sakın "ben" deme

3.315 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

KAAN ERDEMSakın deme; “Ama benim şu kadar ibadetim var, o namaz bile kılmıyor”
“...O başını bile örtmüyor..”
“..O cumaya bile gitmiyor..”
“O...böyle, ben böyle! ”.. Sakın!
Anlasana, şeytanın oyunu bu!

Allah(CC) razı olsun KAAN kardeş,yine,her zaman olduğu gibi çok güzel bir konuyu bizlere sunmuşsun.Rabbim ihlaslı gayretinizi artırsın inşaallah,ellerinize sağlık...

Bir Ayet-i Kerime ile katkımın mahsuru olmaz değil mi?

LUKMAN: 18

İnsanları küçümseyip yüz çevirme,yeryüzünde böbürlenerek yürüme.Allah(CC) kendini beğenip böbürlenen herkesi şüphesiz ki hiç sevmez.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
humyra

humyra

Üye · 27 mesaj

cevaben..

cevaben..

ben.. ben.. ben.. ŞEYTANI MELEKLERIN HOCASI OLMAKTAN MEN EDEN, NEMRUTU KARUNU FİRAVUNU KENDİ ÇÖPLÜKLERİNDE HELAK EDEN !! ben.. ''ben dıyen herkımse helak olmustur'' buyurmuyrmu O ŞAHI RASÜL! SAGOLUN KAAN ERDEM BIZLERE TEKRAR BİZ DEMEYI HATIRLATTGN ICIN SAĞOL..:!
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Allah razi olsun okurken dusundum acaba bu okudugum, her zaman aklima gelecekmi? hep boyle davranabilecekmiyim:! diye. Insaallah Allah c.c. boyle guzel davranislari her zaman uygulamamizi nasip etsin.AEO
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

çok Güzel Ve Anlamli..allah Razi Olsun
nisatuba

nisatuba

Yeni Üye · 4 mesaj

allah razı olsun.gerçekden çok güzel.a.e.o
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam..selam ve dua ile kalın selametle...

EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM. GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI ALLAH RAZI OLSUN KAAN ERDEM.
Çünkü O, “Ben” diyene değil, “Sen” diyene, rahmet nazarıyla bakıyor..
BİR MÜ'MİN BAŞKA BİR MÜ'MİN İÇİN DUA EDİNCE RABBİMİN HOŞUNA GİDERMİŞ;
KULUM İÇİN DUA EDEN KULUM... DERMİŞ.
DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle...

Allah_affetsinokuyunca içim bir garip oldu çok güzel bir yazı kardeşi bazen kıskanççlıklarımız oluo ve onun yerine ben olsam diyoruz ama şeytan işte gerçektende nasılda akla giriyor Allah affeder inşallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın kardeşim sizde selametle..

erhunakarsu^Çünkü O, “Ben” diyene değil, “Sen” diyene, rahmet nazarıyla bakıyor.^
emegine saglık selametle B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC razı olsun bu arada konu ''alıntı'' bunuda belirtmek isterim...selam ve dua ile kalın abi..selametle...ALLAH cc emanet olun...selametle...

talipamca

Allah(CC) razı olsun KAAN kardeş,yine,her zaman olduğu gibi çok güzel bir konuyu bizlere sunmuşsun.Rabbim ihlaslı gayretinizi artırsın inşaallah,ellerinize sağlık...

Bir Ayet-i Kerime ile katkımın mahsuru olmaz değil mi?

LUKMAN: 18

İnsanları küçümseyip yüz çevirme,yeryüzünde böbürlenerek yürüme.Allah(CC) kendini beğenip böbürlenen herkesi şüphesiz ki hiç sevmez.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizdende selam ve dua ile kalın selametle...

humyraben.. ben.. ben.. ŞEYTANI MELEKLERIN HOCASI OLMAKTAN MEN EDEN, NEMRUTU KARUNU FİRAVUNU KENDİ ÇÖPLÜKLERİNDE HELAK EDEN !! ben.. ''ben dıyen herkımse helak olmustur'' buyurmuyrmu O ŞAHI RASÜL! SAGOLUN KAAN ERDEM BIZLERE TEKRAR BİZ DEMEYI HATIRLATTGN ICIN SAĞOL..:!
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin..selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle...

Gonlumun_guluAllah razi olsun okurken dusundum acaba bu okudugum, her zaman aklima gelecekmi? hep boyle davranabilecekmiyim:! diye. Insaallah Allah c.c. boyle guzel davranislari her zaman uygulamamizi nasip etsin.AEO
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle...

berra34çok Güzel Ve Anlamli..allah Razi Olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizdende rabbim razı olsun..selam ve dua ile kalın selametle...

nisatubaallah razı olsun.gerçekden çok güzel.a.e.o
RiSaLei-NuR

RiSaLei-NuR

Kıdemli Üye · 301 mesaj

Eskilerde, böyle bir “Ahhh” duyan bir gönül eri, muhatabına diyor ki; “Al benim tüm ibadetlerimin ecrini, o “ahhh”ını ver bana..” Vefatından sonra rüyasında halini soran bir dostuna da; “ İşte o “Ahhh” sebebine cennetlerdeyim! ”der..

Var mı böyle bir ahın, iki büklüm o kapılarda? Yoksa da amelin, var mı O’nun sevgisinden, O’nun utancıyla, nedametle akıtılmış iki damla gözyaşın?

Var mı?
Varsa korkma hiç!
Burda da orda da SEVGİLİSİN

(ALINTI) Emeğinize sağlık gerçekten güzel bir mevzuya deyinmişsiniz Allah razı olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizdende selam ve dua ile kalın selametle...

RiSaLei-NuREskilerde, böyle bir “Ahhh” duyan bir gönül eri, muhatabına diyor ki; “Al benim tüm ibadetlerimin ecrini, o “ahhh”ını ver bana..” Vefatından sonra rüyasında halini soran bir dostuna da; “ İşte o “Ahhh” sebebine cennetlerdeyim! ”der..

Var mı böyle bir ahın, iki büklüm o kapılarda? Yoksa da amelin, var mı O’nun sevgisinden, O’nun utancıyla, nedametle akıtılmış iki damla gözyaşın?
Var mı?
Varsa korkma hiç!
Burda da orda da SEVGİLİSİN

(ALINTI) Emeğinize sağlık gerçekten güzel bir mevzuya deyinmişsiniz Allah razı olsun
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

yazına bu resimle karşılık verecem çünkü insan ben demez

Allah emanet ol
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sağ olun..selam ve dua ile kalın selametle...

haticeislamyazına bu resimle karşılık verecem çünkü insan ben demez

Allah emanet ol
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

KAAN ERDEMSakın deme; “Ama benim şu kadar ibadetim var, o namaz bile kılmıyor”
“...O başını bile örtmüyor..”

“..O cumaya bile gitmiyor..”
“O...böyle, ben böyle! ”.. Sakın!
Anlasana, şeytanın oyunu bu!

BEN DEMİYELİM ASLA DEMİYELİM.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM A.E.OLUN DUA İLE.
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Kaan Kardeşim Yazin çok Güzel Ve Bizlere Faydasinin Olacağini Umuyorum Rabbim Razi Olsun Haticeislam Kardeşim Resim Müthiş Ya...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa.allah razı olsun.günümüzün en büyük hastalığı bence önyargı ve kendini beğenmişlik
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.