Ağlamak

2.142 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

ekremeeeallah razı olsun belkdie öbür dünyada göz yaşı bize durhan olacak

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ORASINI BİLEMEYİZ AMA BU DÜNYADA BİZE VERİLEN BÜYÜK BİR LÜTUF....RABBİME EMANET OL
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

mahsun kulağlamak insanı insan yapn duygudur.allah razı olsun.

DOGRU AĞLAMAK İNSANI İNSAN YAPAN DUYGUDUR.... ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN....RABBİME EMANET OL...DUA İLE KALIN
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

beyzanurekinPaylaşımınız için teşkkür ederim...çok guzel olmuş..Duyarlılğınız içinde çok teşekkür ederim..sölemeden geçemicem bu sitedeki arkadaşlar duyarlı olur dedim ama yanıldım...paylaşım çok olur dedim ama yanıldım...

EMİN OLUN BEYZANUR KARDEŞİM BU SİTEDEKİ HERKES ÇOK DUYARLI BUNU HERALDE ŞEHİTLER İÇİN YAPTIĞIN YASİNİ SERİF KAMPANYASI İÇİN SÖYLÜYORSUN İNŞALLAH KARDEŞLERİM GÖRÜNCE EMİNİM SİZE DUYARLILIKLARINI GÖSTERCEKLER...RABBİME EMANET OLUN DUA İLE KALINB)
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Güzel Bir Paylaşim.allah Razi Olsun.dua Ile.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Ben Zaten Sulugozdum.bu Siteye Girdikce Gunahlarimdan Agliyordum Simdi De Aglamak Icin Bir Bahane Daha Bulmus Oldum:)
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

keltepeGüzel Bir Paylaşim.allah Razi Olsun.dua Ile.

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN DUA İLE KALIN.....B)B)B)
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

nevintercanBen Zaten Sulugozdum.bu Siteye Girdikce Gunahlarimdan Agliyordum Simdi De Aglamak Icin Bir Bahane Daha Bulmus Oldum:)

AĞLAMAN İÇİN YAZMAMIŞTIM KARDEŞİM AMA ŞUAN Kİ GÖZYAŞLARIN SENİN EN BÜYÜK ANLAM TAŞIYAN GÖZYAŞLARI BENDE ÜZÜLDÜM SENİ BİRAZ GÜLDÜRELİM O ZAMAN NEVİN KARDEŞİM CEVDET ABİ Bİ KONU AÇMIŞ BİRAZDA GÜLELİM DİYE SEN ORAYA Bİ BAK İSTERSEN İNŞALLAH GÜLERSİN :) RABBİME EMANET OL....
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

hatice kübraAĞLAMAN İÇİN YAZMAMIŞTIM KARDEŞİM AMA ŞUAN Kİ GÖZYAŞLARIN SENİN EN BÜYÜK ANLAM TAŞIYAN GÖZYAŞLARI BENDE ÜZÜLDÜM SENİ BİRAZ GÜLDÜRELİM O ZAMAN NEVİN KARDEŞİM CEVDET ABİ Bİ KONU AÇMIŞ BİRAZDA GÜLELİM DİYE SEN ORAYA Bİ BAK İSTERSEN İNŞALLAH GÜLERSİN :) RABBİME EMANET OL....

SAGOL HATICE KUBRA KARDES ALLAH RAZI OLSUN :)
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

nevintercanSAGOL HATICE KUBRA KARDES ALLAH RAZI OLSUN :)

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM :H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.