!!! YAKARIŞ !!!
492.482 görüntülenme · 4.715 yanıt
Utanırım ya Rahman
Utanırım ya Rahman
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim
Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...
Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...
Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim
Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...
Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.
Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH...
AMİN
Utanırım ya Rahman
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim
Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...
Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...
Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim
Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...
Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.
Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH...
AMİN
RE: Dua boşa gitmez
DUA EDEN ADAM ANLARKİ , BİRİSİ VAR ; O ' NUN HATIRAT - I KALBİNİ İŞİTİR , HERŞEYE ELİ YETİŞİR , HERBİR ARZUSUNU YERİNE GETİREBİLİR , ACZİNE MERHAMET EDER ...FAKRINA MEDET EDER(BEDİÜZZAMAN)... ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN ...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ...
DUA EDEN ADAM ANLARKİ , BİRİSİ VAR ; O ' NUN HATIRAT - I KALBİNİ İŞİTİR , HERŞEYE ELİ YETİŞİR , HERBİR ARZUSUNU YERİNE GETİREBİLİR , ACZİNE MERHAMET EDER ...FAKRINA MEDET EDER(BEDİÜZZAMAN)... ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN ...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
RE: Utanırım ya Rahman
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL
DUA
DUA
Biz,kısık sesleriz...minareleri,
Sen,ezansız bırakma Allahım!
Ya çağır şurda bal yapanlarını,
Ya kovansız bırakma Allahım!
Mahyasızdır minareler...göğü de,
Kehkeşansız bırakma Allahım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allahım!
Bize güç ver...cihad meydanını,
Pehlivansız bırakma Allahım!
Kahraman bekleyen yığınlarını,
Kahramansız bırakma Allah`ım!
Bilelim hasma karşı koymasını,
Bizi cansız bırakma Allah`ım!
Yarının yollarında yılları da,
Ramazansız bırakma Allah`ım!
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü,
Ya çobansız bırakma Allah`ım!
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah`ım!
Müslümansız bırakma Allah`ım!
( Arif Nihat Asya )
DUA
Biz,kısık sesleriz...minareleri,
Sen,ezansız bırakma Allahım!
Ya çağır şurda bal yapanlarını,
Ya kovansız bırakma Allahım!
Mahyasızdır minareler...göğü de,
Kehkeşansız bırakma Allahım!
Müslümansız bırakma Allahım!
Bize güç ver...cihad meydanını,
Pehlivansız bırakma Allahım!
Kahraman bekleyen yığınlarını,
Kahramansız bırakma Allah`ım!
Bilelim hasma karşı koymasını,
Bizi cansız bırakma Allah`ım!
Yarının yollarında yılları da,
Ramazansız bırakma Allah`ım!
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü,
Ya çobansız bırakma Allah`ım!
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah`ım!
Müslümansız bırakma Allah`ım!
( Arif Nihat Asya )
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
RE: DUA
AMİN..
AMİN..
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
vealeyküm selam sağolasın kardeşim.selam ve dua ile...
vealeyküm selam sağolasın kardeşim.selam ve dua ile...
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim.Rabbime emanet olun.Selam ve dua ile...
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim.Rabbime emanet olun.Selam ve dua ile...
AMİN. KARDEŞİM ÇOK ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.YÜREĞİM HÜZÜNLENDİ DÖNÜP ACİZLİĞİME BAKTIM.ALLAH RAZI OLSUN
AMİN. KARDEŞİM ÇOK ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.YÜREĞİM HÜZÜNLENDİ DÖNÜP ACİZLİĞİME BAKTIM.ALLAH RAZI OLSUN
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
RE: salih insan olmak için
S.A. KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM YÜCE ALLAH'IM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
S.A. KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM YÜCE ALLAH'IM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
Affet Allah'ım!
Affet Allah'ım!
Eyrahmetiyle kalpleri evirip çeviren,sana kalbizi getirdik.
Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan!
''Selam olsun ömür secaddesini gönül dergahına serenlere''diyebilmeyi ne çok isterdik.
Öğrendik ki dua; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektıp.
Ve bir bekleyleyiştir, iştiyakla,korkuyla, ümitle bekleyiş.
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmatini serp taşlaşan gönülere Ey Rabbim!
Sanadır münacatım, yalnız sana olsun aşkım lutfeyle!
Kararan günlerimize, gecelerimize ve ne olursan ol gel diyen aşıkların, hürmetine ne olur affeyle!
Yüreklerimiz ezik Ya Rabbim!
Yüzümüzü yerden kaldırıp, başımızı sonsuzluğa bakmaya yüzümüz yok; layık olamadık
Sırat_i müstakim üzerinde günahlardan nurunla yıkanmış olarak yürümeyi nasip eyle.
Duaları semadan çevrilmeyenler adına,geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına,
Tevbe ediyor af diliyoruz dualarımızla.Ya Rabbim!
Affet Allah'ım!.. Affet Allah'ım!.. Affet Allah'ım!..
Affet Allah'ım!
Eyrahmetiyle kalpleri evirip çeviren,sana kalbizi getirdik.
Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan!
''Selam olsun ömür secaddesini gönül dergahına serenlere''diyebilmeyi ne çok isterdik.
Öğrendik ki dua; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektıp.
Ve bir bekleyleyiştir, iştiyakla,korkuyla, ümitle bekleyiş.
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmatini serp taşlaşan gönülere Ey Rabbim!
Sanadır münacatım, yalnız sana olsun aşkım lutfeyle!
Kararan günlerimize, gecelerimize ve ne olursan ol gel diyen aşıkların, hürmetine ne olur affeyle!
Yüreklerimiz ezik Ya Rabbim!
Yüzümüzü yerden kaldırıp, başımızı sonsuzluğa bakmaya yüzümüz yok; layık olamadık
Sırat_i müstakim üzerinde günahlardan nurunla yıkanmış olarak yürümeyi nasip eyle.
Duaları semadan çevrilmeyenler adına,geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına,
Tevbe ediyor af diliyoruz dualarımızla.Ya Rabbim!
Affet Allah'ım!.. Affet Allah'ım!.. Affet Allah'ım!..
DUA
DUA
"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir.
Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum.
Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum.
Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum.
Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.”
AMİN, AMİN,AMİN
DUA
"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir.
Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum.
Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum.
Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum.
Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.”
AMİN, AMİN,AMİN
RE: Affet Allah'ım!
amin amin
allah razı olsun
rabbim tövbelerimizi kabul buyursun
huzuruna çıkacak yüzü nasip etsin
rabbime layık kul peygamberimize(s.a.v.)layık ümmet olmayı nasip etsin
aminB)
amin amin
allah razı olsun
rabbim tövbelerimizi kabul buyursun
huzuruna çıkacak yüzü nasip etsin
rabbime layık kul peygamberimize(s.a.v.)layık ümmet olmayı nasip etsin
aminB)
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2219-yakaris · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.