Bir Birimizin Hangi Memeleketli Olduğunu Tahmin Edelim
8.533 görüntülenme · 65 yanıt
Ayşegül00aaaa bilemedim mi yaaa yeşilliği ile ünlü bir şehir ....biraz daha kopya ver ....bulamadım valla...
Ayşegülcüm bak sayıyorum şeftali havlu kestane şekeri evliyalar diyarı uludağı teleferiği ipeği camileri Osmanlı imparatorluğun başşehri hamamları bıçakları birde ben bulamazsan :a19:yerim seni
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
bilin bakalım ben nereliyim:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Yanlış tahmin bi tahmin daha bekliyorum doğuya geç.:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Kardeş doğu diyorum ege demiyorum:)doğu ana dolu.hatta şöyle bi yardımda bulunayım malatyadan sonra bizim şehir gelir:)
Evet bunlardan biri ama hangisi.son bir tahmin:)
Evet elazığlıyım.gülüm se sen nereden bildin:)
Uyanık seniiiii:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22362-bir-birimizin-hangi-memeleketli-oldugunu-tahmin-edelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.