Nazar Duasi
18.141 görüntülenme · 8 yanıt
[Bismillahi,erkigyke,vallahü yeşfiyke,min külli dain ye tiyke,min şerrin-neffasati fil ukadi,ve min şerri hasidin iza hasade.]MANASI-- Allahü Taala,sana gelen [arız olan] her türlü hastalıktan,düyümlere üfleyenlerin [büyücülerin]şerrinden ve hased eden [kıskançlık eden]kimsenin kıskançlık ettiği zaman ki şerrinden seni korusun,sana şifalar versin.] SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ [S.A.V.]bu dua hakkında HZ.Ebu Hümeyreye [R.A.] hitaben.....YA EBA HÜMEYRE> CEBRAİL-İN OKUYUPDA BENİ KORUDUĞU BİR DUAYI SANA ÖĞRETEYİMMİ >BUYUTMUŞTUR.VE YUKARIDAKİ DUAYI ÖĞRETMİŞTİR. VE BU DUAYI OKURKEN ÜÇ DEFA OKU >BUYURMUŞTUR. MÜMİN KARDEŞLERİM BİZDE BU DUAYI OKUYALIM VE BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUNALIM. ALLAHA EMANET OLUN .DUA İLE.
Aziz Kardeşim .burada .felak Ve Nas Surelerinin Büyü Ve Büyücülerin şerrinden Emin Olmak Için Yazmiş Olmalisin .bunu Bilyodum Fakat Kaç Adet Okunacaklarini Bilmiyorum .biliyosaniz .rakam Verirmisiniz......selametle Kalin
volideAziz Kardeşim .burada .felak Ve Nas Surelerinin Büyü Ve Büyücülerin şerrinden Emin Olmak Için Yazmiş Olmalisin .bunu Bilyodum Fakat Kaç Adet Okunacaklarini Bilmiyorum .biliyosaniz .rakam Verirmisiniz......selametle Kalin
MÜMİN KARDEŞİM DUA BİR NAZAR DUASI ÜÇ BEŞ YEDİ DEFA OKUNMASI GEREKİYOR. FELAK VE NAS SÜRELERİ AYRI BİR DUA. ALLAHA EMANET OLUN .DUA İLE.
msevda, post: 494098, member: 59721nazar için okudugumuz felak ve nas surelerini de belirli bir sayısı varmı?yoksa onuda nazar duası gibi 3-5-7 defa okumamız yeterlimidir_? bu konuda benide bilgilendirirseniz sevinirim..simdiden allah razı olsun.dua ile
S.ALEYKÜM KARDEŞİM FELAK VE NAS SÜRELERİNİ İSTEDİYİN KADAR OKUYABİLİRSİN,BEN ÖYLE YAPIYORUM....
NAZAR DUASINI 3 DEFA OKUMALIYIZ...
A.E.OL.DUA İLE KARDEŞİM....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21931-nazar-duasi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.