yeni üye oldum
3.361 görüntülenme · 33 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
hoşgeldiniz üyeliğiniz;hayırlı,daim ve faideli olur inşaAllah kardeşim..Allaha(c.c.)emanet olunuz
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
allah c.c bu mübarek aylarda ettiğimiz duaları kabul eder inşaallah hayırlı bayramlar
bizler hayatta dinimize bağlı özgürce inaçlara sayglı yaşayan insanlarız ABD DE BAŞ ÖRTÜSÜ PRBLEM DEĞİL TAM TERSİ SAYGI VAR ALLAH C.C HESAPGÜNÜNDE ONLARIN SONUNU KURAN-I KERİMDEDE BELİRTMEMİŞMİ ZATEN BEN YAŞIMDA GENÇ AMA YAŞADIĞIM DÜNYA DÜZENSİZLİKAHLAKİ DEĞERSİZLİK ALLAH HEPİMİZE RAHMET ETSİN
:gulegule:gulegule:B:B06/04 1979 SAMSUN DOĞUMLUYUM DÜRÜST SAYGILI YAŞAMYI HER NE OLURSA OLSUN SEVEN BEKAR HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜ OLMAYAN BU YÜZDEN YANLIZ OLAN
bizler hayatta dinimize bağlı özgürce inaçlara sayglı yaşayan insanlarız ABD DE BAŞ ÖRTÜSÜ PRBLEM DEĞİL TAM TERSİ SAYGI VAR ALLAH C.C HESAPGÜNÜNDE ONLARIN SONUNU KURAN-I KERİMDEDE BELİRTMEMİŞMİ ZATEN BEN YAŞIMDA GENÇ AMA YAŞADIĞIM DÜNYA DÜZENSİZLİKAHLAKİ DEĞERSİZLİK ALLAH HEPİMİZE RAHMET ETSİN
:gulegule:gulegule:B:B06/04 1979 SAMSUN DOĞUMLUYUM DÜRÜST SAYGILI YAŞAMYI HER NE OLURSA OLSUN SEVEN BEKAR HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜ OLMAYAN BU YÜZDEN YANLIZ OLAN
Ongele Yanliş Yere Gelmişsin Burasi Arkadaşlik Sitesi Değil
Sende Aramiza Hoşgeldin Büşra Kardeşim
Sende Aramiza Hoşgeldin Büşra Kardeşim
Ve Aleyküm selam kardeşim, hoşgeldin üyeliğin daimi,hayırlı ve istifadeli olur inşaallah.
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Aleykümselam kardeşim.Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı ve yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz.Selam ve dua ile kalın selametle.
busra..., post: 467479, member: 63797ben imamhatip lisesi ögrencisiyim ismim büşra insallah bu siteden faydalanır ve siteye bi fayda saglarım
selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin rabbimize emanet ol
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21941-yeni-uye-oldum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.