Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim

62.568 görüntülenme · 633 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

meltemyok cevdet abi önemli değil
bir yerde dinlemiştim çok hoşuma gitmişti ismini hatırlayamadım hatırlarsam yazarım ama sizden erkan mutludan aşık odum muhammede isimli ilahiyi istesem olurmu ...hayırlı akşamlar selam ve dua ile vesselam...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIM BU DUR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

aminenuraleyküm selam çok güzeldi favorilerim arasına girdi teşekkür ederim :)
videoyu yaptım :)inşallah rabbbime emanetsiniz
selam ve dua ile

Allah(c.c.) razı olsun kardeşim ben yapamadım sizi yaptınız emeklerinize teşekkürler:B
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

GULA CENNETİ
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

fatıma hanım .
Allah razı olsun çok güzel bu ilahi.
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sevdiğiniz Ilahilerden ŞİİRLERDEN Ekleyelim Siz Adresi Yapamazsaniz Bana Ismini Yazin Ben Videosunu Yaparim Allaha Emanet Olun

s.a sayın abi ben sizden 2 kez rica ettim ama siz nedense hep yoğun oldunuzu dediniz nedense bir türlü yoğunlunuz bitmedi.benimde istediklerim ve göndermek istediklerim vardı ama nedense ögretme zahmetinde nedense bulunamadınız canınız saolsun ben burdan sizin yolladınıklarınızdan istifade ediyorum. hayırlı geceler..
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

hayırlı geceler ben sedat uçandan istiyorum abiciğim.hangisi olursa farketmez çünk hepsi birbirinden güzel.ALLAHa emanet olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ebe78Selamün Aleyküm Kardeşlerim Sevdiğiniz Ilahilerden ŞİİRLERDEN Ekleyelim Siz Adresi Yapamazsaniz Bana Ismini Yazin Ben Videosunu Yaparim Allaha Emanet Olun

s.a sayın abi ben sizden 2 kez rica ettim ama siz nedense hep yoğun oldunuzu dediniz nedense bir türlü yoğunlunuz bitmedi.benimde istediklerim ve göndermek istediklerim vardı ama nedense ögretme zahmetinde nedense bulunamadınız canınız saolsun ben burdan sizin yolladınıklarınızdan istifade ediyorum. hayırlı geceler..

A.S. KARDEŞİM ŞU AN BİR SİTEM HİSSEDİYORUM AMA BEN BÖYLE BİR ŞEYİ HAKKETTİĞİMİ ZANNETMİYORUM VE İNAN SİZİ ARAMIZDA TEKRAR GÖRMETTEN COK MUTLU OLDUM BUYRUN NE İSTERSENİZ YAZIN BU GÜN SİZİN İSTEKLERİNİZİ YAPACAM AMA ASLA BANA KIRILMAYIN TAMAM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

MENEKŞEM

MENEKŞEM

Üye · 31 mesaj

esselamualeykum kardeşle BANA ALLAHI HATIRLATAN HERŞEYİ DİNLERİM
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramhayırlı geceler ben sedat uçandan istiyorum abiciğim.hangisi olursa farketmez çünk hepsi birbirinden güzel.ALLAHa emanet olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BUYRUN UMARIM DAĞRU SECİM YAPMIŞIMDIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

MENEKŞEMesselamualeykum kardeşle BANA ALLAHI HATIRLATAN HERŞEYİ DİNLERİM
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
:H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUYRUN UMARIM BEGENİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ademturetken

ademturetken

Yeni Üye · 1 mesaj

ilahileri bir cd de toplayacak şekilde vcd formatında yaparsanız ve nasıl yaptığınızı kısaca açıklarsanız sevinirim.Allah razı olsun şimdiden
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

aleykume selam
abi abdurrahman önül medinye doğru 2008 ilahisi kendi oynadığı kliple varmı acaba tv de gösteriyo ama nete bulamadım
ALLAHA emanet ol
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ekremeee, post: 643334, member: 22830aleykume selam
abi abdurrahman önül medinye doğru 2008 ilahisi kendi oynadığı kliple varmı acaba tv de gösteriyo ama nete bulamadım
ALLAHA emanet ol

SELAMÜN ALEYKÜM EKREMEEE CİM KARDEŞİM BAKIN 2006 2007 VAR AMA BUNDA TARİH YOK BU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM BİR BAK BU DEĞİLSE TEKRAR YAZ RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE

FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

ebe78fatıma hanım .
Allah razı olsun çok güzel bu ilahi.

ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM....ELLİMDEN GELDİKÇE SİTEYE GİRDİĞİM KADARIYLA SİZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.....(AKLINIZDA BULUNSUN)...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______eyvallah nevin kardeşim seni anlatamam birinci
emegine saglık
selam ve dua ile_______
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

bFOlBk8FRqo

Selamün Aleyküm, Burda Mustafa Cihat hayranları çokmuş Maşallah:D... Ben de bu videoyu tüm Mustafa Cihat severlere ve Değerli Gülnisa Hocama hediye ediyorum inşallah..Selam ve baki dua ile..:H
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______aleyküm selam kardelen kardeşim mustafa cihat dinleyeni olarak aldım_diledim _kabul ettim kendi adıma:D
teşekkür ediyorum kardeşim..

selam ve dua ile_______

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.