Kadını ağlatırken dikkat edin!!!

1.975 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Kadını ağlatırken dikkat edin!!!

--------------------------------------------------------------------------------

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم / Bismillahirrahmanirrahim..

....Bir kadın çocuktur aslında.....çocuk gibi davranmayı sever.erkeğin
kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.
Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını..ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez.söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini,dikkate alınmasını ister. Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..

Bir kadın güçlüdür aslında.hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.ama bu gücünü herzaman ortaya koymasını sevmez.ister ki,erkeğin gücü kendisine huzur versin.kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin
yapmasını bekler.böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz.yapmak istediği birşey
varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgidir aslında.içinde her zaman sevgiyi >taşır.sevdiklerinden kolay ayrılamaz.sevdiklerini kolay kolay kıramaz.zor sever;ama,tam sever.bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul
ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.ancak beyninde yer her an terk edilebilirsiniz.sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette.bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri acımak" >duygusudur.

Bir kadın yalnızdır aslında.hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.o dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz.yalnızlık onun sığınağıdır.o sığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir.sığınaktayken oradan çıkmaya
zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece erkeğine saklar.bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir.çünkü hayatın içinde olan herşey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor.yemek yemek,su içmek bile.bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet >farkını anlayabiliyormusunuz?anlıyorsanız ne mutlu size.anlamıyorsanız ne
yazık ki yaşamıyorsunuz
............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >
....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

kadın;erkeğin kaburgasından
yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
öyle olsaydı ezilirdi......!!! >
üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......
Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >
KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

......
Eşit olsun diye......

SELAMUN ALEYKÜM HAFİZE ANNEM.ÇOK MÜTHİŞ BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ÇOK HOŞ KELİMELERLE İFADE EDİLMİŞ.EMEĞİNİZE SAĞLIK.RABBİM RAZI OLSUN.SELAMETLE...B)

gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

...........bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >
s.a gercekten cok guzel....selam ve dua ile...
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

S.A Ablacım elime emeğine sağlık ALLAH razı olsun kadını okadar güzel anlatmışın ki başka tariflere gerek yok MEVLA biz eşlerede Kadınlarımızın Annelerimizin ve Bacılarımızın kıymetini bilmeyi nasip eylesin AMİN Selam ve dua ile A.E.O
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm

paylaşımınız için Allah (CC) razı olsun sizden
RANAA

RANAA

Aktif Üye · 58 mesaj

:G Hayırlı Sabahlar
gerçekten çok güzel bir anlatım.Okumaları için etrafımdaki bütün erkeklere gönderdim bu yazıyı.Umarım anlarlar yada anlamak için çabalasalar bile bana yeter..
ayse duru

ayse duru

Üye · 22 mesaj

hayırlı sabahlar çok güzel anlatım allah razı olsun okuyunca kendimdende birşeyler buldum emegine saglık
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >

Eşit olsun diye......

SELAMÜN ALEYKÜM HAFİZE HANIM... KISA VE ÖZ OLARAK ÇOOOKKK GÜZEL BİR YAZI.
PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN .DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN....
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

YÜREĞİMİ OKUDUN SANKİ KARDEŞİM GÖZYAŞLARIMLA OKUDUM.AMA ANLAYAN ERKEK ÇOK AZ MALESEF.................
gülençiçek

gülençiçek

Üye · 33 mesaj

S.a Mükemmel Bir Paylaşim Olmuş Ablacim Yüreğine Sağlik... Istisnalar Hariç Erkeklerin Hiçbiri Bunu Anlamaz,bize Gene Ağlamak Düşer...
Allah'a Emanet Olun..
hafize

hafize

Ahmet&GizemYÜREĞİMİ OKUDUN SANKİ KARDEŞİM GÖZYAŞLARIMLA OKUDUM.AMA ANLAYAN ERKEK ÇOK AZ MALESEF.................

Evet maalesef bu tür olayları çok görüyoruz ama çok yazık kadın önce senin hayat arkadaşın çocuklarının annesi sen dışarda çalışıyorken oda A dan Z ye evin herşeyinle ilgileniyor birde eve gelince onu ağlat yazık halbuki Allahın cc bir emaneti onları üzmemek lazım selametle

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

aska mecnun............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >

Selamünaleyküm....

ALLAH c.c. razı olsun paylaşımınız için teşekkür ederim abla... KADINLAR erkekler yüzünden hiç ağlamasınlar ister gönül ama ağlıyorlar işte, Rabbim Gözyaşlarının bile hayırla akanını, hayırda akanını nasip eylesin inşALLAH Kadınlar bizlere ALLAH c.c. emanetidir. Bu düşünceyi unutmamak ümidi ile her daim hatırlarda not kalması temenisi ile selam dua ve sağlıkla kalınız Fe emanillah

Aleykümselam

Her mümin, hanımına, güler yüzlü olmalı,
Üzmemeli ve hem de, yumuşak davranmalı.

Önce selâm vermeli, akşam eve gelince,
Hâtırını sormalı, sevgi ile nâzikçe.

Üzüntülü görünce, sormalı sebebini,
Tatlı şeyler söyleyip, teselli eylemeli.

Bir şeyler va’dederek, gönlünü almalıdır,
Çocuk terbiyesinde, yardımcı olmalıdır.

Aslâ dövmemelidir, hiç incitmemelidir,
Onların haklarına, riayet etmelidir.

Dışarı işlerini, ona bırakmamalı,
Bir günden daha fazla, dargın bulunmamalı.

Görmezlikten gelmeli, bazı kusûrlarını;
Kimseye açmamalı, hanımın sırlarını.

Onunla çocuk gibi, şakalaşmalı bâzen
Birlikte gezmelidir, hanımla zaman zaman.

Ona duâ etmeli, kırmamalı kalbini,
Zirâ adamıştır o, kocasına kendini.

__________________selametle

Mevlana'dan

Bana

derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

Bir kadın yalnızdır aslında.hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.o dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz.yalnızlık onun sığınağıdır.o sığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir.sığınaktayken oradan çıkmaya
Selamünaleyküm
ellerinize sağlık Hafize hanım bir kaç aydır yoktum siteye girince yazınızı okudum her zamanki gibi çokgüzel di ALLAHA C.C emanet olun
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Allah razı olsun,,, çook güzel bir konuydu,,,

Allaha emanet olunuz

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
hafize

hafize

derya_guluBir kadın yalnızdır aslında.hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.o dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz.yalnızlık onun sığınağıdır.o sığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir.sığınaktayken oradan çıkmaya
Selamünaleyküm
ellerinize sağlık Hafize hanım bir kaç aydır yoktum siteye girince yazınızı okudum her zamanki gibi çokgüzel di ALLAHA C.C emanet olun

Aleykümselam sağolun Allah razı olsun inş

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.