KİME EMANET(şiir) şiddetle tavsiye edilir
3.529 görüntülenme · 9 yanıt
arkadaşlar cevaplanmamış başlıklar adlı yere tıklarsanız ve cevap yazarsanız ana sayfaya yükseliyoo ve herkez görüp cevap yazıyooobu sekilde yeni sohpet ler oluşuyoo hadi bakalım sendende allah razı olsun hepimizden razı olsunB)
RE: KİME EMANET(şiir) şiddetle tavsiye edilir
SELAMUN ALEYKÜM YÖNETİCİ KARDEŞİM..ALLAH RAZI OLSUN..ÇOK GÜZELDİ.ALLAHA EMANET KARDEŞİM..SELAM VE DUA İLE..
SELAMUN ALEYKÜM YÖNETİCİ KARDEŞİM..ALLAH RAZI OLSUN..ÇOK GÜZELDİ.ALLAHA EMANET KARDEŞİM..SELAM VE DUA İLE..
arkadaşlar ben indiremedim acaba hemen paylaşa ekleseniz olur mu acaba şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben indiremedim acaba hemen paylaşa ekleseniz olur mu acaba şimdiden teşekkürler
S.A. üstadım elleriniz dert görmesin çok tşkler lakin indirmek için bir link yok nerden indireceğim bir yardımcı olursanız minnettar olruum
S.A. üstadım elleriniz dert görmesin çok tşkler lakin indirmek için bir link yok nerden indireceğim bir yardımcı olursanız minnettar olruum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/221-kime-emanet-siir-siddetle-tavsiye-edilir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cinler Hakkında Çok Kıymetli Bilgiler (Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ederim) Dini Hikayeler 1 cevap
- "adı bilinmez MÜSLÜMAN" G.kıvılcım(tavsiye ederim şiddetle) İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- PC deki Tüm Hataları Ona Bırakın(Şiddetle Tavsiye ediyorum) Bilgisayar Programları 1 cevap
- Kime Emanet,İzleyin ve ağlayın Dini sohbet 8 cevap
- KİME EMANET? Şiirler 13 cevap
- Kime Emanet? Şiirler 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.