ÖLÜM
1.220 görüntülenme · 11 yanıt
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM. SİZLERDEN BİR RİCAM OLACAK. DÜN AKŞAM İFTARA ÇOK AZ BİR VAKİT KALA HALAMIN KIZI VEFAT ETTİ. RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE ORUÇLU OLARAK ONU YANINA ALDI. BU GECE KABİRDE İLK GECESİNİ GEÇİRECEK. LÜTFEN DUA EDİN KARDEŞLERİM. RABBİMİZİN MERHAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN. ALLAH(c.c) EMANET OLUN.
Başınız sağolsun.Rabbim kolay sorgu suallerden geçirsin inşallah.Güzel bir ayda güzel bir şekilde ölmüş.Kabri nurla dolsun, mekanı cennet olsunn.
pearly1985Başınız sağolsun.Rabbim kolay sorgu suallerden geçirsin inşallah.Güzel bir ayda güzel bir şekilde ölmüş.Kabri nurla dolsun, mekanı cennet olsunn.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL DUANA BİNLERCE KERE AMİN RABBİM HEPİMİZE SUALİMİZİ KOLAYCA VEREBİLMEK NASİP ETSİN RABBİMİZE EMANET OL.
Bu arada ölen insan kabire girmeden onun için 70 bin "lailaheillallah" çekilip kabrine yollanırsa , onu kabirde karşılarlarmış.Eğer isterseniz bizlerde yardımcı oluruz.
Çok kişi olsa biter aslında ama kalabalık olmak gerek tabii.Yani düşünürseniz yardımcı olurum..Sizde saolun...
Yardimci Olursaniz Okadar çok Sevinirim Ki Kardeşim Kafam Allak Bullak çünkü çok üzgünüm Kisa Birsüre önce Oturp Konuştuğunuz Sevdiğiniz Bir Insanin Ani ölüm Haberini Almak çok Değişik Bir Duygu Ama Sizden Başka Kimse Cevap Yazmadi Kardeşlerim Meşgul Galiba
İsterseniz bir başlık açın.Daha iyi duyurulmuş olur.Çok zor bişey değil eminim herkes katkıda bulunur.Çünkü ölen kişiyi kabirinde huzur verir en azından o anki korkularını giderir.Azap görmesine engel olurlar.İnsanlar hayattayken bile çekip kendi kabirlerine yollayabiliyorlarmış.Bence başlık açıp yardım isteyin.Herkes ne kadar çekebilirse artık.O zorlu günü hepimiz yaşıycaz sonuçta..
kalanlara sabır ölenlere rahmet diliyorum
selamın aleyküm başınız sağolsun kardeşim peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)'nin bir hadis-i şerifinde "ölümden korkmayın çünkü ölüm bir çocuğun babasından aldığı harçlıkla babalar gününde babasına hediye alması gibidir .Zaten bu canı Allah(c.c.) bize hediye etmiyormu bizde ölümümüzde emaneti teslim ederiz ölüm hayatın bitişi değil yeni bir hayat başlangıcıdır) buyurmuştur
selamın aleyküm başınız sağolsun kardeşim peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)'nin bir hadis-i şerifinde "ölümden korkmayın çünkü ölüm bir çocuğun babasından aldığı harçlıkla babalar gününde babasına hediye alması gibidir .Zaten bu canı Allah(c.c.) bize hediye etmiyormu bizde ölümümüzde emaneti teslim ederiz ölüm hayatın bitişi değil yeni bir hayat başlangıcıdır) buyurmuştur
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamün aleyküm
Canım Allah (CC) rahmet eylesin. Kabri nur mekani cennet olsun
Dün 2,000 tane tesbih çektim rabbim kabul buyurursa
Amin
Canım Allah (CC) rahmet eylesin. Kabri nur mekani cennet olsun
Dün 2,000 tane tesbih çektim rabbim kabul buyurursa
Amin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21654-olum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar Dini sohbet 27 cevap
- Sekerat (Ölüm Anı ve Ölüm Acısı) Ahiret ve Kıyamet 11 cevap
- Ölüm Ölüm.. Kaçış Yok Senden Be Gülüm... Şiirler 15 cevap
- ÖLÜM VAR ÖLÜM KALP KIRMA GÜLÜM KALP KIRMA Güzel Sözler 2 cevap
- GERÇEK ÖLÜM VE GÖRÜNEN ÖLÜM Ahiret ve Kıyamet 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.