Sevginiz dilde mi, yürekte mi???
5.131 görüntülenme · 45 yanıt
konak, post: 466158, member: 58484Günümüzde yüreğinden seven kaç insan tanıyorsunuz. Günümüzde sevgilerin kaçı gerçek sevgi. Rabbe duyulan sevgiden bahsetmiyorum evlendiğimiz, yaşamımızı paylaştığımız eşimiz veya bir hayat sürdürmeyi düşündüğümüz insanlara karşı sevgimiz basit, sıradan olmuş bu nedenle de Rabb için sevilenlerde bir bir yok olmuş. Paylaşımınız için sağolun. Selam ve dua ile...
Allah razı olsun, yorumunuz çok güzeldi.Sağolasınız.
Yürekten sevilecek, bu sevgiye layık insanlarla karşılaştırsın Rabb'imiz.
selametle kalın.
aliye_aliyeselamün aleyküm gülüm benim.. sevgiyi ne de güzel özetlemiş değil mi? daha ne söylenebilir ki? sevgiyle fedakarlığın bir arada olmadığı yerde ''o sevginin gerçekliğinden'' ne kadar söz edilebilir ki? ancak sevgi anlayışını dilden öteye geçirememiş kişiyi kandırabilir bu.. gerçek sevgi, eşsiz bir cevherdir.. ne uzaklıklarda azalan ne de yakınlıklarla artandır.. sevileni, yalnız Allah için sevmektir... Rabbimiz, sevgimizi yüreğe işleyenlerden eylesin cümlemizi...
Eline, emeğine sağlık ''esaslı yarenim.'' çok güzel bir paylaşım olmuş..Rabbim güzel yüreğine, zeval vermesin inşallah..Allah razı olsun daimen senden..Rahman'a emanet olasın.. dualarımdasın B)B)
ve aleyküm selam verahmetullah canım benim.
Allah razı olsun güzel yorumun için,sağolasın gülüm.
Dualarına can-ı gönülden Amin.inşaAllah.
"Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür";) Rabbim gördüğün gibi kılsın inşaAllah derya yürekli kardeşim.amin.senden de ebeden daimen razı olsun Mevlamız inşaAllah..Fi emanillah. baki selam, dua ve muhabbetle inşaAllah-u Teala. B)
Allah razı olsun güzel yorumun için,sağolasın gülüm.
Dualarına can-ı gönülden Amin.inşaAllah.
"Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür";) Rabbim gördüğün gibi kılsın inşaAllah derya yürekli kardeşim.amin.senden de ebeden daimen razı olsun Mevlamız inşaAllah..Fi emanillah. baki selam, dua ve muhabbetle inşaAllah-u Teala. B)
gurbettenAllah razi olsun canim.eline saglik.yalniz anlamam icin 2 defa okumam gerekti :)
NIYE ANLAYAMADIM ONUDA BILMIYORUM :
SELAMETLE ALLAH´A EMANET OL
selamun aleyküm ablacım
Amin.ecmain inşaAllah.sağolasın.
Oruçtan olmasın ablam:D
Allah'a emanet olasın.selametle kal inşaAllah. B) B)
ALLAH razı olsun güzel bir paylaşım olmuş sevgimizin nasıl olduğunu bir kere daha sorgulattın bize ALLAH'a emanet ol
MeHMeT KoÇALLAH razı olsun güzel bir paylaşım olmuş sevgimizin nasıl olduğunu bir kere daha sorgulattın bize ALLAH'a emanet ol
Amin.ecmain inşaAllah kardeşim.vesile olmuştur inş.
siz de Allah'a emanet olun.selametle.
sessiz_kardelen, post: 466709, member: 46218yürekte ama dille tam anlatmakta başarısızım...
yürekteyse ne mutlu kardeşim.. başkalarının bunu bilmesine gerek var mı ki yürekte olduktan sonra..."O" bilsin yeterli inşaAllah..
selametle kalın.
bazen düşündüğüm olmuştur.ilk müslümanların çektiği eziyetleri çekebilirmiydik diye.zulüm işkence yokluk ama dilden düşmeyen Allah ve Muhammed aşkı.işallah bizimkiside yürektendir.ALLA RAZI OLSUN
mahsun kulbazen düşündüğüm olmuştur.ilk müslümanların çektiği eziyetleri çekebilirmiydik diye.zulüm işkence yokluk ama dilden düşmeyen Allah ve Muhammed aşkı.işallah bizimkiside yürektendir.ALLA RAZI OLSUN
amin, inşaAllah..
Rabbim cümlemizden razı olsun..selametle.. B)
allah razı olsun çok güzel bir paylaşım allaha emanet olun hayırlı geceler slm ve dua ile dualarınızda bana da yer verir misiniz
SURMELI_CEYLANallah razı olsun çok güzel bir paylaşım allaha emanet olun hayırlı geceler slm ve dua ile dualarınızda bana da yer verir misiniz
selamun aleyküm güzel kardeşim..Rabbim sizden de razı olsun..beğenmiş olmanıza sevindim..
tüm sitedeki kardeşlerimize dua ediyorum inş, Rabbimiz kabul ederse bu acizin dualarını sizi de anacağım duamda inşaAllah kardeşim..Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin inş..siz de bu kardeşinizi anın inş duanızda..
hayırlı geceler, hayırlı cumalar kardeşim..B) B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21767-sevginiz-dilde-mi-yurekte-mi · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.