Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim
62.568 görüntülenme · 633 yanıt
zeynep.sselamun aleyküm CEVDET ABİCİM.grup yeni çağdan "YA HAY" iLAHİSİ... ALLAHA EMANET OLUN CEVDET ABİCİM...
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE:T
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

selamun aleyküm Cevdet Abi... Ben bundan önce Tuba ablamdan ve Turgay abimden video yükleyişi için yardım almıştım. bana aşama aşama yazmışlardı.Allah razı olsun. nedense o gün yapmıştım fakat acaba şimdi neden böyle çıkıyor yani adresli
... selametle.. (HAKKINIZI HELAL EDİN..)
... selametle.. (HAKKINIZI HELAL EDİN..)
zeynep.sselamun aleyküm Cevdet Abi... Ben bundan önce Tuba ablamdan ve Turgay abimden video yükleyişi için yardım almıştım. bana aşama aşama yazmışlardı.Allah razı olsun. nedense o gün yapmıştım fakat acaba şimdi neden böyle çıkıyor yani adresli
... selametle..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN SİZN NERDE NASIL ÖĞRENDİĞİNİZİ GÖRMEDEM AMA O KARDEŞİMİZDE KENDİ BİLDİĞİ ŞEKİL ÖĞRETMİŞTİR VE O DA DOĞRUDUR BAKIN SİZ BURAYA KADAR YAPA BİLİYORSANIZ BUNDAN SONRASI KOLAY
ŞİMDİ BİRAZ ÖNCE YAZDIĞINIZ ADRESİ TEKRAR KOPYALAYIN VE BU YAZIYI YAZDIĞINIZ YERDE FLAŞ İŞARETİ VAR ONU TIKLAYIN İKİ FLAŞ İŞARETİ CIKACAK TAM OTDALARINA KOPYALADIĞINIZ ADRESİ YAPIŞTIRIM BU KADAR
ACIN BAKAYIM BİR DENEYELİM OLMAZSA TEKRAR SORUN RABBİME EMANET OLUN

Emeği geçenlerin ellrine sağlık henüz bir kısmını dinleyebildim.Kısmet oldukça dinlerim.Teşekkürler
Rabia-AdeviyeEmeği geçenlerin ellrine sağlık henüz bir kısmını dinleyebildim.Kısmet oldukça dinlerim.Teşekkürler
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURADA ÖNCELİKLE BEN TEŞEKKÜR EDERİM DİNLEDİĞİNİZ İCİN EMEĞİ GECEN KARDEŞLERİMDENDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN :T

zeynep.s
ALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABİCİĞİM... HAYIRLI GECELER.SELAMETLE...:H
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET HEPSİ BUKADAR YALNIZ BİŞİ DAHA HATIRLATMAK İSTERİM HADDİM OLMAYARAK SELAMETLE YAZISI BİRDAHA GÖRÜŞMEMEK DEME ANLAMINDA İMİŞ SELAMETLE YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM RABBİME EMANET OLUN

Gözlerinden akan yaşlar birgün dinecek
Örtüne uzanan eller bir gün inecek......
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI SABAHLAR OLSUN...ÇOK GÜZELMİŞ İLK DEFA DİNLEDİM RABİA KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK...AMA AZ KALDI İNŞALLAH O ÖRTÜYE UZANAN ELLER TEKER TEKER KIRILACAK...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...
M DENIZGözlerinden akan yaşlar birgün dinecek
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI SABAHLAR OLSUN...ÇOK GÜZELMİŞ İLK DEFA DİNLEDİM RABİA KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK...AMA AZ KALDI İNŞALLAH O ÖRTÜYE UZANAN ELLER TEKER TEKER KIRILACAK...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...
ve aleyna aleyküm selam değerli abim. Sizin de geçmiş cumanız mübarek olsun inşaAllah..Beğenmenize sevindim, sağolasınız.Tüm kalbimizle inanıyoruz, tüm zulümler sona erecek biiznillahi Teala..
Siz de Rabbimize emanetsiniz abi..ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullah..
Siz de Rabbimize emanetsiniz abi..ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21735-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.