İÇLER ACISI

2.897 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM..BU MİNİCİK KARDEŞİMİZ VE BU KARDEŞİM GİBİ BİR ÇOK KARDEŞLERİMİZE DUA EDELİM.RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..DUALARIMIZI ONLAR İÇİN EKSİK ETMEYELİM.UNUTMAYALIM Kİ BU MİNİK BEBEĞİN YERİNDE BİZİM KARDEŞLERİMİZDE OLABİLİRDİ..PEKİ OLMAYACAĞI NE MALUM?(RABBİM KORUSUN)DUA KARDEŞLERİM..SELAMETLE..
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

RE: İÇLER ACISI

Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

beyaz_nur

beyaz_nur

Üye · 40 mesaj

savaş nedir? ne içindir ?

SAVAŞ; kocaman ellerin minicik bedenlere kefen dikmesidir!!!

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

uyuma ey mümin duaya ihtiyaç var suya ekmeğe değil ordaki insalra aç ya komşunu düşünmeden kardeşini düşünmeden nnasıl yiyip içiyorsun uyan uyan ey mümin
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

yarım saatte duaya hadi boş durma dilin zikretmiyorsa kalbin şükretmiyorsa gözlerin ağlamıyorsa senin bu yaşamda ne ehemniyetin var
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

helena

helena

Aktif Üye · 71 mesaj

gerçekten içler acısı onlar bu haldeyken biz....Allah'ım onlara yardım et...Dualarımız onlarla.
Mc Laren

Mc Laren

Kıdemli Üye · 138 mesaj

B)B)B) RAB'İM YARDIM ETSİN,KORUSUN VE GÖZETSİN HERZAMAN DUACIYIM. ALLAH'IM BU ACILARI KİMSELERE YAŞATMA YA RAB-İ EY MÜSLÜMAN EVLADI İÇİNDE BİRAZ OLSUN İNSAN SEVGİSİ VARSA SENDE DUA ET...(UNUTMA RAB'İM SESİMİZİ DUYAN VE DUA MIZI KABUL EDENDİR.)B)B)B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mc Laren yazdı:
B)B)B) RAB'İM YARDIM ETSİN,KORUSUN VE GÖZETSİN HERZAMAN DUACIYIM. ALLAH'IM BU ACILARI KİMSELERE YAŞATMA YA RAB-İ EY MÜSLÜMAN EVLADI İÇİNDE BİRAZ OLSUN İNSAN SEVGİSİ VARSA SENDE DUA ET...(UNUTMA RAB'İM SESİMİZİ DUYAN VE DUA MIZI KABUL EDENDİR.)B)B)B)
amin kardeşim inşAllah.dua etmeliyiz,şükretmeliyiz..onalr bu durumda iken bizler rahat olmamalıyız..kardeşelrim duyarlılığınız için rabbim hepinizden razı olsun.her dem dualarımızı eksil etmeyelim inşAllah.selam ve dua ile..
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

ALLAH'IM ISLAH EYLESİN YA BU NASIL BİR İNSANLIKTIR YA YÜREĞİM PARÇALANDI ALLAHIM KAHRETSİN O AKILLANMAYAN AKILSIZLARI İNŞALLAH..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
nihal

nihal

Aktif Üye · 77 mesaj

BİRİ BU VAHŞETE DUR DESİN!!!...DUAYA SARILALIM...ÖYLE YÜCE BİR SİLAH VE ÖYLE YÜCE BİR DEĞER Kİ DAĞLARI BİLE YERİNDEN OYNATACAK GÜÇTE YETERKİ AĞLAYAN BİR GÖZ SIZLAYAN BİR ÖZLE OLSUN. VE UNUTMAYALIM Kİ BU YOLDA AMİNLER ÇOĞALDIKÇA HAK KATINDA DEĞER KAZANIR...ALLAH(cc) ZALİME MÜHLET VERİR AMA ASLA CEZASIZ BIRAKMAZ...ELBET TECELLİ EDECEK ZAMANI BEKLİYOR AMA YARIN...AMA BUGÜN...
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

inşllah kardeşlerim.yüce rabbim inşAllah her şeyin hayırlıısnı nasip edecek..akan bir tek gözyaşı damlası bile yerde kalmayacak.selam ve dua ile..
fidan

fidan

Mübarek Üye · 947 mesaj

güle ablacım çok sağol allah razı olsun inş. boykotumuzda devam ediyor ama sizden rica ediyorum artık böyle parçalınmış bedenler koymasak buraya allah rızası için inanın aklımdan çıkmıyor gece rüyalarıma giriyor duamız günlümüz onlarla allah yardım etsin allah dedikleri yerde allah imdatlarına yetişsin inş. selam ve dua ile a.e.o.
Musluman_Genc

