En Büyük Hayaliniz Nedir???
2.474 görüntülenme · 24 yanıt
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Öncelikle Rabbim'in sevdiği razı olduğu bir kul olmak bu dünyada ve ahirette hacca gitmek ayrıca şu anda sıkıntıdayım içinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulup gönlümün muradının olmasını yaşamıma bir düzen yön vermesini Allah'ın tez zamanda selametime çıkmayı nasip etsin hayırlı bir çıkış kapısı açsın inşallah cümlemizin Rabbim yardımcısı olsun bizlerinde inşallah hayırlısıyla.Amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Hayirli Cumalar
Hayirli Cumalar
En Büyük Hayalim Karşima Beni çok Sevecek Benim De çok Sevebileceğim Birinin çikip Evlenmemiz Hayirli Bi Yuva Kurup Bi Bebeğimizin Olmasi Vede Namazlarimi Huşu Işinde Kilabilmek Istiyorum
Hayirli Cumalar
En Büyük Hayalim Karşima Beni çok Sevecek Benim De çok Sevebileceğim Birinin çikip Evlenmemiz Hayirli Bi Yuva Kurup Bi Bebeğimizin Olmasi Vede Namazlarimi Huşu Işinde Kilabilmek Istiyorum
en büyük halayi eğil ama içtendua ile istediğim tek şey
hayatımı kuranı keime ygun en güzel şekilde sağlıklı mutlu ve iman dou yşaak.ve rabbim beni hiçkimeye muhtaç etmesin.ne gereğindençok mal para ne de eni muhtaç edecek kadar az versin.
hayatımı kuranı keime ygun en güzel şekilde sağlıklı mutlu ve iman dou yşaak.ve rabbim beni hiçkimeye muhtaç etmesin.ne gereğindençok mal para ne de eni muhtaç edecek kadar az versin.
ESSELAMUNALEYKÜMVERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
:A:A:A:gulegule
SELAM VE DUALARIMLA..
:A:A:A:gulegule
SELAM VE DUALARIMLA..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22388-en-buyuk-hayaliniz-nedir · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.