!!! YAKARIŞ !!!

492.168 görüntülenme · 4.715 yanıt

Paylaş:
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

''Bir kulum Bana dua etmezse Bana cefa etmiş olur
ama eğer Bana dua ederde Ben onun duasını kabul etmezsem
Ben ona cefa etmiş olurum ki Ben kuluma hiç cefa etmem!! ''

ayyy gerçekten çok etkileyici RABBİMin yarattığı şeyler sayısınca sonsuz kere amin amin aminnnn...........
selam ve dua ile.....
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Sağolasın kardeşim.Rabbim razı olsun....
hasan_26

hasan_26

Yeni Üye · 0 mesaj

Yüce mevlam cümlemizden razı olsun kardeşlerim...
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

serap8191selamün aleyküm kardeşim.emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmu.RABBİM şu mübarek günde inşallah günahlarımız affeder bizleride kapısından boş çevirmez inşallah.ALLAHA emanet olun

Aleyküm selam kardeşim.
Sağolunuz duanız için amin ALLAHrazı olsun selametle kalınız.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver!

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

ER RAHİM
Ey Rahim olan, müminlere karşı çok merhametli olan Allah�ım. Rahman isminle iyi kötü her kuluna bu dünyada rahmet, rızık ve ihsanda bulunurken, Rahim isminle inananlara öbür dünyada bol bol ve özel rahmet, rızık ve ihsanda bulunursun. Mümin kullarına bire karşılık binler, milyonlar verir ve nimetlerine gark edersin.

�Allah müminlere karşı çok merhametlidir�

Sen Âlemlerin Rabbisin ve müminlere karşı çok Gafur ve Rahim�sin. Merhametlilerin en merhametlisi Sensin.

Sen Âlemlere rahmet olarak Habibini gönderdin. Mahşerde Habibinin şanını pek yüce edecek ve O�na sınırsız şefaat etme hakkı vereceksin. Habibini Makamı Mahmud�un ve Hammadün Sancağı�nın sahibi edeceksin. Bunlar ne büyük, ne muhteşem lütuf ve ikramlar.

Ebedi hayatta, mümin kulların için bütün kapıları sonuna kadar açılacak olan, Senin Rahim ismin sonsuz ve muhteşem bir hazinedir. Bu baki hazine, almakla eksilmez ve vermekle bitmez. Herkes hayalinin çok ötesinde sürprizlerle şereflenir.

Senin Rahim ismin bir güneş gibi mahşeri ve Cenneti şereflendirecektir. Rahim isminin tam tecellisi ancak Cennet�te mümkündür. Sen, eni gökler ve yer genişliğinde olan Cennet�i Rahim isminin harika güzellikleri ve hazineleriyle süsleyeceksin. Kullarına sonsuz ikram ve lütuflarda bulunacaksın. Sana sonsuz hamdü senalar olsun.

Sen kuluna bu dünyada bir cüz�i irade verirsin. O iradeyi en güzel kullananlar, Senin Rahim isminden en fazla faydalananlar olacak. Peygamberler, sıddıklar, şehitler ve müminler. Habibine miraçta kullarının şirk dışındaki bütün günahları affedeceğini bildirdin. Yapılan zerre kadar her ibadet, Cennet�te kulun için ayrı bir derece kazandıracak. Sen kuluna merhamet eden ve Cennet�te sonsuz dereceler lütfeyleyen Rahimsin.

Bizlere kullarına karşı çok sevgi ve merhamet dolu olmayı nasip eyle. Yolda kalmışların elinden tutmayı, ihtiyacı olanlara yardım etmeyi lütfeyle.

Sen bizleri merde ve nâmerde muhtaç etme. Sen mümin kullarına karşı özel lütuf, ihsan ve ikramlarda bulunmayı çok seven Rahimsin.

Ey Merhametlilerin En Merhametlisi! Bu dünyada herkese bol bol manevî ve maddi rızık veren Allah�ım. Dünyada her kuluna binlerce manevî ve maddi rızık kapıları açıyorsun. Ahirette Sana inananları bol bol nimetlerle mükâfatlandıracak Rahim olan Allah�ım. Biz bu dünyada Senin merhametini ve Rahim ismini anlamaktan aciziz. Seni sevenleri, yolunda olanları, yoluna baş koyanları, Sen iki cihanda aziz eyle.

Seni dolu dolu, doya doya anlamayı ve nesillerimize anlatmayı bizlere nasip eyle. Lütfeyle Seni sevelim. Lütfeyle Seni sevdirelim. ((( İnsanlık gürül, gürül Senin aşkınla coşsun)))
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Altın nefesler!!!!!!!!

Altın nefesler!!!!!!!!

DUA
Biz, kısık sesleriz.. minareleri,

Sen, ezansız bırakma, Allah'ım!

Ya çağır şurda bal yapanlarını;

Ya kovansız bırakma, Allah'ım!

Mahyasızdır minâreler.. göğü de

Kehkeşansız bırakma, Allah'ım!

Müslümanlıkla yoğrulan yurdu

Müslümansız bırakma, Allah'ım!

Bize güç ver.. cihâd meydanını

Pehlivansız bırakma, Allah'ım!

Kahraman bekleyen yığınlarını

Kahramansız bırakma Allah'ım!

Bilelim hasma karşı koymasını:

Bizi cansız bırakma, Allah'ım!

Yarının yollarında, yılları da

Ramazansız bırakma, Allah'ım!

Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü

Ya çobansız bırakma, Allah'ım!

Bizi Sen sevgisiz, susuz, havasız

Ve vatansız bırakma, Allah'ım!

ALINTI
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

...................................
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

................:a35::a35::a35:..............
batan güneş

batan güneş

Aktif Üye · 70 mesaj

cok güzel canım amin derken bile insanın içinde fırtınalar kopartıo
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

batan güneşcok güzel canım amin derken bile insanın içinde fırtınalar kopartıo

evet kardeşim aynen öyle....
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

....................
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

Ey Rabbimiz! Bize sabır ver, müslümân olduğumuz hâlde ruhumuzu kabzeyle.”

“Sen dünyâ ve âhirette benim dostum, yardımcı ve koruyucumsun, benim canımı müslümân olduğum hâlde al ve sâlihlere kat.”

Allahım! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ibâdete lâyık mâbûd yoktur. Beni yaratan sensin. Ben senin kulunum, gücümün yettiği kadar sana verdiğim söz ve ahid üzerindeyim. Yaptığım kötülüklerden sana sığınır, verdiğin ni’metlere şükr eder, kusurlarımdan sana ilticâ ederim. Günahlarımı mağfiret eyle, senden başka mağfiret eden yoktur.”Amin...
elif demir

elif demir

Yeni Üye · 4 mesaj

dua müminin silahıdırrrr

dua müminin silahıdırrrr

aminnnnnnnnn rabbim dualarınızı kabul etsinn
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

çok güzel bir paylaşım zeynomis.amin inşallah.emeğine sağlık.ALLAHA emanet ol.
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

serap8191çok güzel bir paylaşım zeynomis.amin inşallah.emeğine sağlık.ALLAHA emanet ol.

amin amin amin...ssen de Allah a emanet ....
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

amin amin amin...
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

..........:a12::a12::a12:..........

ozlem_27amin amin amin...
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj