!!! YAKARIŞ !!!

492.228 görüntülenme · 4.715 yanıt

Paylaş:
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

Canım yanıyor ya Rabbel alemin
Bir sızı var anlayamadıgım,
Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin
Adını koyamadıgım,
Bugün gitmek istedim buralardan
Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için,
Çıktım viran şehrimden;daha fazla gidemedim nedense,
Bir yagmur başladı sessizce,ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüregime,
İrkildim Ya Rabbelalemin,rahmetine kavuştur beni,

Amin Allah razı olsun
kerem007

kerem007

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamunaleykum
gercekten saolun. bızım bıze kalmamız gercekten buyuk tehlıke. Allah razı olsun...
sultan22

sultan22

Yeni Üye · 9 mesaj

Dua

Dua

Rabbimiz! Dünyaya, ukbâya ve bu iki diyar arasında bir geçit sayılan kabir âlemine ait endişelerimizi emn ü emana çevir.. dualarımıza icabet et.. beslediğimiz ümitlerimizi haybet ve hüsranla neticelendirme.. Yâ Rab! İşte bir kez daha kapına geldik. Rızan televvünlü arzu ve recalarımızı kabulle karşılaman istikametinde içimizi Sana açıyoruz. Ne olur, salih kullarının niyazlarını kabul buyurduğun gibi bizim dualarımızı da kabul buyur
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

selamün aleyküm.amin kardeşim.RABBİM kapısından çevirmesin inşallah.ALLAHA emanet olun.üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada.
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm AMİN kardeşim...
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Selamun Aleyküm Amin amin.Allah kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin.İnşallah.Kapısına gelen kullarını geri çevirmesin İnşallah.Şu mübarek günlerde Rabbim dualarımız kabul eder İnşallah.Allaha emanet olun.
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

Amin ecmain
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Selamun Aleyküm.Allah razı olsun.Ne güzel dualar.Allahım bizi nefsimizle biran bile başbaşa bırakma.Allahım sen affet.
tuana 1

tuana 1

Üye · 41 mesaj

Allah razı olsun
İPEK

İPEK

Aktif Üye · 79 mesaj

Bizi bize bırakma ALLAHIM.........
BİZİ BİZE BIRAKMA.............

amin...........
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

RABBİM, BİZE SEN SAHİP ÇIK! SEN SAHİP ÇIKARSAN BİZİ KİMSE YIKAMAZ.!
AKLIMIZI, KALBİMİZİ MUHABBETİNLE DOLDUR. BİZİ BU DÜNYADAN
AYRILIRKEN,ARKASINDA BİR TANE BİLE KIRIK KALP BIRAKMAYAN MUHABBET FEDAİLERİNDEN EYLE....

Amin Amin Amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Âlemlerin Rabbi Yüce Allah (c.c.)’a kainatın zerreleri adedince hamd ü sena, kulları içinden seçip zirve payelerle şereflendirdiği en doğru sözlü ve en güvenilir elçisi Hazreti Muhammed’e, tertemiz, pırıl pırıl hane halkına, mükerrem ashabına ve kıyamete kadar gelip geçecek insanlar içerisinde ihsan şuuruyla onlara ittiba edenlere de sonsuz salât ü selam olsun!
Rabbimiz! Sen’in fikr ü zikrinden uzaklaştıracak ne kadar meşguliyet varsa onların hepsinden bizi uzak tut.. bu acz ü fakr içindeki kullarını hiçkimseye muhtaç olmayacağımız, başka hiçbir kapının önünde el açmak sefaletine düşmeyeceğimiz ölçüde fevkaladeden lütuflarınla zenginleştir; zenginleştir Ya Rab, zira hakîkî veren yalnız Sen’sin, biz ise Sen’in kapının önünde bir “nigâh-ı âşina” bekleyip duran kapıkullarıyız.
Rabbimiz! Sinelerimize inşirah salmanı, yolumuzu, peygamberan-ı izamın, sıddıkların, şehitlerin ve salihlerin yolu eylemini istirham ediyoruz. Sen her şeye gücü yeten, her istediğini gerçekleştiren ve yakarışlara mukabelede bulunmak şanına çok yakışan yegane Zat’sın; ne olur, bizim dualarımıza da icabet eyle ve sağımızdan-solumuzdan, önümüzden-arkamızdan, üstümüzden-altımızdan gelebilecek bütün tehlikelerden ve Sen’in azabına uğramaktan; aynı zamanda bunların hasıl edeceği korku, gam ve kederden de sıyanet buyur!
Ey isteyenlere cevap veren ve dua dua yalvaranların dualarını kabul buyuran Yüceler Yücesi Rab! Bizim niyazlarımızı da kabul buyur.. kinle, nefretle oturup kalkan ve hep düşmanlık duygularıyla köpüren imansız ve amansızlara karşı yardımcımız ol.. bir de üzerimize sekine yağdır, yağdır ki, Sen’den başka kimseye karşı hiçbir korkumuz, hiçkimseden de en küçük bir beklentimiz kalmasın!...
Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz! Amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Ranuna1

Ranuna1

Üye · 21 mesaj

Amin...Amin..Amin..ALLAH razi olsun,,kardeslerim...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Amin inşallah.. Rahman c.c makbul eylesin..
Emeğinize sağlık. Selam ve Dua ile.

s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

Amin...............
İPEK

İPEK

Aktif Üye · 79 mesaj

amin ecmain
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm değerli kardeşim.
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Amin bu güzel duaya..
Emeğinize sağlık.. Hayırlı bayramlar inşallah..
Rabbimize emanet olunuz.

GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

AMİN...

Selamünaleyküm kardeşimiz.

Rabbim sizden razı olsun , bu güzel ve anlamlı duayı bizlerle paylaştığınız için.

Rabbim, Kur'an-ı Kerim 'i hem dünyada hem ahirette bizlere kılavuz eyle.
Kur'an ışığında yaşamayı ve yaşatmayı bizlere nasip eyle.

Allah C.C 'e emanet olun.
inam_9

inam_9

Kıdemli Üye · 271 mesaj

GEVHERAMİN...

Selamünaleyküm kardeşimiz.

Rabbim sizden razı olsun , bu güzel ve anlamlı duayı bizlerle paylaştığınız için.

Rabbim, Kur'an-ı Kerim 'i hem dünyada hem ahirette bizlere kılavuz eyle.
Kur'an ışığında yaşamayı ve yaşatmayı bizlere nasip eyle.

Allah C.C 'e emanet olun.

... nefsânî bir su birikintisinde boğulmaktan cümlemizi muhâfaza buyursun! Hepimizi insanlığa huzur ve rahmet tevzî eden deryâ gönüllü mü’minlerden eylesin! Âmîn!
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.