Etmemek Için,sıkılınca çok Fena Olurum Da...
susuzyaz

susuzyaz

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Allah cümlemizden razı olsun. Dualar müşterektir. Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahın selamı, bereketi, vefası üzerine olsun. Rabbim ahiret gününde gülenlerden eylesin
keltepe

keltepe

ZEHRA MELEKSikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
Ama Asla Isyanim Olmaz Elhamdülillah :)
Odaya Kapanmam Aile Halkina Eziyet Etmemek Için,sıkılınca çok Fena Olurum Da...

BENDE BENDE AYNEN SENİN GİBİ YAPIYORUM...

BİRAZ YANLIZ KALMAK İYİ GELİYOR İNSANA...

A.E.OL.DUA İLE...
keltepe

keltepe

susuzyazAllah cümlemizden razı olsun. Dualar müşterektir. Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahın selamı, bereketi, vefası üzerine olsun. Rabbim ahiret gününde gülenlerden eylesin

AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM

TŞK... EDERİM...
keltepe

keltepe

Hayirli Geceler Kardeşlerim...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Allah A şükr Olsun Ki Canim Sikilmasi Için GeçireCEk Pek Bir Boş Vaktim Kalmiyor . S.a
keltepe

keltepe

FATIMAAAllah A şükr Olsun Ki Canim Sikilmasi Için GeçireCEk Pek Bir Boş Vaktim Kalmiyor . S.a

A.SELAM KARDEŞİM...

NE KADAR GÜZEL DEMEKKİ DOLU DOLU YAŞIYORSUN...

ALLAHA EMANET OL..DUA İLE...
hüseyin-c

hüseyin-c

Üye · 47 mesaj

valla canim sikildiginda bu dnyaniin dipsiz bir kuyu oldugunu düsünüp ve dünyanin yalan oldugunu düsünürüm
keltepe

keltepe

hüseyin-cvalla canim sikildiginda bu dnyaniin dipsiz bir kuyu oldugunu düsünüp ve dünyanin yalan oldugunu düsünürüm[/QUOTE

S.ALEYKÜM....
ALLAHA EMANET OL.KARDEŞİM.....
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Daha çok Namaz Kilarim Ibadet Yaparim Dua Okurum Dini Kitaplardan Tesbih çekerim.yasin Okurum...
Selam Ve Dua Ile...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

s.a. :)evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..
keltepe

keltepe

leyla BelginDaha çok Namaz Kilarim Ibadet Yaparim Dua Okurum Dini Kitaplardan Tesbih çekerim.yasin Okurum...
Selam Ve Dua Ile...

ALLAH C.C. KABUL ETSİN KARDEŞİM....

ALLAHA EMANET OL.DUA İLE...
keltepe

keltepe

efzairems.a. :)evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..

ALLAHA EMANET OL..KARDEŞİM....
berrak gençlik

berrak gençlik

Yeni Üye · 4 mesaj

canım sıkıldı çünkü

canım sıkıldı çünkü

:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Canim Cok Sikildiğinda Bir Kahve Yaparim Kendime Pencerenin Kenarina Gecer Tesbih Cekip Gökyüzüne Bakar Rabbimi Ve Yarattiklarini Düşünürüm. Ve Cok Huzur Duyarim
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

berrak gençlik, post: 631194, member: 77146:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:

KARDEŞİM MALESEF BAZEN BÖYLE DURUMLAR OLUYOR BENDE ÜZÜLDÜM. AMA BİR TAVSİYEM VAR SANIRIM BU SİTELERE GİRMEYİ ENGELLEMEK İÇİN BAZI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI VAR AMA BUNU NASIL YAPAR BİLEMİYORUM EGER KOCASI FARKEDESE KAPATTIRDI DİYE KIZAR MI DAHA DA KÖTÜMÜ OLUR BİLEMİCEM. İŞALLAH DÜZELİR VE NİYETİNDEN VAZGECER VE BİRAZ ÖZEL OLUR BELKİ KARDEŞİM AMA O ARKADAŞINA SÖYLE EŞİYLE COKÇA MUHABBET ETSİN ONUN SEVDİĞİ SEYLERİ YAPSIN GÖNLÜNÜ ALSIN ONA DAHA COK ZAMAN AYIRSIN VE EN BAŞKA SABRETSİN İŞALLAH KOCASI ONU ANLAYIP BU NİYETİNDEN VAZ GEÇER
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.