!!! YAKARIŞ !!!

492.213 görüntülenme · 4.715 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

kezzy

kezzy

Aktif Üye · 58 mesaj

AMiiiiiiiiiiN
_İnşiraH_

_İnşiraH_

Aktif Üye · 94 mesaj

Yürek sanki bir açık yara, ne değse sızım sızım sızlıyor.
Canı yanınca feryad ediyor insan
Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor
Şifa senin elindedir Ya Rabbi.
Yanlış adreslerden çevir adımlarımı
Denenmiş yanlışlarla yeniden yanlışa düşürme beni..

ALLAH razı olsun güzel kardeşim,
ALLAH dualarını-dualarımızı kabul etsin inşaALLAH..
hayırlı ve bereketli geceler...
illaki_sevgi_73

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj

Amin Amin
Esselamun aleyküm bu tesirli duayı bizle paylaştığınız için Rahman razı olsun canım kardeşim.
Rabbim dua edenlerin duasına icabet etsin.
En kısa zamanda Müminleri aydınlığa ve felaha kavuştursun inşaallah.
Hayırlı nurlu geceleriniz olsun.
Baki selam ve dua ile sizi Yaradan a emanet ediyorum.Selametle kalınız.
keremcik

keremcik

Üye · 34 mesaj

amin allah razı olsun arkadaşlar
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

...b i r y a k a r ı ş...

Allah'ım ,bütün hücrelerimi,dokularımı,organlarımı bütün vücudumu;duygularımı,düşüncelerimi,fikirlerimi,arz ularımı,hayallerimi,rüyaalrımı bütün beynimi;bilincimi,şuurumu,Nefsimi,Kalbimi,Ruhumu,S ırrımı,Hafîmi,Ahfâmı Sana emanet ettim,Sana teslim ettim.Allah 'ım Sen bunları razı olmadığın herseyden arındır ve temizle ;el değmemiş kar suyu ile yıka ;kendi nurun ile nurlandır ve kendi ahlakın ile ahlaklandır ...

Allah'ım !kalbime bir nur ,kabrime bir nur ver;önüme bir nur ,arkama bir nur ver;sağıma bir nur,soluma bir nur ver;üstüme bir nur,altıma bir nur ver;kulağıma bir nur,gözüme bir nur ver;saçıma bir nur,derime bir nur ver;etime bir nur,kanıma bir nur ver;kemiklerime bir nur koy...!Allah 'ım,nurumu büyült söylediklerimin hepsine bedel olacak bir nur ver;söylenmeyenleride kuşatacak gibi bir nur ver!Allah'ım benim latif ve kesif olan benliğimin her bir zerresi için benim tahsiz ve tayinim için olmaksızın benim işime yarayacağını bildiğin nimeti insan et .

Allah 'ım
Rafi isminin hürmetine ve Şefî'Habibin şerefine beni ara yerde kalmaktan kurtar.Beni ayâna ve öze yükselt

Allah'ım,ellerimi Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;ellerim Senin razı olmadıgın şeylere dokunmasın,Senin razı olmadıgın işlerle uğraşmasın.

Allah'ım ayaklarımı Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;ayaklarım Senin razı olmadığın yerlere gitmesin,Senin razı olmadığın yolda yürümesin.

Allah'ım ağzımı,Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;Senin yasak ettiğin, haram kıldıgın,razı olmadıgın lokmalar agzımdan geçmesin.

Allah'ım,dilimi Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;dilim Senin razı olmadıgın sözleri söylemesin,daima Seni ansın,Seni zikretsin;hayırlı ise konuşsun degilse sussun.

Allah'ım burnumu Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin razı olmadıgın kokuları almasın,tanımasın.Allah'ım burnuma indinde makbul olan kokuları lütfet.

Allah'ım,kulaklarımı Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin razı olmadiğin sesleri,sözleri,konuşmalari duymasin,analmasin.Allah'ım kulaklarıma indinde makbul olan sesleri işitmeyi,tanımayı,bilmeyi lutfet...

Allah'ım gözlerimi Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin yasak kıldığın,haram ettiğin seyler gözlerime cazip gelmesin gözlerim bunlari görmesin ve tanımasin .Allah'ım gözlerim Sana talip olsun,ne yana bakarsa Seni görsün...

diyor ve bunları Senden niyaz ediyoruz Rabbim

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

amin amin inşallh
eline sağlık
selametle........
kardelenims

kardelenims

Üye · 24 mesaj

Amin kardeşim. Allah razı olsun.
reispelin

reispelin

Yeni Üye · 0 mesaj

Amin Amin Amin....
Allah razı olsun emeğiniz için.
Hayırlı Cumalar..
rumuzgüller

rumuzgüller

Kıdemli Üye · 264 mesaj

allah cc razı olsun ellerine sağlık ne güzel dile getirmişin kardeşim
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

AMİNNN.hayırlı cumalar cümlemize...
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

eminkms

AMİN:a11:selam ve baki dualarımla
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
eminkms

eminkms

firdesAMİN:a11:selam ve baki dualarımla

Aleyküm Selam Kardeşim .
Sağolunuz ALLAH(c.c.)ya emanet olunuz.

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

eminkms

"Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru. Senin himâyenden başka
bir himâyenin bulunmadığı günde beni Arş'ının gölgesi altında gölgelendir."

Dua’da asıl hedef kulun kendi durumunu Allah’a arz etmesi olduğuna göre; bu, kul ile Allah arasındaki bir ilişkidir. Bu ilişkide kul, kendini yaratan ve rızık veren Rabbine halini arz eder, acizliğini, güçsüzlüğünü dile getirir, hatalarını ve eksikliklerini iletir; bunun karşısında o Yüce Makam’dan yardım, af, merhamet, güç ve destek ister.

aminnnnnnnnnnnnnnnn
eminkms

eminkms

vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

YA RAB.! Bir ışık sun ya Rab bize..! Gönlümüz Nurlar dolsun.. Yollarımız çıksın düze, Her arayan Seni bulsun.. Gökler yere Rahmet döksün, Ufuklarda şafak söksün, Zulümler yıkılıp çöksün, Her yanda Namın duyulsun YA RAB.!!
eminkms

eminkms

handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

Aminnnnnnnn
gnnr

gnnr

Aktif Üye · 64 mesaj

selamunaleyküm Allahuteala hepinizden razı olsun

selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.