MÜBAREK KADİR GECESİNDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRMELİYİZ NE KADAR YAŞAYACAĞIMIZIBİLEBİLİRMİYİZ?BELKİDE BÖYLE BİR GECEYİ BİRDAHA GÖREMEYECEĞİZ SON GECEMİZ GİBİ YAŞAMALIYIZ BU YÜZDEN BU MÜBAREK GECEDE DUALARIMIZI EKSİK ETMEMELİYİZ TÜM DİN KARDEŞLERİMİN MÜBAREK KADİR GECESİ KUTLU OLSUN
Kadir Gecesi (Bin Aydan Daha Hayırlı)
1.948 görüntülenme · 1 yanıt
RE: Kadir Gecesi (Bin Aydan Daha Hayırlı)
Rabbim bu güzel bilgileriniz için sevabınızı yazsın. Tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutlar hepimizin daha iman dolu bir yaşama adım atmamıza vesile olmasını diliyorum.
Selam ve dua ile.
Rabbim bu güzel bilgileriniz için sevabınızı yazsın. Tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutlar hepimizin daha iman dolu bir yaşama adım atmamıza vesile olmasını diliyorum.
Selam ve dua ile.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/224-kadir-gecesi-bin-aydan-daha-hayirli · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bin Aydan Hayırlı: KADİR Gecesi Kadir Gecesi 20 cevap
- 1000 aydan hayırlı kandilimiz mübarek olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 2 cevap
- ZİLHİCCE ذو الحجّة Hicrî yılın son ayı, dört haram aydan biri. 01.12.1445 Hac - Umre 12 cevap
- Kadir gecesi duasi , namazi , tesbihleri,faziletleri, kutlama mesajlari,süresi ve ilg Kadir Gecesi 7 cevap
- Kadir Gecesi (Şevket Okyay) Kadir Gecesi 6 cevap
- 🌺 Laylat al-Qadr - Kadir gecesi - Allahumme İnneke Afuvvun Tuhibbu’l-Afve Fağfu Anni 🌺 Kadir Gecesi 29 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.