abimiz maşallah çok iyidir hoştur hoş sohbettir
Allah razı olsun abi
a.e.o
62.568 görüntülenme · 633 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
FATIMAASelamün Aleyküm ...
Abdurrahman önülün Markadina Vardim...
Selm Ve Dua Ile

aliye_aliyeSelamün Aleyküm, Mustafa Cihat'tan ''Üç Yaralı Gelincik Çiçeği''
Yalnız Cevdet abi, arkadaşlarımızdan gelen istek üzerine bunu yazıyorum şimdilik...Eklemesini daha sonra yaparım inşallah:D:evet
Allah'a emanet olun inşallah..Selam ve dua ile.

✦ Mübarek Üye
CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIM BUDUR RABBİME EMANET OL .
aliye_aliyeEvet Cevdet Abi buydu:evet
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..Yanımdaki arkadaşlarım da konuyu açan size armağan ediyorlar. Kabul edersiniz inşallah..Teşekkür ederim abi, selam ve dua ile.

✦ Mübarek Üye
CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM . RABBİM SENDEN VE ARKADAŞLARINDAN RAZI OLSUN ARKADAŞLARINI HEP SİDEN DUYUYORUM DUALAR ALIYOR PAYLAŞIYORSUNUZ ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİNİ KOLAY KILSIN İNŞALLAH SİZİN BU HEDİYENİZİ HİC UNUTMUYACAĞIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN .
CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. İSTEDİĞİNİZ İLAHİYİ BULAMADIM HAKKINIZI HELAL EDİN AMA BAŞKA İSTERSENİZ YARDIMCI OLURUM BİR TANE VAR ODA KULLANILMIYOR ODA BAŞKA BİR KARDEŞİMİZİN RABBİME EMANET OL .
FATIMAA, post: 493403, member: 62789SORUN DEĞİL ABİİ. OLMAYAN HAKKIMI NASIL HELAL EDİM Kİ. SELAMETLE..
CEVDET-71, post: 494305, member: 22830s.a. kardeşim allah razı olsun rabbime emanet ol .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21735-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.