B) Selam Ve Dua Ile B)
Canınız Sıkıldı
7.547 görüntülenme · 100 yanıt
Bende Kur-an Okur Namaz Kilarim Bazende Dişari çikar Dolaşirim Rabbim Kalplerimize Esenlik Ve Huzur Ihsan Etsin Inşallah
B) Selam Ve Dua Ile B)
B) Selam Ve Dua Ile B)
“
Aşksız yaşama ki ölmeyesin. Bari aşk yolunda öl ki, ebedî hayata kavuşasın!
”selamun aleyküm ablacım canım sıkıldıgı zaman doğru akrabalarımı ziyaret ederim hal hatır sorarım nasılsa evler yakın
kitap okurum ya da internette merak uyandırıcı konuları araştırırım bir şeyleri araştırıp bulunca okuyunca rahatlıyorum
zynp_rukiyeEsselamun aleyküm kardeşim
Canım sıkıldığı zaman, Kur an-ı Kerim okurum ve namaz kılarım secde anında Rabbimin yakınlığını hissederim
selametle kalınız inşaallah
ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM....A.E.OL.DUA İLE...
Mümin kardeşlerim ben yeni üyeyim böyle bir platform da buluşmak böylesine anlamlı konulardan bahsetmek çok güzel bir dugu.
Esselamun Aleykum. canım sıkıldığın da ya tespih çekerim yada abdest alıp KUR'AN-I KERİM okurum.
Selamün Aleyküm Kardeşim. Canim Sikilinca Velahavle Cekerim. Bir Sigara Yakarim. Cözümüne Bakarim . Kardeşim Ayda Bir Hatim 30 Kişi Toplandi Ve Ne Yapacağiz. Siz Ve Rüya Kardeşimin Fikirlerini Almak Isterim Ne Zaman Başlicağiz Ve şu An Yedek Almayi Düşünüyorum Bana Yazin A.e.o.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

s.a ben güsel sözler,hadisi şerifleri araştırıp defterime kaydediyorum yada ilahi özellikle eşref ziya dinliyorum aeo allah razı olsun hepinizden
moslem_omerEsselamun Aleykum. canım sıkıldığın da ya tespih çekerim yada abdest alıp KUR'AN-I KERİM okurum.
ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM...
ALLAH C.C. ASKERLİYİNİ HAYIRLISIYLA YAPIP,AİLENE BAĞIŞLASIN SENİ.....
ALLAHA EMANET OL DUA İLE.....
ktyglcnztkns.a ben güsel sözler,hadisi şerifleri araştırıp defterime kaydediyorum yada ilahi özellikle eşref ziya dinliyorum aeo allah razı olsun hepinizden
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM...
ALLAHA EMANET OL DUA İLE....
zerdaliS.A. CANIM SIKILINCA KUR'AN OKURUM İÇİMİ ÖYLE FERAHLTIR HUZUR VERİRKİ ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL.
A.SELAM KARDEŞİM...
BENDE SENİN GİBİ HİSSEDİYORUM....
O.DUYGUYU ANLATAMIYORUM...
ALLAHA EMANET OL DUA İLE....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22440-caniniz-sikildi · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.