Yazı karakterleri çok büyük okuyamıyorum

1.090 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
Semra Ece

Semra Ece

Yeni Üye · 6 mesaj

Henüz dün üye oldum affedin beni ama yazmadan edemeyeceğim deminden beri okuduğum 3. forum onun altınada yazacaktım ama herkes okusun dedim
Yazı karakterleri çok büyük olduğundan merak da etsem forumu bi süre sonra page up tuşlarını kullandğım halde okuyamıyorum
Tamam önemli konulardır ama renkli harflerle bold işaretleriyle yazsak da çok fazla büyütmesek karakterleri olmaz mı?
:gulegule
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

s.a.çok haklısınız....
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Semra EceHenüz dün üye oldum affedin beni ama yazmadan edemeyeceğim deminden beri okuduğum 3. forum onun altınada yazacaktım ama herkes okusun dedim
Yazı karakterleri çok büyük olduğundan merak da etsem forumu bi süre sonra page up tuşlarını kullandğım halde okuyamıyorum
Tamam önemli konulardır ama renkli harflerle bold işaretleriyle yazsak da çok fazla büyütmesek karakterleri olmaz mı?
:gulegule

Selamün aleyküm...Aslında bendede var yazıları büyük olan konular o şöyle oldu...Eski sitede yazının en büyük hali normal boyuttaydı ....Şimdi o boyutlar yeni sitede çok büyük oldu...Galiba konuyu açanların düzeltmeleri gerek anlaşılmıyo tam olarak...Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

bende yeni üyeyim .büyük boyutta yazılar okurken rahatsızlık veriyor lütfen duyarlı olalım
Semra Ece

Semra Ece

Yeni Üye · 6 mesaj

Bilmiyordum eski site olayını affedin
İlginize teşekkür ederim

Resul_AcerSelamün aleyküm...Aslında bendede var yazıları büyük olan konular o şöyle oldu...Eski sitede yazının en büyük hali normal boyuttaydı ....Şimdi o boyutlar yeni sitede çok büyük oldu...Galiba konuyu açanların düzeltmeleri gerek anlaşılmıyo tam olarak...Allah(c.c)'ya emanet olun..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.