Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
62.569 görüntülenme · 633 yanıt

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DİLEĞİNİ KABUL BUYURUR İNŞALLAH ALLAH İŞLERİNDE KOLAYLIK İHSAN EYLER İNŞALLAH RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE BENİMDE BİR İSTEĞİMVAR YAPARSAN SEVİNİRİM DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN HANGİSİNİ İSTERSEN YAP ÖZELLİKLE HAMZA OLA BİLİR SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.
mahsun kulaleyküme selam cevdet abim.nolur benim istediğim ilahi grubunuda bulub.nihathatipoğluna bu hafta konuk olmuşlardı ama adını bilmiyorum.çok etkilendim.allaha emanet olun.

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DİLEĞİNİ KABUL BUYURUR İNŞALLAH ALLAH İŞLERİNDE KOLAYLIK İHSAN EYLER İNŞALLAH RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE BENİMDE BİR İSTEĞİMVAR YAPARSAN SEVİNİRİM DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN HANGİSİNİ İSTERSEN YAP ÖZELLİKLE HAMZA OLA BİLİR SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.
mahsun kulaleyküme selam.evet abim çok güzeldi.keşke not alsaydım.ekremee olsa bulurdu bize:)allaha emanet olun.
M DENIZVE ALEYKÜM SELAM ABİCİM DUALARIN İÇİN GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM...
SENDENDE RABBİM RAZI OLSUN...ABİ BEĞENEREK VE AĞLAYARAK DİNLEDİĞİM BU ŞİİRİ KOYDUM...HAKKINI HELAL ET...ALLAH'IN(C.C) RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH...

nigdeliselamun aleyküm Cevdet abim, Hayırlı geceler abi..
Hasan Dursun dan "Yaralı Gönlüm"ü ekleyebilir misiniz?
sevdiğim bu güzel eseri Gül Sultanımızın sav. şefaatine nail olasıca :) can yarenim için istiyorum abi. ve de sizin için olsun inşaAllah..
Allah c.c. sizden razı olsun. selametle kalın inşaAllah...

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIN BU İSTEDİĞİNİZ BEN DE İLAVE YAPTIM BUNLARDA BENDEN SANA GELSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
M DENIZ
DURSUN ALİ ERZİNCANLININ SON ALBÜMÜNDEN ÇOK GÜZEL Bİ ŞİİR...CEVDET ABİ ÇOK SEVDİĞİN İÇİN SANA GELSİN....

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21735-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.