Musluman_Genc

Kıdemli Üye · 108 mesaj

:(:(:(KALBİM ÇOK ACIDI O YAVRUCUKLARA:(:(:(SONUNA DEK DUACIYIZ;)ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİZ MÜSLÜMAN EVLADIYIZB)TABİ Kİ DE DUALARIMIZ HEP ONLARLA:(DİLERİM Kİ YÜCE ALLAH CC DUALARIMIZI KABUL BUYURSUNB)ALLAH CC'a EMANET OLUNB)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

haklısın fidan karedşim hemde çok..ama şöyle bir şey var her an onları unutmamak ve her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek içindir bütün bu bunlar..inan ki kardeşim ben lüblan yada filistinle ilgili bir şiir bile okuduğumda çok kötü oluyorum..biz bunlara bakarak hem dua etmeli hem şükrümüzü bilmeliyiz..acaba kaç kişimiz bunların yerine kendi kardeşini koydu.yada kendi anne babasını yada yakınlarını.olmayacağımızın garantisini kim veriyor bizlere..bundan sonra resimleri daha özenle seçerim kardeşim..sağolasın..cuman mübarekli olsun.s.elam ve dua ile
nihal

nihal

Aktif Üye · 77 mesaj

DÜNYANIN HANGİ KÖŞESİ OLURSA OLSUN..BİZ MÜSLÜMANIZ DİYORSAK FİLİSTİNDE,LÜBNANDA,IRAKTA,ORADA BURADA FARKETMEZ MÜSLÜMAN OLAN HANGİ KÖŞEDE BİR ATEŞ DÜŞERSE O BİZİ YAKMALI,CANIMIZI ACITMALI...İÇİMİZİ TİTRETMELİ...LÜTFEN RİCA EDİYORUM..ONLARA GURURLA BAKIN ACIMAKTAN ÖTE...ONLAR MÜSLÜMAN OLARAK ŞEHİT DÜŞÜYORLAR VE HALA DÜŞMEKTELER...BİZ VARIZ DİYORLAR..EYVAH BİZİM HALİMİZİ!!!
cigdem

cigdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

Rabbim tüm zulüm altında olan kardeşlerimizi Hafız ismiyle muhafaza eylesin.Bizlerde inş dualarımızda unutmayalım.Rabbim yardımcımız olsun.
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

nihal yazdı:
DÜNYANIN HANGİ KÖŞESİ OLURSA OLSUN..BİZ MÜSLÜMANIZ DİYORSAK FİLİSTİNDE,LÜBNANDA,IRAKTA,ORADA BURADA FARKETMEZ MÜSLÜMAN OLAN HANGİ KÖŞEDE BİR ATEŞ DÜŞERSE O BİZİ YAKMALI,CANIMIZI ACITMALI...İÇİMİZİ TİTRETMELİ...LÜTFEN RİCA EDİYORUM..ONLARA GURURLA BAKIN ACIMAKTAN ÖTE...ONLAR MÜSLÜMAN OLARAK ŞEHİT DÜŞÜYORLAR VE HALA DÜŞMEKTELER...BİZ VARIZ DİYORLAR..EYVAH BİZİM HALİMİZİ!!!
çok doğru söylüyorsun kardeşim.dualarımızla onlarlayız inşAllah..selam ve dua ile.cuman mübarekli olsun kardeşim..
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

nihal yazdı:

Haklısınız kardeşim evet onlar acınıcak durumda değiller.
Asıl acınıcak durumda olanlar; bu zulümleri yapan zalimlerle ve bu zulme seyirci kalan onlara dua etme acizliği içerisinde bulunanlardır.

Allah onların yardımcısı olsun inşallah.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.