Sevdiğimiz Ilahiler Ekleyelim
62.568 görüntülenme · 633 yanıt
İLAHİ DEĞİL AMA DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN UHUD ŞİİRİNİ YA DA HER HANĞİ BİRİ ALLAH RQZI OLSUN İNŞALLAH BULURSUN A.E.O.
hatice kübraİLAHİ DEĞİL AMA DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN UHUD ŞİİRİNİ YA DA HER HANĞİ BİRİ ALLAH RQZI OLSUN İNŞALLAH BULURSUN A.E.O.
selamün aleyküm kardeşim evet bende en cok dursun ali erzincanlının siirlerini severim rabbime emanetsin
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

rüyam3 Selamün Aleyküm Abicim,
Benim istediğim ilahinin adı CANLAR CANI ama kim söylüyor onu bilmiyorum
Allah c.c. razı olsun senden selametle kal abi............:H
aleyküm selam kardeşim allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin rabbine emanetsin B)

Bahar_58Selamun Aleyküm Abi
Bu benim Cok sevdigim bir Ilahi__umarim sende Begenirsin__B)
KDHSkjyNhmA
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞİNMEK NE KELİME MUHTEŞEM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANETSİN

can1987
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
can1987
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
ben cok gunah ısledım ama herseye tovbe ettım ve kendıme yenı bembeyaz bı sayfa actım suan namaz kılmayı ve ımanın sartlarını ogrenmekteyım allah tovbemı kabul edermıı __?
can1987, post: 465937, member: 16903ben cok gunah ısledım ama herseye tovbe ettım ve kendıme yenı bembeyaz bı sayfa actım suan namaz kılmayı ve ımanın sartlarını ogrenmekteyım allah tovbemı kabul edermıı __?
selamün aleyküm canım kardeşim allaha cok şükür cok güzel bir olay eger samimi bir şekilde tövbe ettinde devam edeceksen ne mutlu sana allah bütün tövbeleri kabuleder yeterki sen samimi ol kardeşim senin namına cok sevindim allah dayim etsin allah gönlüne göre versin allaha emanet ol kardeşim

can1987
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
allah razı olsun senden nekadar ıyısınız ıcım nasıl rahatkladı bı bılsenızz allah razı olsun hepınızden msn adresımı versem bole konularda bana yardımcı olurmusubnnuz allah bınlercekere razı olsun
selamün aleyküm kardeşim söylediğim gibi acele etme herşeyi öğreneceksin bizleri takip et arasıra sor gereken bilgiyi öğreneceğinden eminim allah yardımcın olsun allaha emanet ol kardeşim

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21735-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.