Yeni Üye Kuralları
1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt
Esselamu aleykum - tanışma için
Arkadaşlar
merhaba
ülkemizin sizin gibi insanlara ihtiyacı olduğunu biliyorum
isteyen kabul eder isteyen etmez
ama bi gerçek var ki
biz bu ülkede yaşıyoruz ve ülkemizin kıymetini lutfen bilelim
Arkadaşlar
merhaba
ülkemizin sizin gibi insanlara ihtiyacı olduğunu biliyorum
isteyen kabul eder isteyen etmez
ama bi gerçek var ki
biz bu ülkede yaşıyoruz ve ülkemizin kıymetini lutfen bilelim
acı gurbet
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
esselamün aleyküm
esselamün aleyküm
hayırlı geceler bu siteye yeni üye oldum.dinimizi tam anlamıyla ögrenmek istiyorum.allah rızası icin yardımlarınızı bekliyorum.
esselamün aleyküm
hayırlı geceler bu siteye yeni üye oldum.dinimizi tam anlamıyla ögrenmek istiyorum.allah rızası icin yardımlarınızı bekliyorum.
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
"üye kuralları" gerçekten dikkat edilmesi gereken bi konu..tüm kendini bilen üyeler bunlara dikkat ediyor ve edecektir inşALLAH.
"üye kuralları" gerçekten dikkat edilmesi gereken bi konu..tüm kendini bilen üyeler bunlara dikkat ediyor ve edecektir inşALLAH.
Herkese hayırlı günler ben busiteye yeni üye oldum maksadım siz değerli site yöneticileri ve üyelerinden faydalanmak.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
ve alayküm selam kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz:a21: inşallah burada istediğiniz her hangi bir konuda yardımcı ve yararlı oluruz elimizden geldiği kadar sizlerin sorularına cevaplar vermeye calışırız :a07: ALLAHA emanet olun
Mübarek üç aylar
Mübarek üç aylar
Ben bu siteye yeni üye oldum, Mütedeyyin insanların oluşturduğu bir site oluşu beni cezbetti. Yöneticilerine başarılar dileri, teşekkür ederim. Mübarek üç aylar hepimize hayırlı olsun. Allah hepinizden razı olsun.
Mübarek üç aylar
Ben bu siteye yeni üye oldum, Mütedeyyin insanların oluşturduğu bir site oluşu beni cezbetti. Yöneticilerine başarılar dileri, teşekkür ederim. Mübarek üç aylar hepimize hayırlı olsun. Allah hepinizden razı olsun.
bende yeni üye oldum inşallah bnm için en hayırlısı olur inşallah Allahım hayırlı olur benim için
Selamun Aleykum.
Internette biseyler ararken birden bu siteye girdim. Baktim aa ben bu siteyi taniyom ben buraya uye olmustum.
Simdi giris yaptim baktim gecen sene bu zamanlar en son girmisim. Artik daha fazla girmeye calisacam ve cok sey ogrenecemden eminim. Kurallarada dikkat edecem (:
Internette biseyler ararken birden bu siteye girdim. Baktim aa ben bu siteyi taniyom ben buraya uye olmustum.
Simdi giris yaptim baktim gecen sene bu zamanlar en son girmisim. Artik daha fazla girmeye calisacam ve cok sey ogrenecemden eminim. Kurallarada dikkat edecem (:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21729-yeni-uye-kurallari · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.