!!! YAKARIŞ !!!
492.450 görüntülenme · 4.715 yanıt
RE: günün duası
B)ALLAH'IM BENİ ANNEMİ,BABAMI,VE SANA BÜTÜN İNANANLARI KORU.BİZLERİ DOĞRU YOLUNDAN AYIRMA.YA RABBİ BÜTÜN KUL HAKLARIMIZI EDA ETMEMİZİ , BÜTÜN BORÇ OLAN İBADETLERİMİZİ İFA ETMEMİZİ NASİP EYLE.KUR'AN I KERİM'İ ÖĞRENİP OKUMAYI VE ONUNLA AMEL ETMEYE MÜESSER EYLE.CENNETİNLE CEMALİNLE MÜŞERREF EYLE PEYGAMBERİMİZE S.A.V. KOMŞU EYLE.BİZİ MARİFETULLAHA ERDİRİVER.PEYGAMBERİMİZ H.Z MUHAMMED S.A.V'İN SENDEN İSTEDİĞİ ŞEYLERDEN İSTER ,SIĞINDIĞI ŞEYLERDEN SANA SIĞINIRIZ .ŞÜPHESİZ SEN GÖRÜLMEYENİ GÖREN DUYULMAYANI DUYAN TEVBE VE DUALARI ÇOKÇA KABUL EDENSİN BİZLERİDE AF EYLE.ALLAHÜMME ECİRNA MİNENNAR,ALLAHÜMME ECİRNA MİNENNAR,ALLAHÜMME ECİRNA MİNENNAR.AMİN!AMİN!AMİN!B)
Amin..............
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
B)B)B)ALLAHÜMME EİNNİ ALA ZİKRİKE VE ŞÜKRİKE VE HÜSN-Ü İBADETİKE
MANASI:ALLAHIM SANA HAKKIYLA ZİKR EYMEYİ VE ŞÜKR ETMEYİ VE İBADETLERİMİ GÜZEL YAPMAYI NASİP EYLE!AMİN!B)B)B)
Ey en gizli mahlukatının en gizli arzularını ve en hafî niyazlarını bilen, işiten ve icâbet eden Alîm-i Zülcemal,
Sen aczden ve şerikten münezzeh ve mukaddessin. Senden başka ilâh yok ki bize imdad etsin. El-aman, el-aman! Bizi azap ateşinden ve Cehennemden halâs et.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
RE: HALİMİZE MERHAMET ET ALLAH'IM!
handos yazdı:
AMİN AMİN..ALLAH RAZI OLUR İNŞ.RABBİM HEPİMİZDEN
amin kardeşim, selametle kalB)B)B)
RE: DUA
Hakiki iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve çok hizmet etmeyi, kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tevbe nasip eyle
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
goksem yazdı:
Amin inşaAllah Allah razı olsun...
cümlemizden inş. Allaha emanet olun
bende yapıyorum :( resimleri ve yazıları alıyorum arkadaşlarımada e-posta yolu ile yolluyorum hakkınızı helal edin ama öle güzel öğretici ders verici şeylerki bundan yararlanmak ve öğrendiğimi gördüğümü paylaşmak amacına arkadaşlarımıda faydalandırmak istedim masumum yani :) hakkınızı helal edin allah sizlerden razı olsun
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
menekse_87 yazdı:
amin inşallah
amin B) B) B)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
MAVI DUSLER yazdı:
bende yapıyorum :( resimleri ve yazıları alıyorum arkadaşlarımada e-posta yolu ile yolluyorum hakkınızı helal edin ama öle güzel öğretici ders verici şeylerki bundan yararlanmak ve öğrendiğimi gördüğümü paylaşmak amacına arkadaşlarımıda faydalandırmak istedim masumum yani :) hakkınızı helal edin allah sizlerden razı olsun
helal hoş olsun kardeşim, Allah sizden de razı olsun inşallah.Allaha emanet olun.. selametleB)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2219-yakaris · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.