başörtülü ve çarşaflı kardeşleri Turkiyedekı rock konserinede bekleriz!

2.160 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
birguldeste

birguldeste

Yeni Üye · 9 mesaj

Başörtülü ve çarşaflı kardeşleri Turkiyedekı rock konserinede bekleriz!bunu ben demıyorum sevındırdıgımız kışıler dıyor...

bir kac yazar cizer cok sevınmışler buna ve yazmışlar carşaflıları türkiyedekı rocklarda göremek istiyormuş!göreceksınız hiç merak etmeyın konserlerde göruyorsunuz ve ya tv programlarda da;daha nıce rocklarda buluşmak dilegile
birguldeste

birguldeste

Yeni Üye · 9 mesaj

şu hale bakarmısınız ya..biz neden tarkanın onun bunun konserlerine gitmiyoruz o zaman oralarada gidelim onlarında isimlerinin yazılı bandajlarını kafalarımıza yazalım,onlar içinde ağlayalım.hatta bir önerim var islami barlar açalım basiörtülü,çarşaflılar ve yakışıklı beyler gelsinler oralara meşrubat içilsin sonra sami yusuf çalsın.

ha bu arada bir şeyden korktuğunuz oldu mu?..Ben korktum! tarkanın konserlerinde kızlar malum eşyalarını sahneye tarkana atarlar.. bizim kızlarda türbanlarını bonelerini atarlar diye korktunuz mu?.. ben korktum neden korktum?..hani olmaz değil..bizim kızlarda o potansiyel var çünkü..
sessizseda

sessizseda

Üye · 49 mesaj

ağlanılacak bir durum RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN......sami yusuf'un bizim mahalledeki hasan amcadan farkı yok hıııı varsada inancı ve itikadıdır O DA RABBİMLE onun arasındadır......genç kızların haline güldüğüm için ağlıyorummmmmmmmm
RANAA

RANAA

Aktif Üye · 58 mesaj

Ben tesettürlü bir bayan olarak Sami Yusuf U dinlemek isterdim.Ama sonrasında bu tarz haberlerin çıkacağı ve hakkımızda(tesettürlü bayanlar)olmadık şeyler söyleneceği belli olduğu için ne kendi hakkımda neden diğer tesettürlü bayan arkadaşlarımız hakkında böle haber yapılıp konusulmasını istemediğim için oraya gitmektende çekindim.gitmedimde zaten.emin olun bahsedilen konserlerede pek çok kızımız gidyor zaten.Bu durum sadece bizi kabullenemeyen insanların ekmeğine bal çalar.onları memnun eder.Gerçi Sami Yusufun görüşü bellidir.Ancak hemen konuşmaya başladlar bile diğer konserlerdede görsek diye.Anlamadığım şey ben o konsere gidersem ve benım gibi kızları o konserde görürlerse ellerine ne geçecek.Birden Türkiye modern mi olmuş olacak.Bu modernlik anlayışıda zaten ayrıca ve detaylıcada konuşulmalı diye düşünüyorum.Ben bu ülkede yaşıyorum dinimin gereği emri sebebiylede tesettürlüyüm ve bu ülke beni bu şekilde kabul etmek zorunda.Bu tartışmalar ancak o zaman biter.Ben ancak o zaman mutlu yaşarım ülkemde.
Mohaç

Mohaç

Aktif Üye · 57 mesaj

Dini ve kültürel yozlaşma günümüz müslümanları tarafından bir çok ehliyetler çıkartılarak hızla büyümekte... Namus, mahremiyet gibi unsurların yanlız kitaplarda kaldığı günümüzde müslümanlar ağır darbeler alarak ahiretlerini kararttıklarının farkına bile varamamakta....
sessizseda

sessizseda

Üye · 49 mesaj

MOHAÇ size katılıyorum......
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

s.a bencede hiç hoş olmamış bende türbanlıyım ama bir konsere giidipte kimse için aglayamam bence bizlerhanım hanım örnek olmalıyız çünkü biz HZ MUHAMMEDİN ÜMMETİYİZ
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim...super bir konu anlayana tabi..bende tv de bu utanç tablosunu izledim....o kadar kardeşimiz gaflete düşmüş bu ne haldi....
onlarki hadisleri ayetleri bizden iyi bilen yaşayan dini ilmi bilgisi yüksek olan insanlar.

konu hakkında çok yazmak ve söylemek isterim ama haddimi aşmak ve kırıcı olmak istemem....

millete bu kadarda malzeme verilmez k.......
FATMA-ZEHRA

FATMA-ZEHRA

Kıdemli Üye · 486 mesaj

S.A...
mü'min kadın ve erkeklere söyle
gözlerini harama bakmaktan sakınsın....ayet-i kerime
bizim sözde dindar diye nitelendirdiğimiz bacılarımız
elalemin adamı için izdihama neden oluyor....
ALLAH islan etsin....
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

