Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim

62.569 görüntülenme · 633 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

biliyorum çok oldum sabah sabah:K ama napim bi de ömer karaoğlu ''götür beni'' var..biz bulamadık abi burdan ilan verelim belki bulan bi kahraman çıkar:Kcevdet abi yetiş:Abulabilirseniz çok sevinirim..hayırlı günler,selamun aleyküm..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DİLEĞİNİ KABUL BUYURUR İNŞALLAH ALLAH İŞLERİNDE KOLAYLIK İHSAN EYLER İNŞALLAH RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE BENİMDE BİR İSTEĞİMVAR YAPARSAN SEVİNİRİM DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN HANGİSİNİ İSTERSEN YAP ÖZELLİKLE HAMZA OLA BİLİR SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DİLEĞİNİ KABUL BUYURUR İNŞALLAH ALLAH İŞLERİNDE KOLAYLIK İHSAN EYLER İNŞALLAH RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE BENİMDE BİR İSTEĞİMVAR YAPARSAN SEVİNİRİM DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN HANGİSİNİ İSTERSEN YAP ÖZELLİKLE HAMZA OLA BİLİR SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.

aleyküme selam cevdet abim.nolur benim istediğim ilahi grubunuda bulub.nihathatipoğluna bu hafta konuk olmuşlardı ama adını bilmiyorum.çok etkilendim.allaha emanet olun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

mahsun kulaleyküme selam cevdet abim.nolur benim istediğim ilahi grubunuda bulub.nihathatipoğluna bu hafta konuk olmuşlardı ama adını bilmiyorum.çok etkilendim.allaha emanet olun.

selamün aleyküm kardeşim yazdığınız zamandan beri araştırıyorum ama bir bilgiye raslamadım bende seyretmedim o proğramı ama bulmaya calışacağım rabbime emanet olun kardeşim

M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DİLEĞİNİ KABUL BUYURUR İNŞALLAH ALLAH İŞLERİNDE KOLAYLIK İHSAN EYLER İNŞALLAH RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE BENİMDE BİR İSTEĞİMVAR YAPARSAN SEVİNİRİM DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN HANGİSİNİ İSTERSEN YAP ÖZELLİKLE HAMZA OLA BİLİR SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.

VE ALEYKÜM SELAM ABİCİM DUALARIN İÇİN GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM...
SENDENDE RABBİM RAZI OLSUN...ABİ BEĞENEREK VE AĞLAYARAK DİNLEDİĞİM BU ŞİİRİ KOYDUM...HAKKINI HELAL ET...ALLAH'IN(C.C) RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH...

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

mahsun kulaleyküme selam.evet abim çok güzeldi.keşke not alsaydım.ekremee olsa bulurdu bize:)allaha emanet olun.

allahrazı olsun bulursam paylaşırım işşallah allaha emanet olun
şimdilik bunu dinleyin

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

M DENIZ
VE ALEYKÜM SELAM ABİCİM DUALARIN İÇİN GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM...
SENDENDE RABBİM RAZI OLSUN...ABİ BEĞENEREK VE AĞLAYARAK DİNLEDİĞİM BU ŞİİRİ KOYDUM...HAKKINI HELAL ET...ALLAH'IN(C.C) RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH...

selamün aleyküm kardeşim allah razı olsun eline gönlüne sağlık evet bende dursun ail erzincanlı hayranıyım esrlerini defalarca dinlediğim halde herdinlememde başka bişiler cıkıyor herkese tafsiye ederim rabbime emanet ol kardeşim selam ve dua ile kal

nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

selamun aleyküm Cevdet abim, Hayırlı geceler abi..
Hasan Dursun dan "Yaralı Gönlüm"ü ekleyebilir misiniz?
sevdiğim bu güzel eseri Gül Sultanımızın sav. şefaatine nail olasıca :) can yarenim için istiyorum abi. ve de sizin için olsun inşaAllah..

Allah c.c. sizden razı olsun. selametle kalın inşaAllah...
nigdeli

nigdeli

*** B)B)B) ***
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nigdeli
selamun aleyküm Cevdet abim, Hayırlı geceler abi..
Hasan Dursun dan "Yaralı Gönlüm"ü ekleyebilir misiniz?
sevdiğim bu güzel eseri Gül Sultanımızın sav. şefaatine nail olasıca :) can yarenim için istiyorum abi. ve de sizin için olsun inşaAllah..

Allah c.c. sizden razı olsun. selametle kalın inşaAllah...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM COK ÜZÜR DİLERİM YENİ GÖRDÜM HEMEM BAKAYIM İNŞALLAH BULURUM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nigdeli
*** B)B)B) ***

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIN BU İSTEDİĞİNİZ BEN DE İLAVE YAPTIM BUNLARDA BENDEN SANA GELSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

nigdeli

nigdeli

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIN BU İSTEDİĞİNİZ BEN DE İLAVE YAPTIM BUNLARDA BENDEN SANA GELSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ve aleyküm selam abi..2. siydi istediğim . Allah razı olsun abim. diğerleri de çok güzel..emeğinize sağlık.. hayırlı geceler..selametle kalın..
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM BENDE ÇOK SEVDİĞİM BİR İLAHİYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM ... ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE...

CAN AHMEDİNE YANDIM :(:(:(

FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Selamün Aleyküm Benimde Bir Isteğim Olucak Ben Bulamadim Ama Belik Sizler Bulabilirsiniz...

şöyle...
Vakit Tamam Oldu Dediler Bana Sanki Ecel Geldi Garip Canima Ayrilik Göründü Girdim Yaslara Gavsin Huzurundan Ayrilacağim Sensizliğe Nasil Dayanacağim.
Ayrilacağim, Ayrilacağim Delireceğim Bir Kez Görseydim Tutmazlar Dizlerim Yaşli Gözlerim Gavsim Nideyim Yine Can Darda. Tutmaz Dizlerim Yaşli Gözlerim Gavsim Nideyim Yine Can Darda....

Bu Sadece Bir Kismi Idi... Bulan Olursa Lütfen Eklesin... Mustafa Aslantürk Söylüyorrrr..

Ve Bunu Kendi Kendime Armağan Ediyorum..... ( Arkadaşlar önümüzdeki Cumartesi Pazar Sinavlarim Var InşaALlah Dualarinizda Yer Verin...)))
M DENIZ

M DENIZ

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR...ÖNCEDEN HIRSIZLIK YAPAN VE SONRA PİŞMAN OLUP ÇALDIĞI KİŞİLERİ BULUP ONLARDAN HELALLİK İSTEYEN BİR GENCİN BAŞINDAN GEÇENLERİ ANLATAN ÇOK GÜZEL Bİ DİZİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM...CUMARTESİ GÜNLERİ 19:50 DE SAMANYOLU TV DE...
M DENIZ

M DENIZ

DURSUN ALİ ERZİNCANLININ SON ALBÜMÜNDEN ÇOK GÜZEL Bİ ŞİİR...CEVDET ABİ ÇOK SEVDİĞİN İÇİN SANA GELSİN....
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

M DENIZ

DURSUN ALİ ERZİNCANLININ SON ALBÜMÜNDEN ÇOK GÜZEL Bİ ŞİİR...CEVDET ABİ ÇOK SEVDİĞİN İÇİN SANA GELSİN....

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU BENİM ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYELERDEN BUNU İZİN VERİRSEN BENİM DURSUN ALİ ERZİNCANLI FORMUMA TAŞIYACAM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

hepiniz için.............
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.