Gönüllerimizi sıdk, emanet, ihlas ve yakîn hisleriyle buluştur ve bizi kalbleri rikkatle çarpan huşû ve hudû sahibi, murâkabe, heybet ve marifet-i tâmme ehli insanlardan eyle! Destekleyenimiz, yardım edenimiz ve koruyup kollayanımız Sen ol! Ne olur, biz âciz ve muhtaç kullarını hüsrana uğramış zavallılar gibi eyleme, onların düştükleri acıklı durumlara maruz bırakma.. kalblerimizin üzerinden is, sis ve pas perdelerini kaldır; kaldır ki hakkı hak olarak görüp bilebilelim.
!!! YAKARIŞ !!!
492.196 görüntülenme · 4.715 yanıt
Gönüllerimizi sıdk, emanet, ihlas ve yakîn hisleriyle buluştur ve bizi kalbleri rikkatle çarpan huşû ve hudû sahibi, murâkabe, heybet ve marifet-i tâmme ehli insanlardan eyle! Destekleyenimiz, yardım edenimiz ve koruyup kollayanımız Sen ol! Ne olur, biz âciz ve muhtaç kullarını hüsrana uğramış zavallılar gibi eyleme, onların düştükleri acıklı durumlara maruz bırakma.. kalblerimizin üzerinden is, sis ve pas perdelerini kaldır; kaldır ki hakkı hak olarak görüp bilebilelim.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
BULENT TUNALISelamün Aleyküm.Allah razı olsun içten bir paylaşım.El-Afüv tüm günahlarınızı bağışlasın.En-Nur yüreğinizi nurlandırsın.karanlıklara giden değil karanlıkları aydınlatan nurlu kullarından eylesin.Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile
Allah c.c sizden de razı olsun..Ecmain. Esmaü-l azam ile ettiğiniz dualara hayırlısıyla cümlemiz adına icabet buyursun inşallah Rabbimiz.. Teşekkür ederim kardeşim.
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38

Selamün Aleyküm değerli abimiz..
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun inşallah..
Selam ve dua ile.
aliye_aliye
Selamün Aleyküm değerli abimiz..
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun inşallah..
Selam ve dua ile.
Aleyküm selam değerli kardeşim.
Allah razıolsun sizlerinde ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşaallah selam ve dua ile kalınız.

Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun
Mü'minler annesi Hazret-i Aişe (Radıyallahü Anh)den nakil.Allah'ın Resulü (s.a.v.)geceleyin kalktığı vakit namazına şu dua ile başlardı:
"Allah'ım !
Ey Cebrahil,Mikail ve İsrafil'in Rabbi !
Göklerle ve yerin yaradanı,
Hazırı ve gaibi bilen Allah'ım !
Kullarına ihtilaf ettikleri şeylerde,
Onların aralarında ancak Sen hükmedersin.
İhtilaf edilen Hakk'a izninle beni hidayet eyle !
Çünkü dilediğini doğru yola ancak Sen hidayet edersin !"(Müslüm)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
aşkavuslatBen külhanbeyi cümlelerini çok kurdum
Külhanbeyliğine soyunup
Kul olduğumu hatırladığım yollarda çokça yoruldum
Şimdi birkaç hayat yaşamışçasına yorgun
Birkaç hayat yaşamışçasına bitiksem
Suçlu aramaya ne hacet
Suçlusu benim
Ben hem kendi hayatımın
HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM
AFFET YA RABBİ!!!
Hayırlı ve bereketli Cuma'lar.
Selam ve Dua ile.
HAMD, bize O 'nun yolunda çektiğimiz acı ve üzüntülerin karşılığını kat kat verecek olan, çok çok bağışlayıcı, şükredenlere karşı sonsuz merhametli, nankörlere karşı Adaletli, Rahman ve Muntakim olan Allah'a mahsustur.
Bütün övgüler bize gözler aydınlığı olacak nesiller lutfeden Allah'a yakışır.
" Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet bahşet ve içinde bulunduğumuz harici şartlar ne olursa olsun bizi doğruluk bilinciyle donatl! "
Darlıkta ve genişlikte başvurulması gereken en ihanet etmeyen dostluğun tek sığını olan Rabbimiz ! Hakikate karşı bir gözü kör olan , taşlanmış, rahmetten kovulmuş şeytanın şerrinden bizi, çocuklarımızı ve soyumuzu koru !
Amin Velhamdülillahi Rabbil alemin
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2219-yakaris · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.