KAAN ERDEMselamünaleyküm kardeşim...super bir konu anlayana tabi..bende tv de bu utanç tablosunu izledim....o kadar kardeşimiz gaflete düşmüş bu ne haldi....
onlarki hadisleri ayetleri bizden iyi bilen yaşayan dini ilmi bilgisi yüksek olan insanlar.

konu hakkında çok yazmak ve söylemek isterim ama haddimi aşmak ve kırıcı olmak istemem....

aynen katılıyorum ....haddimi aşmak istemiyorum sadece Allah hidayete erdirsin diyorum..........
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
behice

behice

Yeni Üye · 1 mesaj

ben de tesetürlüyüm bu genç kızlar kimin için ağlıyorlar anlamış değilim
Allah yardımcımız olsun
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

s.a yazık gerçekten çok yazık Allah hidayet versin Rabbim şaşırtmasın:(
zencefill

zencefill

Üye · 10 mesaj

KEŞKE örtünen hemcinslerim taşımasını da öğrenebilselerdi diğer birçok örtülü arkadaşlarımız kardeşlerimiz ablalarımız gibi...:(
konuralp44

konuralp44

Yeni Üye · 6 mesaj

resme bakarsak arkadaşlar aralarda erkeklerde görünmekte ...Allahım bu neye hizmettir bu ne haldir. bu çılgın davranışlar neye gebedir,bir bileniniz varmı lütfen Allah rızası için tesettürlü bacılarımız kıyafete azami dikkak edilsin herşeyde olduğu gibi tesettürü de kısaltmak gerek
"tes" bu heceyi attık sadece tür kaldı
kıyafetlerin kısaldığı daraldığı gibi
davranışlarımızda aynen çağa uyduruldu
elbette mütesettir hanımlar
her yerde olmalı sırtında sazı dilinde cazı
ne Allah razı ne de kul razı ....ANLATIRIZ BİLDİRİRİZ GÖSTERİRİZ GÖRENE ANLAMAYAN DİNLEMEYEN KÖRE NE
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..

BEN DE SAMİ YUSUFU SEVERİM;ALLAH(CC)RAZI OLSUN ONDAN,SÖYLEDİĞİ İLAHİLERİ MİLYONLARCA İNSANA ULAŞTIRARAK Bİ NEBZE DE OLSA İSLAMİYETİ SEVDİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
ANCAK ŞU Bİ GERÇEK Kİ,İZDİHAM OLAN YERDE,İNSANLAR EL,KOL,VÜCUT ..DENGESİNİ KURAMAZLAR..BU DA YAKIN TEMAS NEDENİYLE GÜNAH OLUR..

NE OLDU...?
TESETTÜRÜNLE KAPATTIĞIN BEDENİN SAKINDIĞIN GÜNAHA,BEDENİN SAYESİNDE YENİK DÜŞTÜ..

NE OLDU...?
TESTTÜRÜN İÇİN VERDİĞİN MÜCADELE,Bİ MUHTEŞEM KONSER NEDENİYLE,
KAFİRE KOMEDİ OLDU..

NE OLDU...?
HZ.HÜSEYİN İÇİN KERBELA ANMA GÜNLERİNDEKİ GİBİ,O ÖRTÜNÜN ÜSTÜNE BANDAJ ÇEKTİN..AMA SENİN BU SEVGİ İFADENİN KARŞILIĞI RABBİNİN KATINDA HİÇ ÖNEMSENMEDİ.
.:A

RABBİM BU OLAYI İBRET OLARAK GÖRÜP SARSILANLARDAN EYLESİN..
SELAM VE DUALARIMLA
..:gulegule:gulegule:gulegule
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
toprakcan61

toprakcan61

Yeni Üye · 1 mesaj

akibetimiz hayrola !!

akibetimiz hayrola !!

Allah akıl ve şuur versin hepimize..nereye gittiğimiz belli değil.bindik bir alameet gidiyoruz kıyamete..
erhunakarsu

erhunakarsu

Kıdemli Üye · 190 mesaj

RABBİM(C.C) ıslah etsin.
:(
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
:gulegule Rabbim inşallah attığı adımlardan emin olanlardan eylesin tüm ümmet_i muhammedi..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

KAAN ERDEMselamünaleyküm kardeşim...super bir konu anlayana tabi..bende tv de bu utanç tablosunu izledim....o kadar kardeşimiz gaflete düşmüş bu ne haldi....

KESİNLİKLE KATILIYORUM BU KADAR DA OLMAZ
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ....BENCE O KİŞİLER BAŞÖRTÜYÜ TAKTIKLARI AMACI BİLMİYORLAR...BİLSELER YAPARLAR MI
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.