🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

İnsanı tanımada ölçü

1.691 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
kasirga

kasirga

Kıdemli Üye · 142 mesaj

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOLUN.

HEP BÜYÜKLERİM DERDİ BİR İNSANI TANIMAK İSTİYORSAN ONUNLA ALIŞVERİŞ EDECEKSİN YA DA BİR YERE GİDİP ONUNLA ZAMAN GEÇİRECEKSİNKİ NE OLDUĞU ANLARSIN DERLERDİ. SENİN YÜZÜNE GÜLENLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ O ZAMAN ANLARSIN DEMİŞLERDİ. DEMEK BÖYLE BİR HADİSE DE VARMIŞ . BUNU OKUMAK GÜZEL OLDU.
KİMİSİ KOCAKARI LAFI KİMİSİ EBE LAFİ KİMİSİ ATASÖZÜ DER TİYE ALMAZ SOYLENENLERİ. BAKIYORUMDA OYSA HEP SOYLEDİKLERİ DOĞRU ŞEYLER. KİMİSİNİ YAŞARKEN İDRAK EDİYORUM KİMİSİNİDE OKURKEN.
BÜYÜKLERİMİZİDE DİNLEMEYİ BİLMEK GEREK.

selametle....
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Teşekkür ederim kardeşim eline sağlık güzel bir paylaşımdı....
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

kasirgaPAYLAŞIM İÇİN SAĞOLUN.

HEP BÜYÜKLERİM DERDİ BİR İNSANI TANIMAK İSTİYORSAN ONUNLA ALIŞVERİŞ EDECEKSİN YA DA BİR YERE GİDİP ONUNLA ZAMAN GEÇİRECEKSİNKİ NE OLDUĞU ANLARSIN DERLERDİ. SENİN YÜZÜNE GÜLENLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ O ZAMAN ANLARSIN DEMİŞLERDİ. DEMEK BÖYLE BİR HADİSE DE VARMIŞ . BUNU OKUMAK GÜZEL OLDU.
KİMİSİ KOCAKARI LAFI KİMİSİ EBE LAFİ KİMİSİ ATASÖZÜ DER TİYE ALMAZ SOYLENENLERİ. BAKIYORUMDA OYSA HEP SOYLEDİKLERİ DOĞRU ŞEYLER. KİMİSİNİ YAŞARKEN İDRAK EDİYORUM KİMİSİNİDE OKURKEN.
BÜYÜKLERİMİZİDE DİNLEMEYİ BİLMEK GEREK.

selametle....

Allah(c.c) razı olsun inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun emeğinize sağlık
selam ve dua ile...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim.....
Insanlari Taniyoruzmuki,,bazen Tanidiğimiz Dediğimiz Insani Bile Tanimadiğimizi Anliyoruz......

Allaha Emanet Olun...dua Ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.