Kendini yalnız hissetme yoksa bizleri üzmüş olursun.
Birde sana iyi haberim var .Hacı Bayram Veli Hz.lerine
senin selamını götürdüm. Allah (c.c.) enanet ol.
492.376 görüntülenme · 4.715 yanıt
leyla BelginDENİZİN DUASI
--------------------------------------------------------------------------------
DENİZİN DUASINI İŞİTTİM BUGÜN....
KALBİNDE SAKLADIĞI DERİNLİĞİ VE SUKÜNETİ,KÖPÜKLÜ DALGALARIN DİLİYLE ,TUZLU DAMLACIKLARIN SÖZÜYLE SESLENDİRİYORDU...
GÖĞSÜNDE SAKLADIĞI HAYATI VE HAYAT SAHİPLERİNE YÜZÜNDEKİ MAVİ TEBESSÜMLE ANLATIYORDU...
GÜNEŞİ VE AYDINLIĞI KOCAMAN KUCAĞINA ALIP,HER DAMLADA AYRI VE KÜÇÜK BİR GÜNEŞ TİMSALİ ,SEVİMLİ VE RENKLİ BİR AYDINLIK KRİSTALİ SUNUYORDU.
İÇİNE DOLAN KİRLERİ HER DEFASINDA SAHİLE ATIP İSTİĞFAR EDİYORDU...
'' BURADAYIM'' DİYORDU...
''GÖRMEDİĞİNİZ KADAR DERİN , GÖREBİLDİĞİNİZ KADAR ENGİN , GÜNEŞİ GÖĞSÜNDE SOĞUTUP HER DAMLASINDA RENKLERE AYIRACAK KADAR MÜŞFİK , KİRİ , PASI VE KARANLIK BAKIŞI KABUL ETMEYECEK KADAR DENLİ VAKUR .''
DENİZE KOŞAN PEK ÇOKTU , AMA DENİZLE KONUŞAN PEK YOKTU . DENİZİ DİLEYEN PEK ÇOKTU , DENİZİ DİNLEYEN HİÇ YOKTU...
AMA O HEP KONUŞTU ... HEP KONUŞTU ........
Senai Demirci
Selamün aleyküm..Çok güzel bir paylaşım olmuş..Allaha emanet olun....
Allah razı olsun sizlerden selam ve dua ile...
lütfiSelamün aleyküm Kardeşim paylaşımın çok güzel olmuş emeğine sağlık,
Kendini yalnız hissetme yoksa bizleri üzmüş olursun.
Birde sana iyi haberim var .Hacı Bayram Veli Hz.lerine
senin selamını götürdüm. Allah (c.c.) enanet ol.
zynp_rukiyeAmiiin inşaallah
Rabbimiz hakkımızda hayırlı olanı versin inşaallah.
Dualarımıza icabet buyursun.
Dua eden dilinize ve yüreğinize sağlık.
Selam ve dua ile...
sevçiçekamin allah razı olsun kardeşim şu cuma günü bu duayı okumak çok iyi geldi selametle
nigdeliselamun aleyküm değerli erdal abimiz. Allah c.c. razı olsun. ben de ilk defa okudum Senai Demircinin bu yazısını. güzeldi gerçekten. emeğinize sağlık abi..selam ve dualar ile..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
erdal
DENİZİN DUASINI İŞİTTİM BUGÜN....
KALBİNDE SAKLADIĞI DERİNLİĞİ VE SUKÜNETİ,KÖPÜKLÜ DALGALARIN DİLİYLE ,TUZLU DAMLACIKLARIN SÖZÜYLE SESLENDİRİYORDU...
GÖĞSÜNDE SAKLADIĞI HAYATI VE HAYAT SAHİPLERİNE YÜZÜNDEKİ MAVİ TEBESSÜMLE ANLATIYORDU...
GÜNEŞİ VE AYDINLIĞI KOCAMAN KUCAĞINA ALIP,HER DAMLADA AYRI VE KÜÇÜK BİR GÜNEŞ TİMSALİ ,SEVİMLİ VE RENKLİ BİR AYDINLIK KRİSTALİ SUNUYORDU.
İÇİNE DOLAN KİRLERİ HER DEFASINDA SAHİLE ATIP İSTİĞFAR EDİYORDU...
'' BURADAYIM'' DİYORDU...
''GÖRMEDİĞİNİZ KADAR DERİN , GÖREBİLDİĞİNİZ KADAR ENGİN , GÜNEŞİ GÖĞSÜNDE SOĞUTUP HER DAMLASINDA RENKLERE AYIRACAK KADAR MÜŞFİK , KİRİ , PASI VE KARANLIK BAKIŞI KABUL ETMEYECEK KADAR DENLİ VAKUR .''
DENİZE KOŞAN PEK ÇOKTU , AMA DENİZLE KONUŞAN PEK YOKTU . DENİZİ DİLEYEN PEK ÇOKTU , DENİZİ DİNLEYEN HİÇ YOKTU...
AMA O HEP KONUŞTU ... HEP KONUŞTU ........
Senai Demirci

gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
leyla BelginSelam Aleyküm kardeşim çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden.Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak hepimize cennetinden birer köşk nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2219-yakaris · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.