!!! YAKARIŞ !!!

492.232 görüntülenme · 4.715 yanıt

Paylaş:
karbeyaz_canim

karbeyaz_canim

Yeni Üye · 7 mesaj

AMİN.kalplerimizin karasına bakma bizleri narı cehennemde yakma rabbim.kalbimizi doğru yolda sabit kıl.inananları koru.hasta kullarına şifa dertli kullarına deva borçlu kullarına edalar ihsan etsin.amin.ALLAH razı olsun
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

::HeLeN::KALBİM Kİ KÖRDÜR
....DENENMİŞ YALNIŞLARLA,
YENİDEN YALNIŞA DÜŞÜRME BENİ..
......Affet Ya Rabbi
Affınla yeniden yeşert kalbimi…
Affet Ya Rabbi
İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ...

AMİN..AMİN..AMİN...

aminnnnn yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnn
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

.::özlü Bir Dua::.

.::özlü Bir Dua::.

ÖZLÜ BİR DUA

Ya Rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!

Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

NİHAT HATİPOGLU
heartbroken

heartbroken

Üye · 45 mesaj

Amin Amin Amin. Allah razı olsun çok güzel bir dua. Binlerce kere amin.
<DAMLA>

<DAMLA>

heartbrokenAmin Amin Amin. Allah razı olsun çok güzel bir dua. Binlerce kere amin.

<amin inşallah>
gözlerinize saglık rabbim sizden de razı olsun kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Esselamü aleyküm Damlacım...bu güzel duaya can-ı gönülden AMİN diyorum Rabbım kabul etsinnn..dua ile..hayırlı akşamlar Damlam..B)
<DAMLA>

<DAMLA>

cennet_agaciEsselamü aleyküm Damlacım...bu güzel duaya can-ı gönülden AMİN diyorum Rabbım kabul etsinnn..dua ile..hayırlı akşamlar Damlam..B)

aleykum selam ablacım amin inşallah
hayırlı bereketli akşamlar inşallah
rabbimize emanetsin inşallah abla
selam ve dua ile
<<B)>>
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

AMİN AMİN AMİN B)
<DAMLA>

<DAMLA>

Dağ ÇiçeğiAMİN AMİN AMİN B)

gözlerinize saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
sibel_rs

sibel_rs

Aktif Üye · 56 mesaj

Amin Amin Amin...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm damla kardeşim Rabbimiz razı olsun
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

<DAMLA>
ÖZLÜ BİR DUA

Ya Rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!

Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

NİHAT HATİPOGLU

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIM razı olsun.

AMİN.AMİN.AMİN.

selametle.:H
<DAMLA>

<DAMLA>

sibel_rsAmin Amin Amin...

gözlerine saglık kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
<DAMLA>

<DAMLA>

-Tuğba-selamun aleyküm damla kardeşim Rabbimiz razı olsun

aleykum selam tugba abla amin inşallah rabbim senden de razı olsun
selam ve dua ile
<<B)>>
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

<DAMLA>

<DAMLA>

kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIM razı olsun.

AMİN.AMİN.AMİN.

selametle.:H

aleykum selam kasım abi amin inşallah rabbim senden de razı olsun
selam ve dua ile
<<B)>>
<DAMLA>

<DAMLA>

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

aleykum selam cevdet abi amin inşallah...
selam ve dua ile
<<B)>>
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ağlayan kalpler için...

Ağlayan kalpler için...

Büsbütün ruhumun paramparça olduğunu, neredeyse tüm zerrelerimin kasvetle kucaklaştığını, iliklerime kadar dolduğunu hissettiğim anlardan bir andayım Rabbim!Günahla sırılsıklam kalbimde bir yer var; hiçbir beşerin dokunamadığı, eremediği, köreltemediği bir yer, nefsime rağmen!Oraya yazdım adını :

“LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜ’R –RESULLULLAH”

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

La Ilahe Illallah Muhammedin Resulullah Allaha Emanet Ol Kardeşim Sa
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ya Rab'bel Alemin...
Bu dualarımızı..Zat'ı Ecelli A'la-yın katında....
Makamını..Mahmut
Güzelliğini..Ahmet
Rahmaniyetini..Muhammed
Beşeriyetini..Mustafa olarak tanıttığın Sevgili Efendimiz S.A.V.lem
hürmetine kabul ediver....Senden başka gidecek kapımız yok...AMİN

Muhabbetle...Muhammed'le kalınız...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.